PLS mozte mi poradit nejaky super batoh do ktoreho by sa mi zmestilo vsetko prislusenstvo k notasu a este nejaky ten zosit alebo ucebnica?
Hlavne chcem nejaky kvalitny nech nezacne po roku premokat a aby vydrzal aj nejaky ten naraz....
PLS z www.agem.sk pripadne http://praktik.ekatalog.biz/zbozi/tasky ... p:122:1004
Batoh 15,4 pre studenta
Moderátor: Don
- raxo
- Nováček
-
- Bez_n1ck
- Pokročilý
Re: Batoh 15,4 pre studenta
Mam dobre zkusenosti s timto: http://www.batohy-kufry-zavazadla.cz/ba ... 54-hit591/
Ted je sice na RMA, ale to proto, ze jsem do nej dosti nevybiravym zpusobem narva Strojnicke tabulky a vytrhl jsem takovou jemnou latku ze svu, ale jinak je dost prostorny, nosil jsem v nem 4 sesity, asi 8 knih, podpisovy notebook s adapterem a 3m prodluzku na zasuvku, kterou sem pak koupil 10m a nechaval ji ve skole
Az na to ze jsem ho po ctvrt rocce roztrh ale vyborna spokojenost, vestavena kapsa z neoprenu, poutko za ktere se da batoh drzet v jedne ruce je v zadech, takze ti ho takhle nikdo nevezmeze zad, oddil na notebook rozepinatelny pouze kdyz je batoh na zemi (ne na zadech, takze nehrozi, ze by ti nekdo otevrel kasu na book a ukrad ti ho v tram, kapsa je dobre vystuzena a je tam i pytel, kterej se pres notebook da pretahnout ) dale drzak na pet lahev a kapsa na mobil, kterou jsem nikdy nepouzil...
Ted je sice na RMA, ale to proto, ze jsem do nej dosti nevybiravym zpusobem narva Strojnicke tabulky a vytrhl jsem takovou jemnou latku ze svu, ale jinak je dost prostorny, nosil jsem v nem 4 sesity, asi 8 knih, podpisovy notebook s adapterem a 3m prodluzku na zasuvku, kterou sem pak koupil 10m a nechaval ji ve skole
Az na to ze jsem ho po ctvrt rocce roztrh ale vyborna spokojenost, vestavena kapsa z neoprenu, poutko za ktere se da batoh drzet v jedne ruce je v zadech, takze ti ho takhle nikdo nevezmeze zad, oddil na notebook rozepinatelny pouze kdyz je batoh na zemi (ne na zadech, takze nehrozi, ze by ti nekdo otevrel kasu na book a ukrad ti ho v tram, kapsa je dobre vystuzena a je tam i pytel, kterej se pres notebook da pretahnout ) dale drzak na pet lahev a kapsa na mobil, kterou jsem nikdy nepouzil...
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Osobne bych doporucil The Belly XL nebo Deuter Giga II. Ale nesezenes je jen tak nekde a je potreba je videt...
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teď na jaře koupil Samsonite Proteo Casual, je trošku dražší (to je ostatně Samsonite obecně), ale je fakt dobře udělanej, na dně má speciální pružinu, která pomůže pokud s laptopem jebneš o zem... Ale jak píše IkE Blaster je dobrý si batoh vyzkoušet někde v obchodě...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- raxo
- Nováček
-
nedalo by sa nieco z toho praktiku ?
- Bez_n1ck
- Pokročilý
IMHO tam nic moc nemaj, ale musis pocitat s tim, ze ti kazdej postne zkusenosti s batohem, kterej ma, dalsi vec je to, ze ho v tom Praktiku asi vetsinou nemaj ... Ja jsem tedy kupoval batoh na slepo, ale mel jsem kliku a sem za to rad, dnes, o pul roku pozdeji bych to asi neudelal po precteni nekolika diskusi k batohum ...
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
- raxo
- Nováček
-
tak potom bude asi lepsie ked tu bude viac moznosti na kupu , porovnam si ich a objednam aj ked budem musiet platit postovne....