Srry, ze zakladam novu temu, ale nic podobne som nenasiel. Po vybaveny ju mozte deletnut.
Rozhodujem sa nad kupou notasku (gamersky) medzi znackami ASUS a Toshiba.
Bol som skalnym zastancom ASUSu, ale pocul som ze posledne modely su poruchove. Toshiba je vraj osvedcena, co vy nato?
Rozhodujem sa medzi uvedenymi modelmi (15,4 palcove):
ASUS M51SN - Core2Duo T8300 (2.4GHz), 3 GB Ram, NVidia 9500M 512 MB, 1440x900
TOSHIBA Satellite A300-15C - Core2Duo T8300 (2.4GHz), 3 GB Ram, ATI 3650 HD 512 MB, 1 280×800
Ktory by ste odporucili? Toshiba sa mi vidi, ze ma lepsi displey.
Rovnako som uvazoval aj nad starsou seriou (grafiky: 8600 GT resp. 2600 HD), boli vsak osadene starsimi AMDckami, tym nejak nedoverujem, kvoli topeniu. Co vy nato?
ASUS vs. Toshiba
Moderátor: Don
- Pingo
- Nováček

-
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: ASUS vs. Toshiba
Asus má horší grafiku, Toshiba nižší rozlišení displeje - 1280 na 800 není zrovna moc, nicméně já bych bral Toshibu... I když teď tu mám Asus M70Vm a až na pár drobností (nefungující, resp. podivně fungující světelný čidlo regulující podsvětlení, vzhledem k tomu, že je to ještě předprodukční vzorek, tak doufám, že to bude už pořešený) to není špatnej laptop, tahle poslední série se Asusu docela povedla...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Pingo
- Nováček

-
Re: ASUS vs. Toshiba
Nj, nizsie nativne rozlisenie beriem ako vyhodu, mensia zataz na grafarnu a vyhoda pre starsie hry...