Takže po tom nešťastným projektu pro ségru ICQ sem se jak sem tam uváděl rozhodl pro vlastní projekt. Mělo by se jednat o mod ve stylu tuningu aut. Páč sem milovníkem Lancera 8 tak tam bodou i některé prvky z něho. Předek by měl mýt nasávácí díru ve stylu litýho kola jako na autech ještě ale nevím pro jaký model a od jaké firmi se rozhhodnu to kolo nějak udělat(asi RO_JA Formula 1). Jinak předek bude ze dřeva - dobře se mi s ním dělá. Ještě nevím jak na to napleskám tmel atd abych to vyhladil ale to se časem podá. Nahoře na skříní by mělo vyrůst sání jako na kapotách aut ještě nevím jestli bude z lancera ale asi ne udělám nějaký klasický, bude to sloužit pro nasávání 120tkou zhora. Na bočnicích by se taky mělo usadit mohutný sání. Sání by měla vzniknout z laminátu - zkusim se s tim nějak poprat. Vzadu nahoře by se mělo usadit křídlo z EVO 8. Ve vnitřku zkusím taky něco spleskat z laminátu - podle toho jak mi to s ním půjde, pak tam skusím udělat(mám vodníčka) expanzní nádobu ve stylu NOS bomby. Barva asi komplet černá s modrým podsvícením. Jo a na bočnicích by taky měli vzniknout nějaký prahy který budou navazovat na to sání, a vepředu by se pod tím kolem ještě měl usadit nějakej náznak nárazníku asi ve stylu nějakýho nádstavce. No doufám že se to nějak povede podle plánu, nechtěl sem to sem dávat páč sem musel poslat dremla do servisu a něvěděl sem kdy mě ho vrátí. No už ho mám doma tak snad můžu začít. Nechtěl bych hlavně sklamat jako s tím projektem ICQ takže se budu snažit.

Návrh jak by měl vypadat předek

Návrh jak by mela vypadat bočnice
Takže na projektu už dělám 4 dny takže nějakej základ předku už vzniknul.

tady mám vyřízlej základ

další den sem si navrhl a vyřízl přední spodní část - ta už půjde vidět

potom sem si načrtl jak by se to mělo zbrousit
další den sem to pak po několika hodinách zbrousil

Nejdřív sem si to ořezal nožem

A pak po několika hodinách šmirglování zbrousil ....

a toho šmirglu ...
Dneska sem se pustil do vrchní části předku rodina dojela z dovolené tak sem mohl vyzvednout dremla a koupit nějaký rašple abych nešmirgloval celej den a de to s nima jedna báseň a nějaký nářadíčko ..
Zejtra se snad pustím do nějakýho základu toho kola. Myslíte že když na to dřevo rovnou nastříkám plnič bude to na něm držet ... jinak ty díry co ste viděly ty zítra zakituju tmelem na dřevo. Ještě nevím jak budu otevírat tu vrchní část co skrývá mechaniky jestli nahoru vzpěrou z favorita nebo do boku na panty? Poraďte a hodnoťtě.
PS: Chcu poděkovat Siru_-_deathovy že mně poradil s jak vyzrát na fotky....