Asus F5RL-AP260
Moderátor: Don
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asus F5RL-AP260
chtěl bych si pořídit Asus F5RL-AP260 vše by bylo ok až na grafickou kartu jaké máte zkušenosti s X1100 ? a popř. jde vyměnit za silnější ?
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Asus F5RL-AP260
Vyměnit nepůjde, X1100 je navíc hodně slabej kousek, už je to v podstatě předminulá generace IGP, pokud chceš hrát novější hry, buď na to zapomeň nebo zkus vybrat něco jiného... Navíc F5 od Asusu, no já bych do něj nešel, po zkušenostech z F5V, kterej se mi fakt nepozdával (hlavně zpracováním)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Don Martinez píše:Vyměnit nepůjde, X1100 je navíc hodně slabej kousek, už je to v podstatě předminulá generace IGP, pokud chceš hrát novější hry, buď na to zapomeň nebo zkus vybrat něco jiného... Navíc F5 od Asusu, no já bych do něj nešel, po zkušenostech z F5V, kterej se mi fakt nepozdával (hlavně zpracováním)...
co by si doporučoval kdyz reknu ze tam chci C2D 2Ghz,DDR II 2GB,a silnejsi grafiku a cena do 12,800 kč ? (a na ostatnim nezalezi)
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Že si šílenec, do tý ceny neseženeš nic s lepší grafikou.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, něco s Intel GMA X3100, na hry to taky nebude, ale v 3D Marku to má více než pár bodů navícOndraSter píše:Že si šílenec, do tý ceny neseženeš nic s lepší grafikou.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
X3100 není pořádná grafika, za "lepší" grafiku stojí až ty neintegrovaný.
Jinak s tím výběrem bych jinak souhlasil, moc na výběr totiž neni. Jinak osobně bych šel asi do toho HPčka, je vybavenější. (Já jsem si v úterý objednal 6715b tak se na něj těším jak malé děcko na zmrzlinu
.)
Chtělo by to udělat megatest notebooků (třeba 1 zástupce) od každé firmy, především "co vydrží". Hned to navrhnu
.
Jinak s tím výběrem bych jinak souhlasil, moc na výběr totiž neni. Jinak osobně bych šel asi do toho HPčka, je vybavenější. (Já jsem si v úterý objednal 6715b tak se na něj těším jak malé děcko na zmrzlinu
Chtělo by to udělat megatest notebooků (třeba 1 zástupce) od každé firmy, především "co vydrží". Hned to navrhnu
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;