Zamrznutí PC při spuštění hry!!

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Shorty.
Nováček
Nováček

Zamrznutí PC při spuštění hry!!

Příspěvek od Shorty. »

Nazdárek mám takovej problém vždy když pustím nějakou gamesku tak to zezačátku vypadá vše ok načtu si nějakej save ale tak hned po 10 sekundách hraní se uplně švihne a pomůže jen restart na tvrdo netuším čím to je... :idea: mám pocit, že je něco s kartou nejspíš... moe sestava AMD Sempron 64 2600+,1GB RAM(2x 512MB),grafika ATI RADEON X1650 PRO 512 MB předem děkuju za jakoukoliv pomoc
Zub
Začátečník
Začátečník

Re: Zamrznutí PC při spuštění hry!!

Příspěvek od Zub »

s jakou kartou?

stahni si - Stress prime orthos a projed zatezovej test..
kdyz ti to nevyhodi chybu stahni - OCCT , tim projedes pameti..
jestli ani tady nebude chyba tak bych problem videl v te grafice:

-prehriva se
-nevyhovujici ovladace
-umírá :)
Shorty.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shorty. »

Karta je Sapphire ATI Radeon X1650 PRo 512 MB ok ale paměť sem testoval a nic v poho i disk sem kontroloval takže asi to bude ta karta, no u karty sem tazím naměřil nejvíc 70 stupňů při zátěži
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

tak mě napadá jaky máš zdroj? chtělo by to alespon 300W spíš 350W značkovej.
zkus kartu v jinym pc
Shorty.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shorty. »

Zdroj mám 350W no to mě napadlo jenže nemám v jakým.... mám akorát noťase :-D a toho mám jen na net
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

tak to je jasny, nemuzes od 350 W noname zdroje chtit aby ti napajel celou sestavu, nerikam ze grafika je neco extra ale urcite si taky neco veme.

vem si to ze 350 W noname zdroj ma ucinost nejakych 70 procent mozna min.. takze ti zdroj da maximalne nejakych 240W a to je sakra fuska v zatezi utahnout celej system + disky , taktlej procik, a grafiku s pridavnym napajenim.. to vysvetluje proc system zkolabuje jen kdyz potrebujes graficky vykon - nedostatek štávy
Shorty.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shorty. »

Hmmm zajímavý jenže už ten komp mám nějakej ten pátek anikdy nic až teď a to sem si jel hodně náročný hry jako takže nevím no....
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Shorty. píše:Hmmm zajímavý jenže už ten komp mám nějakej ten pátek anikdy nic až teď a to sem si jel hodně náročný hry jako takže nevím no....
tak to je docela divny proc si na zacatek toho threadu nenapsal ze ti to zaclo delat az od nejaky doby? jestli chces rict ze si s tim samim pc s tou samou grafikou a s tim samim zdrojem hral hry jeste nedavno tak ti tady radim uplne k nicemu :(
Shorty.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shorty. »

Jejda moe chyba to mě nějak nenapadlo tose ti omlouvám.... mě to vůbec nepřemejšlí jak mě to štve :sad:
popo_1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popo_1 »

Zub píše:tak to je jasny, nemuzes od 350 W noname zdroje chtit aby ti napajel celou sestavu, nerikam ze grafika je neco extra ale urcite si taky neco veme.

vem si to ze 350 W noname zdroj ma ucinost nejakych 70 procent mozna min.. takze ti zdroj da maximalne nejakych 240W a to je sakra fuska v zatezi utahnout celej system + disky , taktlej procik, a grafiku s pridavnym napajenim.. to vysvetluje proc system zkolabuje jen kdyz potrebujes graficky vykon - nedostatek štávy
chcel by som upozornit že účinnosť zdroja neznamena že ked maš 1000W zdroj a učinnosť je 90% že dodava iba 900W, ale znamena to že pokial zostava potrebuje napriklad iba 500W tak z elektrickej siete bere 550W, ked zostava potrebuje celych 1000W tak z eletrickej siete bere 1100W...
CPU:E6300 1,86GHz@3150MHz(450x7),Chladic CPU:AC Freezer 7PRO/GK:nVidia GeForce 7600GT Leadtek //MB:ASUS P5B Deluxe/RAM:2x512MB+2x1GB Corsair 800Mhz/HDD:Seagate 7200.10 250GB SATA2,Hitachi deskstar 160GB PATA,Seagate Baracuda 60GB PATA/DVD-RW:TSST SH-S183A/Case:Thermaltake Swing stribrna,presklena/Zdroj:Fortron Blue Storm II 400W
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

mel jsem stejnej problem jako tu popisuje autor, nektere hry me slapaly bez problemu ale nektere se jen nacetly, skoncily animace a filmecky a po 2 vterinach ve hre se restartoval pc... mno a dneska mi odesla grafika do kremikoveho nebe... snad uz nebudou problemy po vymene grafiky
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Shorty.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shorty. »

Jo tak doufám že ta karta bude ok, doufám že mi neodejde, ale napadlo mě jestli to nemůže bejt nějaká chyba softweru......
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

jaky mas ovladace? ty co byly ke karte? projed system CCleanerem ten ti trochu procisti registry
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tohle bude HW problém a tudíž to patří spíš do ATi GK. Tam ať modi rozhodnou co s tím.

Přesun z Her.
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“