Projekt: Evolution

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Nism0
Začátečník
Začátečník

Re: Projekt: Evolution

Příspěvek od Nism0 »

Ty násávací otvory budou funkční, nebo sou jen na okrasu?
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Budou funkční - no vyústí ve skříni. Barva černá - všecko od komplu mám černý nebo černostříbrný. Možná pod tím airbrushem stříbrná a nad ním černý :wink: .
Obrázek
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Takže o výkendu byla práce tak nebyl čas na Evolutiona. No dneska budu zase dělat. Napadlo mně ohledně barvy že by byla case černá s airbrushem (beze změny) a vnitřek bílej (???). Co sem viděl tak docela hodně aut na CZ tuning scene má černý auto a ve vnitř komplet očalouněný bílou kůží - já bych samozřejmě jenon nalakoval na bílo. Ve spojení s modrým osvětlením by to mohlo vypadat dobře. Co vy na to? Večer přihodím další fotky.
Obrázek
Dadas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dadas »

A co třeba místo modrého světla bílé? Ale jenom tak decentně..
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

vevnitr ti to bude svitit? Vyhni se tomu prosim, maximalne nejaky UV, ne klasicky kazody.. Ikdyz tam das dve UV katody tak to bude vypadat o poznani lepe, nez modry svetlo..

UV je takovy nafialovely a prijemnejsi na pohled, nerusivy.
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

podle mne tento celej mod je onico sory nic v zlom ale uz ked som videl ako si robil ten predny panel omg mno nic ale........mozno casem nieco z toho vokresas a bude to aj na pohled pekny
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak dneska sem zase o trošku vylepšil předek. Až budu mít zítra možná čas tak bych vyřízl v panelu to "Evo".

Obrázek
No už to snad vypadá líp než ta sračka z laminátu né .... ale ještě je na něm hóódně práce 8-) .

Obrázek
Ty vyřízlí díry pudou samozřejmě ještě zatmelit :wink:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Jediný co mě zatim se*e je jak udělám tu pneumatiku na to kolo. Ze dřeva se mně to nějak nezamlouvá poraďte.
Edit: V tom casu budou UV katody aji modrý katody :wink:. Možná to zní šíleně ale to uchycení mechanik bude z UV modrýho plexiskla, který už mám asi půlrok schovaný pod postelou. Uv budou přímo u toho plexi aby svítilo modře :oops: .

//Trinom: Ach, ta čeština...
///Whoops a to sem to ještě kontroloval no příště si dám bacha :oops: .
Naposledy upravil(a) H.o.m.i.e. dne pon 11. srp 2008, 20:33, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

a) jak bude drzet ta vyklopna deska nahore?
b) jak budes strkat CD/DVD do mechaniky, kdyz bude nad mechanikou tohle zvednuty?
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

b) zatim nic nebrani tomu aby se to zvedlo o vic nez 90 stupnu takze v vkladani nevidim problem

jinak to vypada fajny, jak rikam drevo nemam rad a uz vubec ne jako material, nebranim se mu ale kov mam radsi, ale tohle bude ve finalni podobne celkem fajny mod, mozna ne nejlepsi ale budes mit zkusenosti na dalsi jeste lepsi
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Delgar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Delgar »

Tu pneumatiku bych skusil udelat z tmelu. Zajdi do modelarskych potreb a rekni ze tam chces DVOUSLOZKOVY modelarsky tmel pak kdyz spojis ty dve slozky tak je jak modelina skusil bych udelat jeden dlouhy plášť a pak ho natahl na kolo nechal zaschnout (pozor tvrdne to zhruba 24h) a pak vybrousit vzorek pneumatiky, nebo pokud si chces se vzaorkem opravdu vyhrat tak muzes nechat tmel zaschnout tak 6h a pak JEMNE vyrezat skalpelem vzorek.Akorat bacha to baleni toho tmelu je hodne draha a moc tam toho neni vyidel bych to tak ze budes potrebovat 2-3baleni.

Jinak je to zatim moc pekny tohle bych asi ze dreva neudelal :)

Jak uz jsem rekl jesem profesionalni modelar a venuji se hlavne barveni modelu tak kdyz budes neco potrebovat napis
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

N_o_c_l_a_f píše:a) jak bude drzet ta vyklopna deska nahore?
b) jak budes strkat CD/DVD do mechaniky, kdyz bude nad mechanikou tohle zvednuty?
Hmm záludná otázka. Nevim to musím ještě vymyslet asi nějakou miniaturní plynovou vzpěrou. Ale fakt ještě nevím.
Edit:A s tím kolem nevím, promyslím to díky za radu. A je tu menší problém :oops: to dřevo nejde zvednout o 90 stupňů :oops: jde to jenom tak o cca 65-70 stupňů. Proto by byla řešením ta vzpěra.
Obrázek
Delgar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Delgar »

H.o.m.i.e. píše:Hmm záludná otázka. Nevim to musím ještě vymyslet asi nějakou miniaturní plynovou vzpěrou. Ale fakt ještě nevím. A s tím kolem nevím, promyslím to díky za radu.
k tomu tmelu jedno baleni stoji 155 kc :( a doporucil koupit barvu ktera ma o 50% vice pigmentu nez normalni barvy rovnou v tech potrebach firma: Gamesworkshop barva stoji 60 kč a vystačí ti bohatě.
Stranky obchodu : http://www.fantasy.cz/home.asp?idk=148
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Delgar: co to kupujes za tmel :lol: . normalni akryl stoji 65kc, ale ten je na tohle mekky. nedavno jsem kupoval akryl pro dokoncovaci prace v odstinu dreva, krasny, jemny a svinsky tvrdy za 55kc.

\\ tak na modelovani to jo no...
Naposledy upravil(a) myom dne úte 12. srp 2008, 02:28, celkem upraveno 1 x.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Delgar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Delgar »

myom píše:Delgar: co to kupujes za tmel :lol: . normalni akryl stoji 65kc, ale ten je na tohle mekky. nedavno jsem kupoval akryl pro dokoncovaci prace v odstinu dreva, krasny, jemny a svinsky tvrdy za 55kc.
to je specis tmel je to jako modelina ja z toho treba delam postavicce (zhruba v meritku 1:50 od normalniho cloveka) jiny ruce treba ze je zranenej nebo ze ji ma prostrelenou popripade dlazebni kostku nebo hlavy napichly na kulu taky musis upravit tmelem aby to vypadalo pekne a tohle s akrylatem neudelas protoze se neda vubec tvarovat do jemnych detailu.:) tenhle specis je jako modelina ktra ti ztvrdne nebo se z toho este delaj perfektne kvety rostlin. Akrylat pouzivam jenom kdyz delam tereni nerovnosti.
doodeec
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od doodeec »

H.o.m.i.e. píše:
N_o_c_l_a_f píše:a) jak bude drzet ta vyklopna deska nahore?
Hmm záludná otázka. Nevim to musím ještě vymyslet asi nějakou miniaturní plynovou vzpěrou. Ale fakt ještě nevím.
popripade to mozes urobit ako je robene otvaranie prednej kapoty na autach co nemaju hydraulicke vzpery - ze tam niekde ulozis tycku, ktora sa po vyklopeni zachyti o to plexi aby to drzalo
HP pavilion dv6799ec - T8100, 2x2048 DDR2, 250GB SATA, 8400M GS 256MB, 15,4" WXGA, Lightscribe DVD, Vista Home premium SP1
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak sem dneska zase o kousíček dál. Vyříznul jsem v panelu to "Evo". Zítra na Evolutiona asi nebudu mít čas no uvidím ... Jinak doodeece už mně to napadlo a zjistil jsem že to tak bude asi nejlepší protože ta vzpěra by tam nefungovala tak jak jsem si to představoval a otec je stejnýho názoru že by nefungovala. Takže to bude jak podpíráni kapoty. S tím "Evem" si ještě pohraju až to budu komplet tmelit.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek
Dadas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dadas »

To vypadlý O je zvláštní, mohl si to nechat přidělaný, šak víš jak to myslím, že by to byly jak kdyby dvě "C" proti sobě..
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ono pod to přijde tahokov a já ten vnitřek toho Óčka chytnu na něj :wink: .
Obrázek
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Nebo zkus místo toho tahokovu hodit plexi a podsvítit ho ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

kdyby se ti s tim chtelo drbat, tak bys mohl z to pismo vyrezat z tlusteho plexi, zasadit do otvoru a zespod do dreva dat kolem pisma ledky, aby to pismo osvitily.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Odpovědět

Zpět na „Projekty“