-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: -=World of Warcraft=-
Shaaira z BD hraje betu a pouští to live přes stream - http://www.blackdivision.org/index.php? ... 7&Itemid=1
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Ani ne stačí BM hunter a ide to lepší.Matias píše:Kua v BG je hunter fakt na nic ale asi je to tim ze mam slabej equipJeste potrebuju 40k honoru na veci a to nepocitam kuš nebo gun, nejakej ten trinket atd. Dlouhaaaa cesta ...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Perfect_
- Začátečník

Na co heroicy? A s guildou nefarmíte badge?
K tomu hunterovi - imho dost dobrej je ta zbraň za badge z ostrova (myslím 150).
A když jste sem jednou dávali ty profily - http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... aywithlove
...
K tomu hunterovi - imho dost dobrej je ta zbraň za badge z ostrova (myslím 150).
A když jste sem jednou dávali ty profily - http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... aywithlove
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
ntb i5, etc.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

A když sme PvE/PvP guild tak kromě raidů a daily heroiců moc lidí na farmení badgů neseženeš. Každopádně se chystám do PvE guildu.Perfect_ píše:Na co heroicy? A s guildou nefarmíte badge?
Na tu zrovna šetřím.Perfect_ píše:K tomu hunterovi - imho dost dobrej je ta zbraň za badge z ostrova (myslím 150).
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Butch
- Středně pokročilý

No v BG mozna ano, ale na PVE je hunter docela mazec. I s horsim equipem nez treba lock nebo mag, se temhle classam docela dobre vyrovna. Navic muze mit na DPS jak leather, tak mail.Matias píše:Kua v BG je hunter fakt na nic ale asi je to tim ze mam slabej equipJeste potrebuju 40k honoru na veci a to nepocitam kuš nebo gun, nejakej ten trinket atd. Dlouhaaaa cesta ...
Jinak s lockem jsem respecnul na 0/21/40 a je to fakt mazec.
akorat ten gear stal penez jak svina
Nejvetsi radost mi udelaly ramena s haste(recept 400 g a 1200g material)
Ale jsou na urovni T6
Pak jsem cekal jestli padne T4 token z prince ale uz 2 mesice nepadl. Porad pada ten pro warry a jednou padl pro shamany
Tak jsem si nechal udelat spell strike hood 1200g. Frozen shadoweave set cca 3000g, ale cely ho uz ted nepouzivam. A jeste pasek za 700g
Porad ale rikam ze lepsi je mit dobrej gear a byt bez epic litaka nez litat rychle a nedelat dobrou damagi
Skoda ze jsem mel uz 4 veci T4 a nepouzivam krome chesty na raidy ted uz nic, protoze vsechno je lepsi. Viz badge equip, ktery je na urovni T5
Jinak testuje nekdo z vas haste?
Presocketoval jsem gear a misto vsech gemu + 8 spell crit jsem dal +8 haste rating.
Podle vypoctu je 1% haste ve vysledku stejna damage jako + 1% do spell critu.
Ale na 1% haste je potreba jen 15.8 ratingu, kdezto na 1% spell critu je potreba 22 crit rating.
Takze haste by u dlouhych fightu melo vychazet lepe nez crit.
Na HC mam trocu jiny gear nez na Boss fightyna raidech. Kvuli hitu atd.
Se 108 haste ratingem mam cast SB 2.34s.
Pro locka si myslim ze v haste je docela budoucnost. U magu netusim, tam bude asi problem ze je to rychle vysaje z many. Nevim ale, postrehy od magu nemam. Tak tu alespon pisi sve.
Urcite si chci jeste vybehat haste neck(sice mam tri ruzne z Kara, ale s haste jeste nemam
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vyrovna ? to si nemyslimButch píše:No v BG mozna ano, ale na PVE je hunter docela mazec. I s horsim equipem nez treba lock nebo mag, se temhle classam docela dobre vyrovna. Navic muze mit na DPS jak leather, tak mail.Matias píše:Kua v BG je hunter fakt na nic ale asi je to tim ze mam slabej equipJeste potrebuju 40k honoru na veci a to nepocitam kuš nebo gun, nejakej ten trinket atd. Dlouhaaaa cesta ...
//edit : jinak ten haste je imba stat kterej by se nemel podcenovat a je dulezitej do swp kde neni cas castit neco pul dne
jinak hraju za maga a bezne chodim s 120-160 haste jinak mam i 4 fun haste gear kde mam 403 ale to spis na hc dng nebo na farmeni pac ta mana bez sp mizi moc rychle :p
jinak pro predstavu : http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Neafinka
Naposledy upravil(a) shanker dne čtv 31. črc 2008, 12:31, celkem upraveno 1 x.
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

To je ten build jak uděláš sucubu, pak ju sejmeš a máš buff na shadow dmg?
Nepřeháníš to trochu s tim equipem? Kde si nabral tolik penez?
A když vyměníš haste za crit, tak sice castiš rychlej, ale nemáš nahodou z critu SB nejaky další buff? Ja castera nemam, haste moc neposoudim, ale jako warr bych to bral. Výhoda haste bude možná na trashi, ten jde dolu rychle, tak toho stihneš víc zacastit.
Jinak já se na WotLK těším snad furt víc. Ten kontinent vypadá fakt pěkně, některé části připomínají Dun Morog a podobny alicky low zony. Se mi vždycky libilo, i jejich města. Doufám, že se outdoor PVP chytne, u nás je halaa k něčemu tak jednou týdně. Nevíte, bude zas něco na co bude potřeba hodně šetřit. Ve WoW to byli 100% mounti za tehdy celkem jmění 500G, v TBC lítací za 5000G.
Nepřeháníš to trochu s tim equipem? Kde si nabral tolik penez?
A když vyměníš haste za crit, tak sice castiš rychlej, ale nemáš nahodou z critu SB nejaky další buff? Ja castera nemam, haste moc neposoudim, ale jako warr bych to bral. Výhoda haste bude možná na trashi, ten jde dolu rychle, tak toho stihneš víc zacastit.
Jinak já se na WotLK těším snad furt víc. Ten kontinent vypadá fakt pěkně, některé části připomínají Dun Morog a podobny alicky low zony. Se mi vždycky libilo, i jejich města. Doufám, že se outdoor PVP chytne, u nás je halaa k něčemu tak jednou týdně. Nevíte, bude zas něco na co bude potřeba hodně šetřit. Ve WoW to byli 100% mounti za tehdy celkem jmění 500G, v TBC lítací za 5000G.
- Butch
- Středně pokročilý

No jj je to build s obetovanim succuby. v HC to nedelam , protoze i se salvou mam velke agro.PzKpfw VI Tiger píše:To je ten build jak uděláš sucubu, pak ju sejmeš a máš buff na shadow dmg?
Nepřeháníš to trochu s tim equipem? Kde si nabral tolik penez?![]()
A když vyměníš haste za crit, tak sice castiš rychlej, ale nemáš nahodou z critu SB nejaky další buff?
Takze radsi ozelim tech 15% damage navic a dam parte impa.
No penize jsem nabral za daily a taky za crafteni baglu... a za prodej natezene rudy. Hlavne jsem treba jeden cely den delal mraky q co mi zbyly po 70 levelu v BEM a Shadowmoonu, a to mi taky hodi treba 900g denne kdyz se do toho clovek opre.
No z critu je sice buff, ale kdyz stihnes vice SB za stejny cas, tak taky si tim vlastne zvysujes sanci na crit.
Ve vysledku kdyz mam s talenty kolem 25% critu a v raidu jsou dalsi loci s destro buildem, nema cenu hrotit crit. Do dalsich veci uz budu davat asi jenom damage/haste hemy. Ktere daji vice dmg nez ciste haste gemy.
Ten crit je dobry, ale i na hc je to ohubu. Proste i se salvou tj 30% nizsi agro, stejne neni problem preagrovat i kdyz cekam na tanka nez ma treba 8k agra. Ti critnou dva SB a jsi u nej
Proto si myslim ze pro class co si muzou doplnit manu, je v haste budoucnost. Povede k vyrovnanejsi damagi a kontrolovanemu zergu.
Jeste jednou k tomu critu, jeste pred respecem jsem mel 25+5% + byl se mnou v grupe ele shamy a moonkin a tedy 38% crit jsem mel. A presne jak jsem povidal. Proste treba 10 shadow boltu non crit a pak najednou 4 crity po sobe a musel jsem pouzit soulshatter abych to agro srazil.
Pak kdyz se mrknu na recount tak za celkovej dung mam v prumeru toho critu realne +/-1%.
Ale je to proste desne nevyrovnane a neda se na to spolehnout.
Treba kdyz jsme ted progresovali EYE, tak na trashi jsem v jednu chvili mel 1600dps a to kvuli tomu ze najednou to proste zacritovalo a mel jsem asi 45% critu
JJ tak na 160 haste bych se chtel dostat, to je cca 10%shanker píše: jinak hraju za maga a bezne chodim s 120-160 haste jinak mam i 4 fun haste gear kde mam 403 ale to spis na hc dng nebo na farmeni pac ta mana bez sp mizi moc rychle :p
Klidne i za cenu jeste nizsiho critu, nikoliv damage.
403haste? to je mazec...to je skoro jako kdybys mel porad blood lust od shamyho ne?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Ted me tak napadlo, když sem měl svojeho locka (jeste mam ale nehraju), tak sem chtel PVE a taky sem mel desto, ale zkousel sem fire. Planoval jsem i ten set z tailoringu. A bylo to docela imba. Immolate a pak furt incinerate. Byly to celkem bomby a ty crity, ale taky to agroo. Jako blue/green sem vklidu přetáh vanndara v AV proti celymu raidu.
Hraje nekdo fire locka na urovni? Jestli znate, jak je na tom s dmg. Mi totiž přišlo škoda mít tolik fire spellu a používat jenom SB. 
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Taky záleží na tom jak dobře a jaké macra používá. V TK na Voidreaverovi sem neměl problém s hunterem v dmg překonat locka který měl 4/5 T5.shanker píše:vyrovna ? to si nemyslimco hraju end-game raidy tak ani nahodou bohuzel na locka nema a na maga uz moc taky ne :p dost zalezi na sestave grp
- Skeeter
- Začátečník

Na Badge doporucuju Kara
my uz ho davame tak cca za 2-3hodky full clear a neco pres 20badget uz si nepamatuju presne...a ani nas nemusi bejt 10, obvykle nam offtankuje roguna a healujou shadow priesti pres VE
Na tu dobu jakou nam ted kara zabere je to nejlepsi farma na bagety...heraky jsou sice taky fajn, ale podle me narocnejsi nez kara 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Šak ano ale Kara možeš jít jenom 1x týdně.Skeeter píše:Na Badge doporucuju Karamy uz ho davame tak cca za 2-3hodky full clear a neco pres 20badget uz si nepamatuju presne...a ani nas nemusi bejt 10, obvykle nam offtankuje roguna a healujou shadow priesti pres VE
Na tu dobu jakou nam ted kara zabere je to nejlepsi farma na bagety...heraky jsou sice taky fajn, ale podle me narocnejsi nez kara
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tjn este mam +80 haste bubny z LWButch píše:JJ tak na 160 haste bych se chtel dostat, to je cca 10%shanker píše: jinak hraju za maga a bezne chodim s 120-160 haste jinak mam i 4 fun haste gear kde mam 403 ale to spis na hc dng nebo na farmeni pac ta mana bez sp mizi moc rychle :p
Klidne i za cenu jeste nizsiho critu, nikoliv damage.
403haste? to je mazec...to je skoro jako kdybys mel porad blood lust od shamyho ne?
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Tak jsem se rozhodl, že se k wowu vrátím
Udělal jsem si trial acc s tím, že si ho updatnu na full, ale online nakup hry hází chybu. Řešil jsem to už na ofic fóru, tam jsem se nic nedozvěděl. Psal jsem na support, tam zatím nezareagovali, ale vzhledem k tomu, co psali lidi na fóru mi stejně nic neporadí, takže na mail zbytečně čekat nebudu, takže by mě zajímalo, jestli někdo víte, kde by se dal koupit nový cdkey? Nejlépe nějaký web, se kterým máte dobré zkušenosti. Záměrně nechci krabicovou verzi, protože tu už doma mám a dvě nechci 
Dík.
Dík.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

A jakou chybu? když ti nejde koupit full, tak ti možná nepude ani platit. Máš funkční kartu?
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Nene kartou to určitě není.. Platím z té stejné jako před 6ti měsíci, když jsem s wowem "končil" ... Nepíše to chybu, že platba byla odmítnuta, ale že je update nedostupný, když probíhá údržba systému nebo tak něco... Je nás více, kteří máme tento problém. I blue post to potvrdil, že to bude nějaký problém u nich a že máme napsat na billing support, kde se na to podívají (dle mého názoru se podívají, ale nic neudělají)...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- Renus
- Začátečník

chodím s hunterem BG v pve equipu a končívám pravidelně na špičce dmg a k/dMatias píše:Kua v BG je hunter fakt na nic ale asi je to tim ze mam slabej equipJeste potrebuju 40k honoru na veci a to nepocitam kuš nebo gun, nejakej ten trinket atd. Dlouhaaaa cesta ...
IBM Thinkpad T42p
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
ja to samy, PvE equip a vetsinou prvni v dmg i v killechRenus píše:chodím s hunterem BG v pve equipu a končívám pravidelně na špičce dmg a k/dMatias píše:Kua v BG je hunter fakt na nic ale asi je to tim ze mam slabej equipJeste potrebuju 40k honoru na veci a to nepocitam kuš nebo gun, nejakej ten trinket atd. Dlouhaaaa cesta ...
- Matias
- Začátečník

-
[/quote]
ja to samy, PvE equip a vetsinou prvni v dmg i v killech
[/quote]
Jo dobrej equip dělá svý, já sem na půl zelenej ale..
Chtěl bych se zeptat jestli tů má někdo ůčet u český spořitelny a platí wowko,, jestli to jde, lame dotaz ja vim sorry...
ja to samy, PvE equip a vetsinou prvni v dmg i v killech
Jo dobrej equip dělá svý, já sem na půl zelenej ale..
Chtěl bych se zeptat jestli tů má někdo ůčet u český spořitelny a platí wowko,, jestli to jde, lame dotaz ja vim sorry...
- ciapka
- Začátečník

neviem preco by to nemalo ist... wow berie dokonca aj visa electron takze by vsetko malo ist... ja som svoju postavu predal -- moc worku a nuda vo wowku ale asi si nejakeho wara/priesta kupim ked pride wotlk:)
CPU Athlon64 3000+ (winchester) 1800@2208MHz + Zalman CNPS7000B-CU Led + Arctic Silver 5 (Idle:35°C|Burn:45°C) MB ASUS A8N-SLI Deluxe + Zalman ZM-NB47J RAM 2048MB (2x1024MB) Kingston CL3,4,4,8-2T Dual GPU XFX GeForce 6600GT (500/1000@580/1250) + Zalman VF700-CU (Idle:51°C|Burn:72°C) HDD Western Digital 640GB AAKS DVD-RW LG SuperMulti GSA-4163B Black Sound on board PSU Corsair HX620 Mouse Razer DiamondBack Chameleon System MS WindowsXP Professional