Counter Strike : Source

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Counter Strike : Source

Příspěvek od Sicco2 »

jenže je rozdíl jestli má třeba MX 440 nebo něco jiného,horšího.když nenapíše konkrétně tak je to pak těžký,ale spíš ne,jako rozjet to možná rozjede ale bude to nehratelné,na Sourceje třeba 50+ aby se to dalo hrát :razz:
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liquidfunk »

Hledám dobré hráče CS:S pro multiklan http://www.darktemplars.cz/ . Více info SZ. 8)
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Celkem v poho web.
Akorat ten klan a jeho reprezentanti se mi zda ponekud...kinder?
Tyto projekty obvykle nemivaji dlouheho trvani, ale drzim palec.

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

už jsme byli s kamošema v tolika klanech i pár multiklanech,ale jak už to bývá,ze začátku všeci nadšeně hráli,ale pak nadšení opadalo až sme zůstali z původních 12 pouze 3 trvale hrající :x
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

HA! a sem v háji :| Ze dne na den mi přestal fungovat Steam,pr že nemám připojení k netu,zkuste to později a nabídka Play in Offline mod.Net funguje normalně,volal sem na O2 jestli mi nahodou neblokli nějaké porty ale ti mi sdělili že je vše OK,nepomohl ani reinstal cska.
zajímavé je,že tento problém je nejžhavějším tématem na steam support,i když řešení tam není pořádně žádné....https://support.steampowered.com/kb_art ... -EUDN-2493

je to divné,ze dne na den to přestalo fakat,nevim si s tim rady a zrovna když to potřebuju :twisted:
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Sicco2 píše:je to divné,ze dne na den to přestalo fakat,nevim si s tim rady a zrovna když to potřebuju :twisted:
Kyvls na Liquidfunkovu nabidku? :)
Me steam faka normalne, i kdyz jsem asi vyjimka jak koukam - hodne lidem to nejde jaksi. A ty rady na steampowered, Steam je proste na kolene splacana narychlo vec :-D

Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

to zas nee,Steam je dobrej ale tyhle zničeho nic bugy mě s*rou :(
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Používám STEAM cca 2 roky a zatím mi nešel spustit jen 2x.
Poprvé když byl v Seatlu ten orkán či co. Jak tam měli metr vody, za to STEAM nemohl.
Podruhé když mi ho blokl omylem provider. Jinak max spokojenost.
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

Přesně tak, STEAM je perfetkní program, taková obdoba Xbox Live :)
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

n jo,ale nikdo nemá řešnení na můj problém,takže sem totálně v háji :onfire:
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Steam je imho spatne udelany, protoze neni plne kompatibilni s docela velkym mnozstvim bezneho software. Me napr. Kaspersky free antivirus blokoval ingame Friends. A rada od Valve? Vypnete antivir :-D
A vubec ty rady na steampowered obecne, to je k smichu - misto aby zapracovali na vlastnim softu, tak doporucujou vselijak obchazet, tweakovat a vypinat softy, ktere jsou v kazdem pc a jsou celkove mnohem rozsirenejsi a pro beh pc dulezitejsi nez Steam.

Jinak ale Steam urazil kus cesty a jako platforma je super, doufam, ze casem vyrazne rozsiri portfolio her.

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

BRKO píše:...Me napr. Kaspersky free antivirus blokoval ingame Friends. A rada od Valve? Vypnete antivir ...
Kto blokoval koho, cize kto co chybne vyhodnotil? Podla mna Kaspersky... takze si chyba je na strane Kasperskeho, nie Valve.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Presne tak Steam ti neblokoval antivir takze za to nemuze Steam ale ten blbej kaspersky shit... rok mam vistu rok pouzivam jen windows defendra a system je sviznej rychlej ..bez viru ..bez antiviru :D ..proste vista forever
..a pro vsechny pokud nekomu blbne steam, tak to zcela jiste bude delat neco v pc ale ne steam ...
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Wuuduu píše:
BRKO píše:...Me napr. Kaspersky free antivirus blokoval ingame Friends. A rada od Valve? Vypnete antivir ...
Kto blokoval koho, cize kto co chybne vyhodnotil? Podla mna Kaspersky... takze si chyba je na strane Kasperskeho, nie Valve.
Delas si legraci?
Antivir je snad pro beh pc dulezitejsi aplikace nez Steam, ne? Kasperskyho maji miliony lidi. Jen blb udela aplikaci (Steam) nekompatibilni s jednim z nejrozsirenejsich av. Nebo mi neco unika?

To je jako by jedna benzinka mela na stojanech hranaty hadice a tvrdila, ze to, ze nemuzes do kulate diry v nadrzi natankovat je chyba Tveho auta :D

Rosto ano, Visty jsou uzasne. Nezalozis si o tom blog? :-D

barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

O Steame tu už máme thread, takže by bolo dobré v ďalšej diskusií pokračovať tam a nie v threade o CS:S :roll:
.
telleke
Nováček
Nováček

Příspěvek od telleke »

Ahoj. Mám problém s tabulkami, které se mi objeví vždy, když někoho zabiju nebo on mě. Jsou tam informace o tom kolik jsem mu ubral, kam jsem ho strefil atd. Ale tyto tabulky se mi ukazují moc dlouho. Takže pak třeba půl kola běhám s částečně průhlednou tabulkou přes půl obrazovky a s tím se nedá hrát. Nevíte někdo, jak se těch tabulek zbavim, nebo jak zkrátím dobu jejich zobrazení? Mám CSS s patchem 1.8. Zkoušel jsem dát do konzole sv_stats 0, ale to nepomohlo. Přikládám obrázek pro upřesnění o jaké tabulky jde http://img27.picoodle.com/img/img27/3/8 ... b82fee.jpg . Už jsem dostal radu, že mám zmáčnout nulu, ale nedalo by se to vypnout nějak úplně, aby se to vůbec nezobrazovalo? Děkuji za rady.
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Tohle není tak úplně věc CSS, ale pluginu na určitém serveru. Tyto pluginy se většinou ovládají příkazy, které "řekneš" (zmáčkneš tlačítko pro psaní chatu a napíšeš příkaz). Měl by být příkaz, co to úplně vypne, kdyžtak se zeptej admina toho serveru.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
telleke
Nováček
Nováček

Příspěvek od telleke »

Tak jsem zjistil, že stačí napsat do hlavního chatu settings a pak se to dá v pohodě vypnout.
R!D!CK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R!D!CK »

Hj dnes mě prišel email od valve kvulí problému s padaním hry (CSS).A napsali mě tohle

Give a try to the DEP:

Control Panel > System And Maintenance > System > Advanced System Settings > On the
Advanced tab go to setting under Performance then Data Execution Prevention.

You can either try setting it to "Turn on DEP for essential windows programs and
services only"

Or try turning DEP on for all programs and add Steam as an exception.

Jelikož nemam system v Angličtině tak jsem to nemohl nějak najít tak jestli někdo ví tak at mě prosím poradí díky moc
CPU: Core 2 Duo E8400@3.0Ghz MB: Gigabyte GA-EP43-DS3L RAM: 2x2GB A-Data Vitesta Extreme Edition 800+ CL4 Case: Cooler Master Elite 330 GPU: Radeon HD 4850 PSU: Fortron Blue Storm 2 500W HDD: Seagate 250 GB Sata 16MB cache Mouse:Genius Ergo 525 + Steelpad 4D LCD:Acer AL1917 19
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Vista: Ovládací panely - Systém - Upřesnit nastavení... - karta Upřesnit - box Výkon, tlačítko Nastavení - karta Zabránění... (DEP)
XP: Tento PC - Vlastnosti -karta Upřesnit - box Výkon, tlačítko Nastavení - karta Zabránění... (DEP)

Buď to přepni na "Povolit... pro důležité služby...", nebo to přepni na to druhé a přidej Steam jako vyjímku (Přidat - najdi Steam.exe v Program Files)
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“