Mass Effect

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
SNowie
Začátečník
Začátečník

Re: Mass Effect - akční sci-fi RPG od Bioware

Příspěvek od SNowie »

nápodobně :(
// nesprávný disk .. to je tou rozdílnou ochranou disků, v originální verzi se hra kontroluje po netu, CD Projekt si vymínil výjimku a checkuje DVD :/
// a já se tak těšil na konečně opravené bugy hry :(
Naposledy upravil(a) SNowie dne úte 29. črc 2008, 23:20, celkem upraveno 2 x.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

at zije eastore. vyparily se informace o zakoupenych hrach vcetnce CD klice pro mass effect co je potreba pro addon. nastesti sem ho vyhrabal v registry.

mam to chapat tak ze tim addonem budu pokracovat po dohrani hry, tedy po zabiti Sovereigna?
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

pokud vám nefunguje mass effect po patchi, zkuste si rozbalit původní exáč z DVD (dvd:/data/apps.rar/binaries/masseffect.exe) ... sice přijdete o většinu updatu, ale hra by měla jít hrát
godgory
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od godgory »

Patch je jenom na eng verzi :!: Ta obsahuje jinou ochranu, proto je tam konflikt.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Stejně je to krávina, takhle to vypadá když se CDPROJEKT chlubí jak bude slabší ochrana, sice mám ENG instalaci, ale díky CDPROJEKT si zatím prd přídavek zahraju.
Není měsíc aby díky CDPROJEKT nebyl nějaký problém, od čekání na patch až po týdny čekání na blbou lokalizaci.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

jj. Přitom ten Downloadable Content pro ME byl avizován už od začátku..

Jinak já mám hru koupenou z EA Store a instalace proběhla zcela bez problému. Akorát jsem asi 20 minut hledal CD klíč :)

http://masseffect.bioware.com/forums/vi ... &forum=125

Trochu opruz je nutnost té registrace do Bioware komunit, ale alespoň jsem se tam konečně zaregistroval :)).

Samotný ME jsem měl už smazaný, takže jsem ho musel přes EADM znovu nainstalovat. Bohužel po spuštění hry s novým add-onem, který v sobě zároveň obsahuje ten první a zatím také poslední patch (pokud se nemýlím), mi do pár minutek po loadu začal kravit zvuk a následně BSOD (2x za sebou - poprvé u mně na Vistách x64) - s následným resetem, kdy jsem neměl trpělivost čekat na výpis paměti. Až zdá se projetí konfigurační utility a uložení settings problém spravilo.

Pokud jde o samotný BDtS, tak se začíná z Galaxy Mapy, kde se nově objeví Asteroid X-51 (myslím). Nejde hrát ze save z těsného závěru hry před posledním bossem, neboť odtud již nelze opustit Citadel Tower (a vrátit se na loď). Vzhledem k tomu, že posl. hodiny jsem jen quicksejvoval, tak jsem musel použít 7 hodin starý posl. řádný save :).
show must go on..
herfligg
Nováček
Nováček

Příspěvek od herfligg »

Nejde mne quicksav a "normalni" ukladani.Ze zacatku to slo,ale ted to nefunguje.Mam origo hru.Nekdo se tu uz ptal nato, ale bylo tam cosi o Cracku,tak mu nebylo odpovezeno.PLS poradte.Diky
AMD Athlon 64 4400+ X2,Grafika Gigabyte 9600 GSO 384 Mb DDR3,Deska Asrock K10N78HSLI-GLAN AM2,HDD Samsung 400 GB Sata 16 Mb,Pamet DDR2 2x2048 800 Transcend,Zdroj Fortron 350W,DVD+RW LiteOn DH-20A4P 20x DL Ram,Sound Blaster Audigy 4.
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Co vím, tak ukládat nejde když jsou poblíž nepřátelé a taky na specifických místech jako třeba výtahy. Tak jestli to není tím.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

eastore verze, addon s patchem, vista32bit. vse okej. mohli by addony delat kazdej mesic to by to pak krasne vydrzelo treba az do dvojky ;)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
herfligg
Nováček
Nováček

Příspěvek od herfligg »

Porad to nejde.Jak rychle ukladani tak normalni nejde.Uz jsem to i preinstaloval,ale nic.Nerozumim tomu.Pls pomozte diky.
AMD Athlon 64 4400+ X2,Grafika Gigabyte 9600 GSO 384 Mb DDR3,Deska Asrock K10N78HSLI-GLAN AM2,HDD Samsung 400 GB Sata 16 Mb,Pamet DDR2 2x2048 800 Transcend,Zdroj Fortron 350W,DVD+RW LiteOn DH-20A4P 20x DL Ram,Sound Blaster Audigy 4.
herfligg
Nováček
Nováček

Příspěvek od herfligg »

Tak se to zniceho nic vzpamatovalo.Hmmm zajimave. :?: :?: :?:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Takže BDtS dohráno, byla to taková pověstná třešnička na dortu :).
show must go on..
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

heh, jelikož jsem za celou hru nesejvoval normálně, ale jen QS/AS tak si to nezahraju, jedině rozjet celou hru znova, na to ale teď fakt nemám náladu
Delgar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Delgar »

shadow píše:Takže BDtS dohráno, byla to taková pověstná třešnička na dortu :).
Co je to to BDtS ?
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
N3rth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N3rth »

zdravim lidi hru sem dohral hodne rychle :| ale jinak hra je to dobra,graficky zajimava
cpu:8x80ghz...gk:4xgtx895 9000mb....ram:80gb....hdd:5x100TB....monitor:3D 200"
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Gr8 Vivec píše:heh, jelikož jsem za celou hru nesejvoval normálně, ale jen QS/AS tak si to nezahraju, jedině rozjet celou hru znova, na to ale teď fakt nemám náladu
jestli chceš, tak ti můžu poskytnout save, ze kterého jsem to hrál i já... snad by měl fachčit, i když mám ENG verzi hry...

Delgar: jak píše Maranov, jde o zkratku názvu addonu Bring Down the Sky. I na Bioware fórech se tato zkratka používá...
show must go on..
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Dík za nabídku, ale já si to zahraju celý znova tak za čtvrt roku, to už třeba bude dalších několik přídavků :)
Jarmell
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jarmell »

hoši omlouvam se ale je uz vecer a ja nezvladam cist ale chci splnit jeden ukol, scanning the keepers(skenovaní strážců) jak se zdá tak jsem našel 20 z 21 strážců jenže nevim kde ho mám najit jedno vím určitě, že ten strážce z pokoje velvyslanců hned vedle pokoje ve kterem se objevite po priletu z prime eden, prostě zmizel všechny ostatní jsem zas prošel a ani jeden už nešel oskenovat,dá se to teda nějak zjistit kam zmizel?
MB:ASUS B85-PRO GamerCPU:Intel i5 4670kGK:MSI N760 TF 2GD5/OC GamingZK:integrovaná HDD:ST1000DM003-1CH162 64MBPSU:ENERMAX Pro82+ 525W Case:TT XaserIII RAM:2x4GB Corsair Vengeance LP DDR3 1600
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

poslední se ti objeví až skoro ke konci hry, když budeš mít přístup do klubu kterej už nevim jak se jmenuje...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“