Projekt: Evolution

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Re: Projekt: Evolution

Příspěvek od tx3rf »

to si fakt uzijes s tim laminatem.. az to budes zarovnavat, tak si budes pripadat, ze mas blechy..
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

zkusim jeste jednou. vykasli se na laminat. :)
vazne to nema cenu ani zkouset. stacilo mi delat rovnou plochu a ty chces delat tohle....
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Tak tu mám další malej postup. Dneska sem začal laminátovat. Jde to pomalinku ale de to za celej den sem udělal nějakou základní vrstvu spodní čelní části a malinkou vrstvu vrchní čelní části. Všechny boky udělám ASI zítra ale nvm asi zase pudu na brigádu takže bych pracoval až večer. Jinak ta prosicená punčocha docela popraskala takže to bude hustý laminátovat ty "papírový" boky toho předku no uvidíme. Tvrdost té punčochy bych přirovnal ke 120tce šmirglu :D takže vůbec žádná sláva ale až to nalaminátuju tak to bude paráda.

Obrázek
Začátek

Obrázek

Obrázek
Tohle je poslední vrstva co sem před 10 minutama dodělal a teď tvrdne

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Punčochová vrstva je jak papír :(

Obrázek
Docela se to potrhalo když sem to vidělával z té dřevěné formy :(
Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

brzo jsi to vydelaval, jakej ma smysl ze je to venku? nez se to zpevni tak se to bude ted jeste prohybat... a imho mas moc vrstev ve predu a na bokach skoro nic...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

M4r1hu4n3 píše:brzo jsi to vydelaval, jakej ma smysl ze je to venku? nez se to zpevni tak se to bude ted jeste prohybat... a imho mas moc vrstev ve predu a na bokach skoro nic...
OK strcim to zase na tu formu a boky udelám zítra.

PS: tak už je to zpátky ve formě :)
Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

forma se navoskuje pastou na parkety (jen CIRINE) dukladne vylesti,
pak se natre PVA, po zaschnuti PVA se namicha GELCOAT
tim se to natre a necha zaschnout a pak se zacina laminovat,
natre se to pryskyrici polozi latka se sklenenymi vlakny
a pak se latka protukava stetcem s tou pryskyrici,
vrstev latky se dava podle potreby.
tohle mam ulozeny v pc, kdysi to tu bylo ted uz nevim kde doufam ze mi autor odpusti ze ho nejmenuju ale neulozil jsem si jeho jmeno.
neco malo je i na internetu, ale to uz jsi mel mit prectene nez jsi se do toho pustil
http://jarous65.blog.cz/0710/neco-malo-o-laminovani
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak u mně se laminátuje o stošest. Včera sem sem nic nehodil páč sem byl donucen vedením vymalovat si po 5 letech pokoj 8-) . No lamánatuju co to de dneska sem to už musel vydělat z formy a laminátuju to zevnitřku páč už je to moc široký šířka skříně je 20 cm a laminátovej díl mám někde širokej až 20,5 cm. Jak sem to vydělával zjistil sem že se to na nějakých místech hodně přichytlo - špatně sem to ofólioval. No a jak sem to vydělal tak se mně chce plakat na nějakejch místech ani nejde poznaz že tam nějaká strana byla úplně se některý kousky stran utrhly. No nejdřív zpevním to co zbylo a pak si vezmu nějaký dřevo vložím to dovnitř a udělámto znova. No hrůza ale učenej z nebe nespadl né ? Zatím je to hnus, ale jak se to pak vytmelí bude to krása .. :wink: .

Obrázek
Včera ...

Obrázek

Obrázek
To bylo nadávek ...

Obrázek
Kam zmizela ta strana ku**a .... :(

Obrázek

Obrázek
No vypadá to hrozně ale myslím si že to dám dohromady.
Naposledy upravil(a) H.o.m.i.e. dne pát 5. zář 2008, 19:25, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

jak laminatujes zevnitr? ja myslel ze tohle bude forma :shock: mein got

jako promin ale napsat slovo zmizet s tvrdym i je prasecina, nejsem na cestinu pedant, sam jsem s ni mel kdysi na zakladce problemy a mam pochopeni kdyz nekdo spatne pise me, mne ale takovahle hrubka me prastila do oci
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

to je hnus velebnosti :wink: . kdyby jsi zatmelil to drevo, tak mas vysledek o 1000% lepsi a uz jsi to mohll mit ;-)
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Darsilius
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darsilius »

No nevim nevim, zatim to vypada ... zajímavě :-), uvidime, jak to dáš dohromady :-D
Motherboard: Gigabyte P35-DS3..F10
Procesor: C2D E6750 3,2 Ghz, cooler: cm gemin II
Vga: His Ati HD3870 854/2450, cooler: accelero S1
HDDs: samsung F1 640GB+ WD 250 GB,
Ram: A-data vitesta extreme edition 4GB cl4 800Mhz
Case: Sharkoon Rebel 9 (Ati casemod)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

viz. myom, ta skorepina ti k nicemu moc nebude... chybej ti tam dost velky kusy matrose :)
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Víš vůbec, že kopyta pro laminátování se dělají z polystyrénu? ... :lol: :lol: :lol:

Jinak škoda toho dřeva, to vypadalo docela dobře. Až doděláš ten laminát tak budeš vzhledově o něco horší než můj provní Eurocase.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak dám na vás. Abych se přiznal sem stejnýho názoru jako Myom a ostatní je to největší hnus. Už se s tím nedá nic dělat "laminátovej" předek poletí do popelnice. Dneska sem udělal spodní část předku uplně novou a ze dřeva! Je to krása hladký a rozměrově jak má být. Zejtra udělám spodní část co pude vidět vrchní sem naštěstí nezničil. A pak to komplet přetáhnu tmelem. A snad konečně začnu makat na tom kole. Jinak otevírání krytu bude nahoru jako kapota. A snad zítra stihnu aji spodní nádstavec jako kus náraznáku. Ty trojúhelníkový náčrty co sou dole na tom dřevě budou jako díry v nárazníku no pochopíte až to uvidíte... Myslím že komplet předek bych mohl zmáknout tak do 2-3 dní. A z laminátu budou fakt jenom ty sání ... 8-) . Navíc mně napadla další šílenost - Vinyl na bok respektivě Airbrush. Jinak soráč za mou češtinu :oops: .

Obrázek
porovnání s rozflákanou předchozí "verzí"

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Přesně takovej vinyl bych tam chtěl ! Je to focený z Tuning Magazine plakátu co mám doma

Obrázek
Detail
Obrázek
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

napadlo me ze by bylo good kdybys pouzil napr. plexi (narezat a poslepovat epoxidem)... lehky, dostatecne pevny...
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak abych řek tak mně o váhu nejde. Myslím si že to dřevo je docela lehký.
Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

super, navrat k lepsimu
uz vis u koho si nechas udelat ten airbrush? osobne se mi zacina cim dal vice zamlouvat lehka uprava skrine ale nadhernej airbrush, takze tak nejak pomalu zavrhuju obycejny rezani, tmeleni a davam prednost kvalitnimu nastriku... samozrejme ze rozsahle a kvalitni mody se bez rezani a tmeleni neobejdou a to je ta mala skupina kde se mi to stale jeste libi
Sheppix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sheppix »

Budeš doufám tu trubku ještě řezat ne? Takhle dlouhá se tam hodit nebude a vypadá to strašně.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

ctes? mel bys... uz psal ze ta trubka prijde jeste zariznout
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak. Dneska sem udělal spodní část co pude vidět je to docela slušná práce si myslim. Jediná zrada byla až ke konci kdy sem dole dělal ty "nárazníkový" otvory pod který příjde nádstavec "nárazníku". Dalo se to čekat že se to tam zlomí sou to totiž malý plochy na kterejch to drží ale doufám že to bude držet - slepil sem to lepidlem na dřevo. Sem dokonce tak šikovnej že se mně jedna část zlomila dvakrát :cry: :evil: . No uvidím když to zejtra snad přetáhnu tmelem tak to snad bude pořádně držet hlavně na to zejtra nesmím moc tlačit :wink: . Myslím že až ten spodek dodělám tak ten nárazník bude vypadat krutě no na fotkách sem to seskládal k sobě tak uvidíte náznak jak by to mělo bejt. :wink:

Obrázek
Zrada ! ... to spravim

Obrázek
Nějak takhle by to mohlo vypadat. Vidíte kde je to zlomený ty kousky sou tam jenom položený.

Obrázek
Detail nasávacích otvorů
Obrázek
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

luxusni, jakou tomu das barvu? Cervenou, nebo zlutou metlu? :-)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“