Pasují na moji základní desku?

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Breyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Pasují na moji základní desku?

Příspěvek od Breyn »

Prosím vás pujdou tyhel paměti na mojí: Asus m2n32-sli deluxe
Našel jsem si tyhle podle manuálu ale už jsi nejsem ničím jistý:tady

Už jsem jedny koupoval a špatně tak se už nechci zmílit... díík (pííp OCZ!)
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Re: Pasují na moji základní desku?

Příspěvek od maXXmilian »

Deska nabízí dvoukanálový řadič pamětí pro celkem až 16 GB paměti typu DDR2 800 MHz.
<- tohle se pise primo v popisu u desky na alza.cz

samozrejme ze ti pujdou na tebou uvedenou desku. Doporucil bych ti spis A-daty. Budes s nimi mit lepsi moznosti pretaktovani.

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Erathian13 »

Jestli mají v něčem Kingston výhodu,tak je to kompatibilita se základními deskami.Samozřejmě já bych jako kolega také volil jiné moduly :D
Breyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breyn »

Jenže jsem tam kupoval kit 2*1Gb OCZ na 800Mhz a ty tam nejdou!! (pc při zatížení padá, video soubory se přehrávají bez čitelného videa, atd..) A u těch A-Dat mám v manuálu napsaný jenom 256 a 512....
Přidávám odkaz na naskenovanou stránku z manuálu Tady
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Breyn píše:Jenže jsem tam kupoval kit 2*1Gb OCZ na 800Mhz a ty tam nejdou!! (pc při zatížení padá, video soubory se přehrávají bez čitelného videa, atd..) A u těch A-Dat mám v manuálu napsaný jenom 256 a 512....
Přidávám odkaz na naskenovanou stránku z manuálu Tady
A co třeba první zkusit vyřešit problém s těmi OCZ než kupovat nové? Zkus je otestovat Memtestem a pokud vyhodí chyby tak otestovat každou zvlášť.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Erathian13 »

Tvůj link nefunguje,ale to je jedno :)

Pokud chceš mít 100% jistotu kompatibility,pak není nic jednoduššího než kouknout na QVL,kde máš jasně sepsané všechny moduly,u kterých je zaručená kompatibilita s tvou základní deskou.

Tady je link,v levém menu je QVL download.Stáhni a můžeš se podívat :)

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3& ... odelmenu=1

Každopádně jak se píše výše,nejdříve opravdu zkontroluj ty OCZ,pokud je tedy ještě máš :wink:
Breyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breyn »

na každou OCZ samostatne to hází aspon 5 chyb :?
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od maXXmilian »

pokud je to tak a pameti jsou nove, tak podle meho reklamace!

A nebo pokud si taktoval procesor nebo menil casovani pameti - klidne i u tech predchozich pokud byly najeke predchozi - tak to samozrejme v biosu vrat (ale to nepredpokladam).

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
Odpovědět

Zpět na „Paměti“