test RAM r/w fail
- Kossa
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
test RAM r/w fail
Zdravim
vcera som zapol pocitac a vyhodil na mna tuto hlasku test RAM r/w fail press F1.
Po stlaceni F1 mi nabehol win ale aj tak po chvilke spadol. Do vcerajska vsetko bezalo v poriadku.
Vyskusal som moduli vybrat a rozbehnut system iba na jeden s nich. U jedneho sa mi to podarilo u druheho nie. Co sa stalo? Cim to moze byt? Je daka moznost presne zistit co sa s pametou stalo?
Dakujme za pomoc
vcera som zapol pocitac a vyhodil na mna tuto hlasku test RAM r/w fail press F1.
Po stlaceni F1 mi nabehol win ale aj tak po chvilke spadol. Do vcerajska vsetko bezalo v poriadku.
Vyskusal som moduli vybrat a rozbehnut system iba na jeden s nich. U jedneho sa mi to podarilo u druheho nie. Co sa stalo? Cim to moze byt? Je daka moznost presne zistit co sa s pametou stalo?
Dakujme za pomoc
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: test RAM r/w fail
projed' paměti Memtestem,aby se zjistilo,zda sou vadné či ne,podle toho můžeme hleda chybu někde jinde.Viděl bych to ale na vadné nebo nekompatibilní paměti.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Pokud to začalo dělat až po určité době, na jedn paměti to jede ok a na druhé ne tak to vypadá že odchází na věčnost. Měl jsi je nataktované?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Kossa
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Memtest spustim dnes v noci a uvidime ako to dopadne.
Pamete som mal nataktovane mimimalne. Isli na 810 pri 2,1V.
Fungoval som na nic cca rok a celu dobu bez problemov.
presny typ pameti:
http://www.alza.cz/2gb-kit-2x1gb-ddr2-8 ... d69200.htm
Pamete som mal nataktovane mimimalne. Isli na 810 pri 2,1V.
Fungoval som na nic cca rok a celu dobu bez problemov.
presny typ pameti:
http://www.alza.cz/2gb-kit-2x1gb-ddr2-8 ... d69200.htm
- Kossa
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak urobil som test cez memtest a po chvilke testovania mi tam naslo 30tisic chyb.
Celkom slusny vykon. Zoberu mi tu pamat na reklamaciu ?
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Ještě je odzkoušej samostatně. Ano pokud je v záruce tak by neměl byt problém s reklamací.Kossa píše:Tak urobil som test cez memtest a po chvilke testovania mi tam naslo 30tisic chyb.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Kossa
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Pamate som reklamoval a na pockanie mi vymenili kus za kus.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

A už to jede bez problémů?Kossa píše:Pamate som reklamoval a na pockanie mi vymenili kus za kus.