-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od filletzz »

Shaaira z BD hraje betu a pouští to live přes stream - http://www.blackdivision.org/index.php? ... 7&Itemid=1
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Matias píše:Kua v BG je hunter fakt na nic ale asi je to tim ze mam slabej equip :( Jeste potrebuju 40k honoru na veci a to nepocitam kuš nebo gun, nejakej ten trinket atd. Dlouhaaaa cesta ... :(
Ani ne stačí BM hunter a ide to lepší. :) Poslední dobou mě znudily daily questy natolik že pokud nenajdu skupinu na projití tak 5-8 heroiců tak snad zas začnu hrát arény a BG.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Na co heroicy? A s guildou nefarmíte badge?
K tomu hunterovi - imho dost dobrej je ta zbraň za badge z ostrova (myslím 150).
A když jste sem jednou dávali ty profily - http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... aywithlove ;-)...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Perfect_ píše:Na co heroicy? A s guildou nefarmíte badge?
A když sme PvE/PvP guild tak kromě raidů a daily heroiců moc lidí na farmení badgů neseženeš. Každopádně se chystám do PvE guildu.
Perfect_ píše:K tomu hunterovi - imho dost dobrej je ta zbraň za badge z ostrova (myslím 150).
Na tu zrovna šetřím. :lol:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Matias píše:Kua v BG je hunter fakt na nic ale asi je to tim ze mam slabej equip :( Jeste potrebuju 40k honoru na veci a to nepocitam kuš nebo gun, nejakej ten trinket atd. Dlouhaaaa cesta ... :(
No v BG mozna ano, ale na PVE je hunter docela mazec. I s horsim equipem nez treba lock nebo mag, se temhle classam docela dobre vyrovna. Navic muze mit na DPS jak leather, tak mail.

Jinak s lockem jsem respecnul na 0/21/40 a je to fakt mazec.
akorat ten gear stal penez jak svina :-(
Nejvetsi radost mi udelaly ramena s haste(recept 400 g a 1200g material)
Ale jsou na urovni T6 :o
Pak jsem cekal jestli padne T4 token z prince ale uz 2 mesice nepadl. Porad pada ten pro warry a jednou padl pro shamany :-(
Tak jsem si nechal udelat spell strike hood 1200g. Frozen shadoweave set cca 3000g, ale cely ho uz ted nepouzivam. A jeste pasek za 700g

Porad ale rikam ze lepsi je mit dobrej gear a byt bez epic litaka nez litat rychle a nedelat dobrou damagi :-)

Skoda ze jsem mel uz 4 veci T4 a nepouzivam krome chesty na raidy ted uz nic, protoze vsechno je lepsi. Viz badge equip, ktery je na urovni T5 :-)

Jinak testuje nekdo z vas haste?

Presocketoval jsem gear a misto vsech gemu + 8 spell crit jsem dal +8 haste rating.
Podle vypoctu je 1% haste ve vysledku stejna damage jako + 1% do spell critu.
Ale na 1% haste je potreba jen 15.8 ratingu, kdezto na 1% spell critu je potreba 22 crit rating.
Takze haste by u dlouhych fightu melo vychazet lepe nez crit.

Na HC mam trocu jiny gear nez na Boss fightyna raidech. Kvuli hitu atd.
Se 108 haste ratingem mam cast SB 2.34s.

Pro locka si myslim ze v haste je docela budoucnost. U magu netusim, tam bude asi problem ze je to rychle vysaje z many. Nevim ale, postrehy od magu nemam. Tak tu alespon pisi sve.
Urcite si chci jeste vybehat haste neck(sice mam tri ruzne z Kara, ale s haste jeste nemam :-D )
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

Butch píše:
No v BG mozna ano, ale na PVE je hunter docela mazec. I s horsim equipem nez treba lock nebo mag, se temhle classam docela dobre vyrovna. Navic muze mit na DPS jak leather, tak mail.
vyrovna ? to si nemyslim :) co hraju end-game raidy tak ani nahodou bohuzel na locka nema a na maga uz moc taky ne :p dost zalezi na sestave grp

//edit : jinak ten haste je imba stat kterej by se nemel podcenovat a je dulezitej do swp kde neni cas castit neco pul dne :D a musi se udelat poradny dps

jinak hraju za maga a bezne chodim s 120-160 haste jinak mam i 4 fun haste gear kde mam 403 ale to spis na hc dng nebo na farmeni pac ta mana bez sp mizi moc rychle :p

jinak pro predstavu : http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Neafinka
Naposledy upravil(a) shanker dne čtv 31. črc 2008, 12:31, celkem upraveno 1 x.
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

To je ten build jak uděláš sucubu, pak ju sejmeš a máš buff na shadow dmg?
Nepřeháníš to trochu s tim equipem? Kde si nabral tolik penez? :lol:
A když vyměníš haste za crit, tak sice castiš rychlej, ale nemáš nahodou z critu SB nejaky další buff? Ja castera nemam, haste moc neposoudim, ale jako warr bych to bral. Výhoda haste bude možná na trashi, ten jde dolu rychle, tak toho stihneš víc zacastit.

Jinak já se na WotLK těším snad furt víc. Ten kontinent vypadá fakt pěkně, některé části připomínají Dun Morog a podobny alicky low zony. Se mi vždycky libilo, i jejich města. Doufám, že se outdoor PVP chytne, u nás je halaa k něčemu tak jednou týdně. Nevíte, bude zas něco na co bude potřeba hodně šetřit. Ve WoW to byli 100% mounti za tehdy celkem jmění 500G, v TBC lítací za 5000G.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

PzKpfw VI Tiger píše:To je ten build jak uděláš sucubu, pak ju sejmeš a máš buff na shadow dmg?
Nepřeháníš to trochu s tim equipem? Kde si nabral tolik penez? :lol:
A když vyměníš haste za crit, tak sice castiš rychlej, ale nemáš nahodou z critu SB nejaky další buff?
No jj je to build s obetovanim succuby. v HC to nedelam , protoze i se salvou mam velke agro.
Takze radsi ozelim tech 15% damage navic a dam parte impa.
No penize jsem nabral za daily a taky za crafteni baglu... a za prodej natezene rudy. Hlavne jsem treba jeden cely den delal mraky q co mi zbyly po 70 levelu v BEM a Shadowmoonu, a to mi taky hodi treba 900g denne kdyz se do toho clovek opre.

No z critu je sice buff, ale kdyz stihnes vice SB za stejny cas, tak taky si tim vlastne zvysujes sanci na crit.
Ve vysledku kdyz mam s talenty kolem 25% critu a v raidu jsou dalsi loci s destro buildem, nema cenu hrotit crit. Do dalsich veci uz budu davat asi jenom damage/haste hemy. Ktere daji vice dmg nez ciste haste gemy.

Ten crit je dobry, ale i na hc je to ohubu. Proste i se salvou tj 30% nizsi agro, stejne neni problem preagrovat i kdyz cekam na tanka nez ma treba 8k agra. Ti critnou dva SB a jsi u nej :-(
Proto si myslim ze pro class co si muzou doplnit manu, je v haste budoucnost. Povede k vyrovnanejsi damagi a kontrolovanemu zergu.

Jeste jednou k tomu critu, jeste pred respecem jsem mel 25+5% + byl se mnou v grupe ele shamy a moonkin a tedy 38% crit jsem mel. A presne jak jsem povidal. Proste treba 10 shadow boltu non crit a pak najednou 4 crity po sobe a musel jsem pouzit soulshatter abych to agro srazil.
Pak kdyz se mrknu na recount tak za celkovej dung mam v prumeru toho critu realne +/-1%.
Ale je to proste desne nevyrovnane a neda se na to spolehnout.

Treba kdyz jsme ted progresovali EYE, tak na trashi jsem v jednu chvili mel 1600dps a to kvuli tomu ze najednou to proste zacritovalo a mel jsem asi 45% critu :-D. Fakt haluz.
shanker píše: jinak hraju za maga a bezne chodim s 120-160 haste jinak mam i 4 fun haste gear kde mam 403 ale to spis na hc dng nebo na farmeni pac ta mana bez sp mizi moc rychle :p
JJ tak na 160 haste bych se chtel dostat, to je cca 10%

Klidne i za cenu jeste nizsiho critu, nikoliv damage.

403haste? to je mazec...to je skoro jako kdybys mel porad blood lust od shamyho ne? :D
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Ted me tak napadlo, když sem měl svojeho locka (jeste mam ale nehraju), tak sem chtel PVE a taky sem mel desto, ale zkousel sem fire. Planoval jsem i ten set z tailoringu. A bylo to docela imba. Immolate a pak furt incinerate. Byly to celkem bomby a ty crity, ale taky to agroo. Jako blue/green sem vklidu přetáh vanndara v AV proti celymu raidu. :lol: Hraje nekdo fire locka na urovni? Jestli znate, jak je na tom s dmg. Mi totiž přišlo škoda mít tolik fire spellu a používat jenom SB. :oops:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

shanker píše:vyrovna ? to si nemyslim :) co hraju end-game raidy tak ani nahodou bohuzel na locka nema a na maga uz moc taky ne :p dost zalezi na sestave grp
Taky záleží na tom jak dobře a jaké macra používá. V TK na Voidreaverovi sem neměl problém s hunterem v dmg překonat locka který měl 4/5 T5.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Na Badge doporucuju Kara :) my uz ho davame tak cca za 2-3hodky full clear a neco pres 20badget uz si nepamatuju presne...a ani nas nemusi bejt 10, obvykle nam offtankuje roguna a healujou shadow priesti pres VE :) Na tu dobu jakou nam ted kara zabere je to nejlepsi farma na bagety...heraky jsou sice taky fajn, ale podle me narocnejsi nez kara :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Skeeter píše:Na Badge doporucuju Kara :) my uz ho davame tak cca za 2-3hodky full clear a neco pres 20badget uz si nepamatuju presne...a ani nas nemusi bejt 10, obvykle nam offtankuje roguna a healujou shadow priesti pres VE :) Na tu dobu jakou nam ted kara zabere je to nejlepsi farma na bagety...heraky jsou sice taky fajn, ale podle me narocnejsi nez kara :)
Šak ano ale Kara možeš jít jenom 1x týdně.
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

Butch píše:
shanker píše: jinak hraju za maga a bezne chodim s 120-160 haste jinak mam i 4 fun haste gear kde mam 403 ale to spis na hc dng nebo na farmeni pac ta mana bez sp mizi moc rychle :p
JJ tak na 160 haste bych se chtel dostat, to je cca 10%

Klidne i za cenu jeste nizsiho critu, nikoliv damage.

403haste? to je mazec...to je skoro jako kdybys mel porad blood lust od shamyho ne? :D
tjn este mam +80 haste bubny z LW :P
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak jsem se rozhodl, že se k wowu vrátím :) Udělal jsem si trial acc s tím, že si ho updatnu na full, ale online nakup hry hází chybu. Řešil jsem to už na ofic fóru, tam jsem se nic nedozvěděl. Psal jsem na support, tam zatím nezareagovali, ale vzhledem k tomu, co psali lidi na fóru mi stejně nic neporadí, takže na mail zbytečně čekat nebudu, takže by mě zajímalo, jestli někdo víte, kde by se dal koupit nový cdkey? Nejlépe nějaký web, se kterým máte dobré zkušenosti. Záměrně nechci krabicovou verzi, protože tu už doma mám a dvě nechci :)

Dík.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

A jakou chybu? když ti nejde koupit full, tak ti možná nepude ani platit. Máš funkční kartu?
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Nene kartou to určitě není.. Platím z té stejné jako před 6ti měsíci, když jsem s wowem "končil" ... Nepíše to chybu, že platba byla odmítnuta, ale že je update nedostupný, když probíhá údržba systému nebo tak něco... Je nás více, kteří máme tento problém. I blue post to potvrdil, že to bude nějaký problém u nich a že máme napsat na billing support, kde se na to podívají (dle mého názoru se podívají, ale nic neudělají)...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

chodím s hunterem BG v pve equipu a končívám pravidelně na špičce dmg a k/d
IBM Thinkpad T42p
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Renus píše:
chodím s hunterem BG v pve equipu a končívám pravidelně na špičce dmg a k/d
ja to samy, PvE equip a vetsinou prvni v dmg i v killech :)
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

[/quote]

ja to samy, PvE equip a vetsinou prvni v dmg i v killech :)[/quote]
Jo dobrej equip dělá svý, já sem na půl zelenej ale..

Chtěl bych se zeptat jestli tů má někdo ůčet u český spořitelny a platí wowko,, jestli to jde, lame dotaz ja vim sorry... :|
ciapka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ciapka »

neviem preco by to nemalo ist... wow berie dokonca aj visa electron takze by vsetko malo ist... ja som svoju postavu predal -- moc worku a nuda vo wowku ale asi si nejakeho wara/priesta kupim ked pride wotlk:)
CPU Athlon64 3000+ (winchester) 1800@2208MHz + Zalman CNPS7000B-CU Led + Arctic Silver 5 (Idle:35°C|Burn:45°C) MB ASUS A8N-SLI Deluxe + Zalman ZM-NB47J RAM 2048MB (2x1024MB) Kingston CL3,4,4,8-2T Dual GPU XFX GeForce 6600GT (500/1000@580/1250) + Zalman VF700-CU (Idle:51°C|Burn:72°C) HDD Western Digital 640GB AAKS DVD-RW LG SuperMulti GSA-4163B Black Sound on board PSU Corsair HX620 Mouse Razer DiamondBack Chameleon System MS WindowsXP Professional
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“