mám problém... Koupil jsem si dneska novej zdroj, takže jsem ho připojil k desce a ten 4 pin konektor taky k desce, prostě tak jak byl připojený můj minulý zdroj. Po zapnutí mi jen probliknul displej na case a nic. Tak jsem si to zapojení znovu prošel a zjistil jsem, že ten 4pin konektor, co jsem práskl do desky (dá se připojit k tomu 20pin) byl asi špatně, protože pak jsem našel mezi těmi kabely ještě jeden, úplně stejný jako jsem měl v tom starém zdroji (bohužel jsem ho prvně přehlídl, protože jsem spěchal), tak jsem ho teda do desky hodil, ale opět nefunguje. Tak jsem se zhrozil, že jsem něco odpálil v compu, takže jsem tam hodil zpět zase starý zdroj a s tím to funguje. Takže se ptám, vynechal jsem při zapojení nového zdroje něco (zdroj jsem měnil po snad 5ti letech a vůbec nevím, kolik drátů tam za tu dobu mohlo přibýt k zapojení
Díky za odpovědi.
Edit: zkusil jsem ho rozjet naprázdno a taky nic... Tak teď nevím jestli byl vadný už před zapojením, nebo jsem ho odpálil tím špatným zapojením toho 4 pin konektoru :/