Wifi anténa v notebooku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
sccko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Wifi anténa v notebooku

Příspěvek od sccko »

Zdravím, vlastním starý notebook Acer Travelmate 230. V základu nebylo wifi. Po dlouhé době jsem se rozhodl že si ho nechám namontovat (PCI). Zanesl jsem do servisu, a namontovali mě tam Intel PRO Wireless 2200BG, IC: 1000M-B2200BG, a říkali že anténu nemají originál k tomu, takže může být signál trochu menší, ale né nějak rapidně... No a výsledek je takový, že stačí jedna zeď, a už je jedna, nebo žádná čárka z pěti na ukazateli signálu. Koukal jsem dovnitř, a přívodní kabely ke koncovkám antény jsou dost dlouhé a jsou zamotané u PCI, pak teprve vedou až směr k LCD každá na jedné straně. Mohl by mě někdo poradit, co s anténou udělat? zkoušel sem je rozmotat, a signál se zmenšil, ale do notebooku to dát jinak nejde, myslíte že by pomohlo zkrácení kabelů, nebo to radši dát zas do toho servisu ať si s tím bezplatně pohrajou, tak, aby to jelo?? Díky za rady.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Wifi anténa v notebooku

Příspěvek od IkE Blaster »

Podle delky, ale jestli je to hodne dlouhy, tak by to vliv mit mohlo. Zalezi taky, jaky mas vysilac, jak velky vystupni vykon, jakou antenu atd.
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ollie »

To je divný, třeba můj Intel 3945ABG projde 3 zdi. Každopádně doma s tím asi nic nenaděláš, zanes to do toho servisu (omlátit o hlavu).
Obrázek
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

Uz jsem psal, jestli tam mas nizky vykon a 2dbi antenku, tak to bude asi v poradku :-D Jine notebooky jsou v pohode?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Přesun do sekce Notebooky.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“