test RAM r/w fail

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Kossa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

test RAM r/w fail

Příspěvek od Kossa »

Zdravim
vcera som zapol pocitac a vyhodil na mna tuto hlasku test RAM r/w fail press F1.
Po stlaceni F1 mi nabehol win ale aj tak po chvilke spadol. Do vcerajska vsetko bezalo v poriadku.
Vyskusal som moduli vybrat a rozbehnut system iba na jeden s nich. U jedneho sa mi to podarilo u druheho nie. Co sa stalo? Cim to moze byt? Je daka moznost presne zistit co sa s pametou stalo?
Dakujme za pomoc
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: test RAM r/w fail

Příspěvek od Sicco2 »

projed' paměti Memtestem,aby se zjistilo,zda sou vadné či ne,podle toho můžeme hleda chybu někde jinde.Viděl bych to ale na vadné nebo nekompatibilní paměti.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Pokud to začalo dělat až po určité době, na jedn paměti to jede ok a na druhé ne tak to vypadá že odchází na věčnost. Měl jsi je nataktované?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Kossa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kossa »

Memtest spustim dnes v noci a uvidime ako to dopadne.
Pamete som mal nataktovane mimimalne. Isli na 810 pri 2,1V.
Fungoval som na nic cca rok a celu dobu bez problemov.
presny typ pameti:
http://www.alza.cz/2gb-kit-2x1gb-ddr2-8 ... d69200.htm
Kossa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kossa »

Tak urobil som test cez memtest a po chvilke testovania mi tam naslo 30tisic chyb.
Celkom slusny vykon. Zoberu mi tu pamat na reklamaciu ?
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Kossa píše:Tak urobil som test cez memtest a po chvilke testovania mi tam naslo 30tisic chyb.
Celkom slusny vykon. Zoberu mi tu pamat na reklamaciu ?
Ještě je odzkoušej samostatně. Ano pokud je v záruce tak by neměl byt problém s reklamací.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Kossa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kossa »

Pamate som reklamoval a na pockanie mi vymenili kus za kus.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Kossa píše:Pamate som reklamoval a na pockanie mi vymenili kus za kus.
A už to jede bez problémů?
Odpovědět

Zpět na „Paměti“