Vista - zoradenie hlavného a externého LCD

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Axis
Začátečník
Začátečník

Vista - zoradenie hlavného a externého LCD

Příspěvek od Axis »

Keďže denne pripojujem k svojmu notebooku externý displej, ktorý je umiestnený naľavo od hlavného displeja, mám problém :-) Po pripojení displeja mi vždy zoradí externý displej napravo od hlavného displeja notebooku, čo musím vždy prepínať vo Windows mobility center v seckií externá obrazovka doľava ... Nedalo by sa niekde prosím nastaviť defaultné zoradenie monitora naľavo od hlavného monitora, nie napravo? Mám ATI grafickú kartu :)
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: Vista - zoradenie hlavného a externého LCD

Příspěvek od Surgical »

Uvědom si, co píšeš a chceš. Primárním monitorem je přece LCD notebooku, externí display vždy bude sekundární.
Když v době připojení externího monitoru přepneš pořadí, tedy externí monitor bude primární a "integrovaný" monitor bude sekundární, bude to jistě fungovat, ale jen do doby, než externí display odpojíš. Pak se automaticky display notebooku stane opět primárním monitorem.

Můžeš zkusit nastavit a uložit různé profily, které ale opět budeš muset přepínat ručně, a ruku na srdce, zámena priorit monitorů není až taková práce navíc, když už ten monitor musíš připojovat fyzicky.
Axis
Začátečník
Začátečník

Re: Vista - zoradenie hlavného a externého LCD

Příspěvek od Axis »

Nechcem meniť prioritu monitorov (teda aby externý displej bol primárny a naopak), alebo iba "umiestnenie" :-) Teda aby primárny (notebookový) monitor bol napravo od externého LCD panelu.

Displej zapájam niekoľko razy do dňa, preto by ma aj takéto automatické prehodenie externého displeja naľavo od primárneho veľmi potešilo :)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“