Pomozte mi s biosem na grafiku

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Pomozte mi s biosem na grafiku

Příspěvek od Mirek E. »

Ahoj potřebuju nějaký novější bios na kartu co mám v podpisu a aby to šlo flashnout z windows nemám disketovku tak proto dík.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od reifik »

Pakliže ti grafika chodí,tak maximálně dej novější ovladače a na její BIOS nešahej,mohlo by se ti stát,že jí odepíšeš! :wink:
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomozte mi s biosem na grafiku

Příspěvek od X-COM »

19 Míra 94 píše:Ahoj potřebuju nějaký novější bios na kartu co mám v podpisu a aby to šlo flashnout z windows nemám disketovku tak proto dík.
1) Proč potřebuješ novější bios?
2) Pokud se chceš pouštět do většího laborování, čímž přehrávání BIOSů je, pořiď si za 150Kč disketovku.
3) Čeština se zlepšuje, tento příspěvek jsem pochopil :)
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
EasyM@n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomozte mi s biosem na grafiku

Příspěvek od EasyM@n »

Disketovka dneska netřeba - FLASHDISK je lepší!!!
Databáze BIOSů GK je na techpowerup.com ... pro 96GT tady http://www.techpowerup.com/vgabios/inde ... &memSize=0
Jak flashovat BIOS GK najdeš na netu návodů celou kupu. Nejlepší je to asi fakt přes DOS, který nahraješ na flashdisk a z něj pak nabootoješ.
Jinak pokud to má být nutně přes Windows tak program WinFlash :) ale to bych osobně neriskoval.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“