Vista a čtení z disku
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vista a čtení z disku
Čau, kdyz nabootuju system, tak mi hrabe nekolik minut disk ve Viste a vubec nevim ci to je, da se nejak zjistit jaky program ci doplnek cte z disku nebo na nej zapisuje ci uzz nekdo tento problem vyresil? Diky
- Surgical
- Začátečník

-
Re: Vista a čtení z disku
Mno, pachatelů může být více
Z interních programů Vist např. indexování souborů, stínová kopie svazku, Windows Defender apdo., z externích pak kupříkladu antivirák atd.
Jen nechápu, co tě na tom tak znervozňuje, Visty nejsou DOS, aby se ti objevil prompt C:\> a dost.....
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to vše mám povypínaný, ale vadí mi, že mi to třeba pět minut trápí disk.
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak si pusť task manager, dej si procesy a zobraz si sloupce související s diskem
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
sloupce souvisejici s diskem? To najdu kde?
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Ve Správci úloh (Ctrl+Shift+Esc), záložka Výkon, tlačítlo Sledování Prostředků, nebo kratší cesta s tímž cílem přes Nástroje pro správu, či přímo spuštěný S.P. tam najdeš tu část o disku, který proces zapisuje/čte do jakého souboru
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsem nevedel o teto polozce, diky moc, problem si uz snad vyresim.