Ahoj, mám tento notebook asi 4 měsíce. Celkově jsem s ním spokojená, ale mám už od začátku problém s vypínáním ntb. Vyzkoušela jsem na něm jak visty tak Xp profesional, v obou případech má ntb problém s určitými programy (jsou to různé, u visty offisi 2003, u xp určité codeci, offisi 2003 i 2007, někdy i kombinace programů, které když pustím samostatně je to v pořádku a když zároveň tak je problém), které když zapnu vše jde naprosto v pohodě až do chvíle, kdy chci ntb vypnout, prostě koukám půl hodiny na monitor , kde se píše "vypínání" a nakonec to musím vypnout natvrdo.
Zkusila jsem dané programy nahradit, což u codeců šlo, ale nějaké offisi prostě mít musím. Neví někdo v čem je problém a jak ho odstranit? Pokud možno , bez návratu k vistám (ty jsou za trest).
Problém s vypínáním Dell Vostro 1500
Moderátor: Don
- Ketrin
- Nováček
-
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s vypínáním Dell Vostro 1500
Chapu to dobre, ze nainstalujes Office a notebook nejde vypnout? Nebo se snazis vypnout se zapnutyma Officema?
- Ketrin
- Nováček
-
Vypnu všechny programy co jsem používala, takže by se normální pc v takovém případě vypnul normálně.
- Ketrin
- Nováček
-
Jen ještě pro upřesnění, když offisi nainstaluju a nepoužuji je tak se také vypne normálně. Nechce se vypnout jen v tom případě, že offisi používám, vypnu je a dám vypnout pc.
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
Takový dotaz - ty Office jsou legální ? Kdyby byly vypálené (nelegální), tak může být třeba nějak poškozena instalace a pak to dělá problémy
Na legálnost OS se snad ptát nemusím, předpokládám, že tam je vše originální
Stejně tohle všechno vypadá na pouze SW problém, možná to bude patřit spíš do sekce OS Microsoft
Na legálnost OS se snad ptát nemusím, předpokládám, že tam je vše originální
Stejně tohle všechno vypadá na pouze SW problém, možná to bude patřit spíš do sekce OS Microsoft
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Ketrin
- Nováček
-
JJ systémy jsou legální, právě proto mě to tak štve.Podle všeho se zdá, že je problém s ntb, s velkou pravděpodobností je stavění na visty , nainstalovala jsem je zpět a problém je pryč. Sice z vist nejsem nadšená, ale funguje to, to je teď , kdy ho potřebuji na věci do školy a ke zkouškám hlavní , při koupi ntb jsem netušila, že i takhle to může fungovat.
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Win vista s office 2003 žádný problém nemají, ani 32, ani 64bit.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB