Nero 8 - recenze a vaše názory

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Nero 8 - recenze a vaše názory

Příspěvek od Bathory »

Doslova před pár týdny spatřilo světlo světa další pokračování legendy původně vypalovacího, dnes multimediálního balíku "Nero" a to s pořadovým číslem 8. Kdo by dnes řekl, že od uvedení předchozí verze 7 již uběhly 2 roky. Co nového si pro nás vývojáři připravili? Stojí za to, přecházet ze starší verze na novější? Jistě si mnoho z vás pamatuje na spoustu problémů, které s sebou sedmičková verze tenkrát přinesla a tak se jistě mnozí ptají, zda se nebude historie opakovat.

http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2007112105

A jaké máte vy zkušenosti s Nero 8?
Bathory
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Zkousel sem Trial: Ackoliv ma instalator 180MB v temp pri rozbaleni uz je to desivych ~ 700MB, na druhou stranu je tam tech aplikaci opravdu hodne. Vlastni instalator se snazi informovat o velikosti vybranych aplikaci, ve vysledku znacne nepresne, nastesti ve prospech obsazeneho mista - pri vyberu Burning ROM+DiscSpeed+DriveSpeed+InfoTool vypocital 260MB skutecnych bylo ~ 90MB.
Graficky rozhrani BurningROM ve srovnani s moji dosavadni sestkou se mi zda horsi (nelibi se mi), funkcne nic noveho pod sluncem.
Pri spusteni InfoTool nasledovalo opakovane BSOD, nicmene o tom ze osmicku pouzivat nebudu sem mel jasno uz pred instalaci :)
Suma sumarum kdo potrebuje vypalit par CD/DVD do mesice nebo spis do roka jako ja, nema duvod prechazet na 8.
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
soske
Nováček
Nováček

Příspěvek od soske »

No ja som s nerom stresne spokojny. Pouzivam ho uz roky a nikdy som s nim nemal vaznejsie problemy, fakt podla mna number one. A este maly navod pre tych ktory nechcu byt sponzormi AHEAD. Stiahnem najaktualnejsiu trial verziu a to stato :
http://www.nero.com/eng/downloads.html
no a serialov je na nete plno len treba trochu pohladat.
Je super ze od sedmicky je slovencina a cestina integrovana priamo v nerovi tak treba stiahnot nera pre tu ktoru krajinu chcete.
:wink:
Dufam ze som tymto neporusil pravidla...
qm-marko_cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od qm-marko_cz »

Nero bylo good do verze 6 to se ještě dalo používat pro běžné pálení.Od verze 7 samej problém ,obrovský balík který stejně nikdo nevyužívá,verzi osm sem neměl.Jednodušší řešení je CDburnerXP (2.2MB) česky a rychle,vřele doporučuji.http://cdburnerxp.se/Jinak na zálohu DVD je jednodušší shring.Prostě pokud člověk pálí běžné věci jako data,music,move,isa tak nepotřebuje nero,které se nacpe se svým tučným obsahem do kompu a pak tam jen zbytečně zahálí.Toto je jen můj vlastní názor na použití nera,ale mým přáním je"aby každý kdo má PC si jednou nainstaloval linux(jakýkoli,třeba i live bez instalace)a zkusil pálení v K3b"Pak si jistě položíte otázku ,co to tam v tom aheadu ku... udělali!!??
i7 950,DDRIII 1600/12G,Sabertooth X58
qm-marko_cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od qm-marko_cz »

Jo a na neru nejhorší věc co může být funkce indexování souborů Nero Scout!!!!Spousta lidí se mě ptala proč má spomalenej komp po instalaci nera7/8,že když daj ctrl+alt+del tak ve výkonu jede CPU od 45-100% a přitom nic nedělají a spuštěné taky nic nemaj.Odpověď je jednoduchá...bo NERO...A jen tak na okraj ,kdo z vás tam bude zadávat názvy souborů ,které to indexovat nemá?Jedině vypnout tuto funkci.
i7 950,DDRIII 1600/12G,Sabertooth X58
Mailen
Začátečník
Začátečník

Nero 8...

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, tak jsem nainstaloval Nero 8... trial verze... na čisté XP SP2 a když jsem vybral kompilaci k vypálení a dal vypálit, tak se to seklo... musel jsem resetovat... podruhé znovu - zkusil jsem přes správce úloh zavřít a po 10 minutách se podařilo a mohl jsem normálně restartovat... tak jsem nero odinstaloval... nainstaloval CDBurnerXP a vše šlape jako hodinky... názor si udělejte sami... .
aumirek
Nováček
Nováček

Příspěvek od aumirek »

nero je vynikající a levnej program poskytne vše co je potřeba bohužel jen po 6 koupil jsem 7 nainstaloval a hrozné.Je to velké jsou tam funkce co nikdá nevyužiji zažere se to do systému.Nakonec jsem odinstaloval a dal zpět starou dobrou 6.Ta 7 leží v šuplíku a 8 už nekoupím ani náhodou.
toyota3307
Nováček
Nováček

Re: Nero 8 - recenze a vaše názory

Příspěvek od toyota3307 »

Bathory píše:Doslova před pár týdny spatřilo světlo světa další pokračování legendy původně vypalovacího, dnes multimediálního balíku "Nero" a to s pořadovým číslem 8. Kdo by dnes řekl, že od uvedení předchozí verze 7 již uběhly 2 roky. Co nového si pro nás vývojáři připravili? Stojí za to, přecházet ze starší verze na novější? Jistě si mnoho z vás pamatuje na spoustu problémů, které s sebou sedmičková verze tenkrát přinesla a tak se jistě mnozí ptají, zda se nebude historie opakovat.

http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2007112105

A jaké máte vy zkušenosti s Nero 8?
Zkušenosti dobrý,ale potřebuji poradit,jak nainstaluji do Nera tento plug-in - Blue-ray,HD plugin
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Co to je konkrétně za plugin?
Bathory
Bestik87
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bestik87 »

ja mam nero verse 8.3.2.1 a jsem snim spokojeny je sice pravda ze ma v sobe hodne veci ktere clovek nevyuzije!do ted jsem nemel zadny promblem s vypalovanim ani nicim jinym.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Nero Micro 8.x.x.x je super, doporučuju.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
susman
Nováček
Nováček

Příspěvek od susman »

Jak se Nero zacalo nafukovat nekdy od verze 6-7 a jelikož jsem z toho celýho balíku jsem využíval jen program na pálení přešel sem na CD Burnrer XP kterej ma cca 6MB a bohatě si snim vystačim :)
Axwell
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Axwell »

vela vypalovacich softov som preskusal, ale zatial nero vzdy napaluje bez chyb a napaluje na vsetkych vypalovackach a na vsetky media.
SCTtrackerMAN
Nováček
Nováček

Příspěvek od SCTtrackerMAN »

susman píše:Jak se Nero zacalo nafukovat nekdy od verze 6-7 a jelikož jsem z toho celýho balíku jsem využíval jen program na pálení přešel sem na CD Burnrer XP kterej ma cca 6MB a bohatě si snim vystačim :)
presne tak,stara dobra 6kova rada
facility
Začátečník
Začátečník

Re: Nero 8 - recenze a vaše názory

Příspěvek od facility »

Mam verziu 8.0.3.0 ...co sa tyka stability je vsecko OK..
Akurat mohli popracovat na "Nero ShowTime" Na prehravani hudby je to hruza ..zda sa mi ze v Neru 7 to bolo na kvalite zvuku trochu lepsie...
Co sa tyka hudby na "high end sound" na PC jedine Winamp+DFX audio enhancer

Obrázek
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“