nezdarene preflashovani

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nezdarene preflashovani

Příspěvek od Teal'c »

Flashoval jsem MB DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ve Winflash. Napsalo to ze se to povedlo a ze se ma resetovat PC tak jsem to dal a uz nenabehl... Sviti kontrolka HDD, blika kontrolka power. Nevite co to znamena? Zaroven asi hledam uzivatele, ktery vlastni stejnou desku dekuji moc za pomoct...

//edit Wilik - presun z desek
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: nezdarene preflashovani

Příspěvek od Raoul Duke »

Flashování přes win, na tom už zařvalo desek...

Nejdřív zkus reset biosu, když nepomůže tak zkus na chvíli vyndat baterii (nevim jak u DFI ale u asusu o tom v manuálu něco píšou, rozhodně tím nic nezkazíš).

A pak už jedině najít někoho se stejnou deskou a pustit se do horkého flashe.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teal'c »

Raoul Duke píše:Flashování přes win, na tom už zařvalo desek...

Nejdřív zkus reset biosu, když nepomůže tak zkus na chvíli vyndat baterii (nevim jak u DFI ale u asusu o tom v manuálu něco píšou, rozhodně tím nic nezkazíš).

A pak už jedině najít někoho se stejnou deskou a pustit se do horkého flashe.
Ja jsem presne na tehle zhorel uz jednou ale byla v zaruce :D nastesti uz jede pouzil jsem "safe boot" a "clear cmos data" a jede... jsem zapomel, ze je to pretaktovany a asi se to hadalo protoze to ma ted vic moznosti jak nastavit pameti... s tim si uz budu hrat zitra...omg dneska :D Sry za poplach ale uz jsem videl jak budu rikat tatkovi, ze jsem opet ztroskotal :D
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

tu desku mám. winflash jsem, hned jak jsem jí koupil, dělal bez problémů ale paranoidně jsem vypl všechny programy včetně speedfanu, antiviru, firewallu atd. prostě cokoliv co by to mohlo posrat.
dával jsem nějakej ten 7xx big toe modovanej a OK. jestli chceš zálohu tak bych to možná ještě někde našel.
ale na nějaký hw čenžování s biosem bych ti asi teď nekývnul...pracovní komp :|
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teal'c »

Nevim jestli bylo pochopeno ale po prehozeni par prepinacu opet funkcni s novou verzi biosu. Dekuji za pomoct a lock
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“