Copak se nám podařilo spálit...

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
osprey
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od osprey »

predminuly tyden GeForce 5500FX hned sem objednal novou GeForce 7600 ta odesla za 6dnu :)
wonknu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wonknu »

Tak se taky přidám do klubu demoliční čety HW.
Takže tedy deska ještě se socketem A . při odcvakávání spony si vzala sebou i kondíčky a odpůrky velmi blízko patice :oops: , dvě APčka Dlink 900+ nepřežili restart, mezitím určo byla nějaká deska co prostě přestala jít, před nedávnem mi zdroj Gembird 450W odpálil sám sebe a 250ku disk a desku. Dvě M2R32 nepřežili standartní flash biosu - napsalo to že vše proběhlo ok, ale po restartu už nenajeli - obě vyreklamovaný
No a to je asi vše. Jo a Radeon 9200 shořel z neznámých příčin...
Watercooled X2 5000+ BE,Brisbane (@3260MHz,1,350V, Asus M3A,Corsair XMS2,2×1GB,667/CL4,Watercooled Jetway 8800GT 512,WD Caviar 250GB SATA,WD Caviar 160GB SATA, LG GSA DVD-RW...Tagan EasyCon 380W
Cooling : Zalman Reserator 1 Plus
buckynho
Nováček
Nováček

Příspěvek od buckynho »

no mne sa zatial nic nepodarilo odpalit :-D
aso este neviem ze ako sa to robi :D ...a uz som aj pretaktovaval ..a stale nic
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Vcera se mi podarilo odpalit ATX zdroj, menil jsem vetracek a zapomel jsem prisroubovat desku se soucastkama, takze se mi dotknul chladic s kostrou. Vyhodilo to jistice a spalilo pojistu, dneska jsem tam zkusil dal novou a ihned jsem ji spalil, takze zdroj je v trapu. Ted abych do serveru schanel nejakej zdroj s ATX, hlavne ze tu mam 3 stare AT...

//zitra budu zkousete jetli to neprezil jen zdroj
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
goodfire
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od goodfire »

No nebyla to moje vina, ale vina pana Bleska z nebes (Asi me buh nema rad) Odpalilo me to Zdroj a GK Geforce 5200, Síťovka a Příjímač od netu, taková krabice na komíně. Este nám to zvalo 4 televize, 2 dvd 1 video... Jak sem to zjistil, sem zrovna prijel z výletu ze školou tak jsem byl jenom rád že to nevyhořelo celý...
Genesanni
Nováček
Nováček

Příspěvek od Genesanni »

to me se tez podarilo aby vyhorel zdroj to bylo smradu :-D
Modd Up
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

No nieje to PC ale napisem to tu :P :razz: : NIKDY !!! nenechajte mobil na nabijacke 3 dni !!! Dal som na nabijacku stary Sagem RC820 v pivnici. Zatial kym sa to nabijalo, siel som hrat CS. LENZE!!! Po CS som siel spat!!! A rano som o mobile uz nic nevedel az na 3 den som zapocul nejake buchnutie v pivnici a bol to---- MOBIL :lol: :lol: :lol: V 30cm okruhu vsetko bolo cierne a z mobilu zostala len pevna umelohmotna kostra :lol: :lol: :lol: . Skoda za ten mobil, bol to muzealny kusok :razz: :P
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Hm dneska sem vyhlasil černé ponděli !

v ponděli odpoledné při bouřce uděřil přímí blesk do anten na vysilačky a na wifi

1x digital televize sharp 32"
1x DVD JVC
1x Minidisc SONY
1x věž SONY

1X cele pc CPU celeron 331 ,deska naká z chpsetem 865 , HDD 160 GB a 250 GB , ram 2x1024 Gb ,, to drouho to přežilo bez uhony zahada ?

2x UPS APC smart 1400 a smart 900

1x stanice Yaesu FT-897
1x stanice Alan 48+
1x Yaesu FT-1000D
1x Alinco DX-77T
1x zdroj 50 amper

dost koaxu po kterem to sjelo :(

1x wifi D-link DWL-2100AP
1x sitova karta
2x bleskopijsta na koaxu
1x 30 metru sitového kabelu RJ45

To snad bude všecko aspon doufám :huh: :old9: :old9: :old9: :old9: :old9:

A od pondělka co sem se malem posral jak blesk vlitl po koaxu do baraku , tak nasnašim bouřky :evil: :evil: :evil:

jinak jediné štěsti bylo že většina blesku sjela do zemně po stožaru :roll: protože kdyby ne tak tuu dneska asi nepišu ! a je ze mne topinka
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Skoro bych tě vyhlásil za vítěze tohoto threadu, upřímnou soustrast :(
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Dik ,, sem zvědavej co na to pojištovna ,,
Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomco »

Spalit ani ne, ale nebyl sem vcera od toho daleko a hned se malem stala obeti 280GTX. Pozde vecer sem jeste trosku benchmarkoval a skousel sem nainstalovat i ty Asus utility co k ni byli. Bohuzel sem si neuvedomil, ze se to bude bit s Rivatunerem a otacky vetraku mi to napevno nastavilo na 15%., dokonce v Rivatuneru mi to preplo z Automatic na direct control. No a pak sem s tim sel benchmarkovat Vantage...karta byla jeste k tomu pretaktovana.
Nemit G15 a na displeji natahnute teploty z everestu, tak se mi pekne upece pac najednou sem na displeji klavesnice uvide triciferni cislo u teploty :oops:
Pak sem hned klepal do ESCape a nakjonec vsechny ty Asus veci pomazal...uff 8-)
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

a ja uz som sa tak tesil zeby niekto dal dole IHS :lol:
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
racz
Začátečník
Začátečník

Re: Copak se nám podařilo spálit...

Příspěvek od racz »

vedlajsim pricinenim Vmodu som znicil ati R9800Pro ale predtym mi este zhorela asi vplivom zdroja...a vyreklamovali. druhy krat som ju od nervov zlomil :lol:
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
marcino25
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcino25 »

no mi se zničeho nic spalil zdroj 8) , cd romka :lol: , a hdd :x
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

prijdu domu z hospody, na mobilu skoro tucet sprav...neprezili to 3 APcka a cca 1,2 km kabelu...bud jim kremikove nebe milostivo :D
faltis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od faltis »

odpalil sem si svuj novej spinanej zdroj v zesilovaci a pak jeste k tomu 2 repraky od eminence xD
Never by a pc modder then you are killer!! :D
racz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racz »

faltis píše:odpalil sem si svuj novej spinanej zdroj v zesilovaci a pak jeste k tomu 2 repraky od eminence xD
mmmm. uz mas aj lano na obesenie? :sad:
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

...záda. V chorvatsku :lol:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

faltis píše:odpalil sem si svuj novej spinanej zdroj v zesilovaci a pak jeste k tomu 2 repraky od eminence xD
homemade spínanej zdroj v zesilovači ? ukázat! ukázat!! sem teda zvědavej, co a jak dobře odrušený to máš :)
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

Prst o výfuk ..... a nedávno jsem musel z PC vytáhnout grafiku NX7600GS, protože po dlouhodobém užívání v-modu odmítla v 3D pracovat korektně.
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“