Které připojení vybrat?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Hrochan
Začátečník
Začátečník

Které připojení vybrat?

Příspěvek od Hrochan »

Zdravim
Skoncila mi smlouva s mistnim wi-fi providerem (ve zkratce - je to internet kde stahuju data 25kB/s - tj pomaleji nez na wi-fine co jsem mel pred tremi lety, a chce za to pres 500kc/mesic)
Chci si poridit ADSL. Muzu bud Volny,O2,GTS noveru anebo radiokomunikace
premium adsl od radiokomunikaci u me neni dostupna a ostatni maji limity
Volny ma dvouletou smlouvu a vsichni si na nej stezujou :-D
Jde mi o to jestli vybrat 02 nebo GTS Novera, stoji to stejne (475kc s DPH za 2M)
Nemate nekdo skusenosti s temahle dvema providery?
Predem diky
Asus P5QL Pro-----Pentium DC E5200@3500mhz+TR ultra 120-extreme-----Sapphire HD 4830+accelero twin turbo-----2x2gb a-data vitesta extreme-----WD caviar 120GB+samsung HD502IJ -----Seasonic 500W-----LG GSA 4120B-----CM Elite 330-----Asus MyCinema P7131D-----120mm in,120mm out xilence fan -----Sennheiser HD201-----Samsung 2032BW
Obrázek - kamosuv Celeron :D
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Které připojení vybrat?

Příspěvek od IkE Blaster »

Ja byl u Volnyho spokojeny... Z tech dvou bych volil GTS, jsou prece jenom slusnejsi nez O2
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Souhlas.. jsem na Novere jeste od doby byvaleho Contactelu a nemuzu si stezovat.. za ty, ja nevim, 3, 4 roky jsem resil vypadky snad 3x a ani jeden nebyl nejak delsi.. v noci par h apod..
Jinak komunikace perfektni, linka mi na malym meste 6km od ustredny jede tak na 3/4 teorie.. jsem spokojen..
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

vzhledem ke stejné ceně i ke stejné technologii si vyber koho chceš.dráty jsou stejné,DSLAM taky - nevím co by měla GTS jiného(lepšího) než O2.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

stejne novera ma pronajate linky od O2, ale uz jen z principu bych nebral nic co ma v nazvu O2 a sel bych urcite do novery, mame ho i v praci a pohodicka
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Weslo píše:nevím co by měla GTS jiného(lepšího) než O2.
Ja treba vim.. stabilitu site.. pocty vypadku.. celkove potom i rychlost..
To, ze to jede na stejnych kabelech neznamena, ze je to oboji stejne spolehlive.. u O2 neni vubec problem 1Mbit pristup na 4Mbit linku, pripadne tydny s 5ti, klidne i hodinovymi, vypadky denne..
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

Maxtor píše: Ja treba vim.. stabilitu site.. pocty vypadku.. celkove potom i rychlost..
To, ze to jede na stejnych kabelech neznamena, ze je to oboji stejne spolehlive.. u O2 neni vubec problem 1Mbit pristup na 4Mbit linku, pripadne tydny s 5ti, klidne i hodinovymi, vypadky denne..
myslím že kecáš nesmysly.Znovu opakuji že v tom není technicky žádný rozdíl(a věř mi že jsem oprávněn to tvrdit a že zákazníků GTSN i O2 s obrovskými problémy jsem zažil tisíce).
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Weslo píše:myslím že kecáš nesmysly.Znovu opakuji že v tom není technicky žádný rozdíl(a věř mi že jsem oprávněn to tvrdit a že zákazníků GTSN i O2 s obrovskými problémy jsem zažil tisíce).
njn.. ty myslis jak vim.. resp. uz jsem kvuli identickym problemum nechal na GTS prepojit cca 5 PC.. vsechno stale to same.. pocitace v bezprostredni blizkosti ustredny.. caste vypadky, ale hlavne rychlost, ktera si dela, co chce.. komunikace ze strany O2, jako by clovek byl debil, ktery nevi, ze chce prave je.. vysledky, ci nejaka reseni danych problemu samozrejme zadne.. mrtvy brouk to jisti..
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

Maxtor píše:komunikace ze strany O2, jako by clovek byl debil, ktery nevi, ze chce prave je.. vysledky, ci nejaka reseni danych problemu samozrejme zadne.. mrtvy brouk to jisti..
no vidíš - takže to není o technice ale o přístupu k zákazníkovi.A já to samozřejmě vím - jen jsem nechtěl aby to vypadlo že tomu nerozumíš :)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Weslo píše:
Maxtor píše:komunikace ze strany O2, jako by clovek byl debil, ktery nevi, ze chce prave je.. vysledky, ci nejaka reseni danych problemu samozrejme zadne.. mrtvy brouk to jisti..
no vidíš - takže to není o technice ale o přístupu k zákazníkovi.A já to samozřejmě vím - jen jsem nechtěl aby to vypadlo že tomu nerozumíš :)
Co to zase placas.. nedelej ze me laskave debila.. tve imbecilni poznamky si nech stranou a laskave pri citacich pouzivej to nejvice podstatne.. to nejdulezitejsi jsi samozrejme vynechal.. :angry2:
Maxtor píše:...resp. uz jsem kvuli identickym problemum nechal na GTS prepojit cca 5 PC.. vsechno stale to same.. pocitace v bezprostredni blizkosti ustredny.. caste vypadky, ale hlavne rychlost, ktera si dela, co chce..
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“