mám to oboje v podpisu...
teď jedu na 492MHz na GPU i na RAM a zatím to jede v pohodě... mám na tý X700ce místy 70FPS a krom nějakejch fakt totálních záhryzů, který netuším čím jsou způsobený vždy na stejnejch místech mi nepadá FPS pod 30, což je paráda...
EDIT:

v thumbnailu je i vidět rozlišení.. 1024x768 - hraju na 20" LCD DELLu (1600x1200)
a tady jsou průběhy FPS:

první hodnota je před spuštěním stalkera, pak o jsou ty prašivý reklamy výýrobců a sponzorů (chvála jim

) pak je loadind - to prostě loaduje a nezobrazuje, takže FPS spadne... pak byla hra, sice pršelo, ale tady je to asi jedno, sem tam nějakej výbuch a podobný blbosti, pak jsem zrubal příšeru a při ní mi to 130FPS hodilo, ani nevím jak... další hodnota FPS je 46, to když jsem se vracel zpět po splnění úkolu a pak je tam 36 - tam se mi to na mmnt seklo a když jsem šel pryč, kde skoro nic nebylo, tak mi tam vyjelo 163FPS.. ty 4FPS jsou při načítání jiný lokace a těch "skoro stabilnách 48 co tam je, jsou když jsem v menu hry a dělám ten screen, kde je vidět nastavení co jak mám...
takhle to jede docela v pohodě... ještě mne napadá zkusit dát to na default a zjistit, jak se to chová při tom, ale asi to nechám na těhle 492...