ATI Catalyst 8.10 ALPHA (8.54)

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Zamčeno
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

ATI Catalyst 8.10 ALPHA (8.54)

Příspěvek od Krteq »

Naposledy upravil(a) Krteq dne sob 6. zář 2008, 08:07, celkem upraveno 3 x.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ATI Catalyst 8.8 BETA (8.54)

Příspěvek od Krteq »

Nedalo mi to a večer jsem tento balík stáhnul a nainstaloval. Tento balík obsahuje jednu novinku a to Catalyst Media Center.
Je to obdoba Windows Media Centeru od Microsoftu, s tím rozdílem, že narozdíl od MCE mi zde funguje televize a rádio (Pinnacle 310i Hybrid) a celkově je odezva aplikace mnohem rychlejší ;)

Obrázek Obrázek

Na hry nějak nebyl čas, ale zítra snad udělám pár testů a postnu výsledky

//Edit: Tak jsem zjistil, že Catalyst Media Center není žádná novinka neboť se dodává jako součást SW balíku (instalačního CD) k TV Tunerům ATI TV Wonder.
Naposledy upravil(a) Krteq dne pon 8. zář 2008, 19:15, celkem upraveno 1 x.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Boha jeho - kompletní driver má 392MB. :shock:
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Shit píše:Boha jeho - kompletní driver má 392MB. :shock:
392MB má komplet balík ovladačů (včetně WDM, TV Wonder, AVIVO/AVIVO64) a doplňkového SW (CCC, CMC, CIM a PX Profilů)
kadet
Nováček
Nováček

Příspěvek od kadet »

Tak jsem vyzkoušel tyto ovladače, byly na mé kartě HD 4870 512MB celkem nestabilní.(zasekával se obraz, lagovalo to...). Takže jetsli se zlepšil nějak herní výkon říct nemůžu, ale zjistil jsem, že v ATi Ping Pong demu už nejsou bílé tečky, které však stále zůstávájí v DX10 režimu Crysis a Assassin´s Creed
PC: Cpu: Intel Core 2 Duo E7200@3,42Ghz, Chladič: Arctic-cool. Freezer 7 Pro MB: Asus P5Q-Pro,Gpu: Gigabyte HD4870 512Mb, Ram:DDR2 A-data Extreme Edition 800+ 4Gb (2x2Gb), Hdd: Samsung F1 640Gb Mechanika: LG GH20LS15 Lightscribe PSU:Fortron 650W ATX OS: Vista 64bit / Linux Ubuntu
Lesha
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lesha »

Mno ja zkousel tu prvni mensi verzi co zde krtek nahodil a zmensil se mi vykon a jeste mi to taky lagovalo ale zkusim schvalne jeste tuten balik :roll:
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ATI Catalyst 8.10 Alpha (8.54)

Příspěvek od Krteq »

Tak podle všeho bude tato verze driveru 8.54 obsažena až v Catalystech 8.10! V souladu s tím jsem upravil název threadu.
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

Krteq píše:Nedalo mi to a večer jsem tento balík stáhnul a nainstaloval. Tento balík obsahuje jednu novinku a to Catalyst Media Center.
Je to obdoba Windows Media Centeru od Microsoftu, s tím rozdílem, že narozdíl od MCE mi zde funguje televize a rádio (Pinnacle 310i Hybrid) a celkově je odezva aplikace mnohem rychlejší ;)

Obrázek Obrázek

Na hry nějak nebyl čas, ale zítra snad udělám pár testů a postnu výsledky

//Edit: Tak jsem zjistil, že Catalyst Media Center není žádná novinka neboť se dodává jako součást SW balíku (instalačního CD) k TV Tunerům ATI TV Wonder.
Prozatím jsem to nezkoušel, tak tě prosím, nemohl bys vyzkoušet, zda ti funguje GPU akcelerace full hd videí (1080p)?
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ATI Catalyst 8.10 ALPHA (8.54)

Příspěvek od Krteq »

spike18 píše:Prozatím jsem to nezkoušel, tak tě prosím, nemohl bys vyzkoušet, zda ti funguje GPU akcelerace full hd videí (1080p)?
Akcelerace full hd videí funguje už od verze Catalyst 6.7 na všech radeonech s UVD.
Více najdeš v tomto threadu: ATi AVIVO, UVD a video processing

======================================================================
Vyšla nová verze driveru 8.540.0 - ATI Catalyst 8.10 BETA RC2 (8.54)

Zde LOCK
Zamčeno

Zpět na „Ovladače a BIOSy“