Project:___LuXXure___ by laky update 6.10.2008

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Project:___LuXXure___ by laky update 6.10.2008

Příspěvek od laky99 »

Obrázek

Caute vsetci modderi z ceska aj slovenska asi pred 2 mesiacmi som zacal robit tento mod pretoze som nemal dost financii tak som ho takpovediac trošičku prerušil až dodnes kedy peniaze som zarobil a to mi umoznilo pokracovat v modde.
Takže a spomínaná case je to ANTLER CX MIDITOWER ATX PC-177 BLACK/SILVER
Obrázek
http://i299.photobucket.com/albums/mm29 ... brzok2.png
http://i299.photobucket.com/albums/mm29 ... brzok1.png

Nazačiatok som začal s úpravami prednej masky kde vsetky záslepky a vlastne cely predny plast som odstranil a nahradil ho inym plastom (5mm). Nebola to jednoduchá práca pretoze celý predný panel som chcel mat v rovine cize som ho musel zrovnat (tu uvidite na fote pridam iba link lebo je fotka velka :-D :-D :-D )...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Dalej som pokracoval bocnim plechom kde najprv som ho vyfrezoval na pozadovanu velkost okna a potom takmer polovinu vratil spet a zatmelil( neskor pridam detailne foto).
Obrázek
Obrázek

uz mam spravene jenake dalsie veci ale bohuzial nemam momentalne fotak takze asi tak v piatok hodim nove foto

Co dalej???

-dalej som uz case dal galvanicky pokovit
-mam vysustruzene nozicky poc pc z duralu (podobne ake maju lian li skrinzky
-dole medzi nozicky chystam vyrezat nasavanie pre blok vodneho chladenia
- led stroboskop ktory bude umiestneny cele skrinky v tzv"rebrach" ktore nasledne budu hrat podla hubbu a to bude si myslim pekny ekekt
-dalej vstavany reguator
-vstavane ovladanie stroboskopu
-vnutrajsok bude vyplnat synteticka koza kde bude vysite logo case (to mi vysije moja babicka skoda ze neviem vysivat :sad: :sad: :sad: )
dalej cas ukaze... :-D :-D :-D
Naposledy upravil(a) laky99 dne pon 6. říj 2008, 15:15, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Project:___LuXXure___ by laky

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Mno z tech fotek neni nic moc poznat takze tezko rict jestli je to dobre. Ale nejak nechapu ten postup s tou bocnici
Dalej som pokracoval bocnim plechom kde najprv som ho vyfrezoval na pozadovanu velkost okna a potom takmer polovinu vratil spet a zatmelil( neskor pridam detailne foto).
. Galvanicke pokoveni? To jako budes mit pokovenou kostru medi, niklem, chromem, mosazi nebo snad zinkem ci cinem?

A na nejaky stroboskop bych se taky vykaslal, to budes jako u pc poradat dance party nebo jak? Je to pekne na nic vec... parkrat to pustis pred kamarady abys zamachroval a to je tak vsechno.

To ze bude tento mod uspesne dokoncen neverim stejne tak jako neverim ve velikonocniho zajicka. :!:
Naposledy upravil(a) M4r1hu4n3 dne ned 3. srp 2008, 18:03, celkem upraveno 1 x.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

jo galvanicky pokoven na cerno

a ten strobak tam budem mat proste on uz je spravena chema a bude sa na nom dat cely rebulovat proste on tam proste bude :-D :-D :-D svietiovst si zregulujem chapes

a ta bocnice tak ta uz bola vyfrezovana asi pred pol rokom a teraz som sa rozhodol ze chcem okno iba na polku chapes nie no tak som to zaplnil

vravim dalsie foto dam v piatok
Obrázek
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Galvanicke pokoveni, a pak teprve diskuse na tema, kam co vyriznes..? nemel sis prvni vymyslet, co s tim budes delat a pak to teprve nakonec nechat potahnout..?
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

Maxtor píše:Galvanicke pokoveni, a pak teprve diskuse na tema, kam co vyriznes..? nemel sis prvni vymyslet, co s tim budes delat a pak to teprve nakonec nechat potahnout..?
ja mam vsetko odrezane a pokovene len jedna vec mi chyba a to spodzny diel tam kde su nozicky ten vyrezem a potom nastriekam na cierno to mi nebude vadit

ps:nemohol by som najprv spravit to lebo keby som tam dal tmel tak ta kyselina by mi to vyzrala :-D :-D :-D
Obrázek
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

To vcelku chapu, nicmene na co galvanicke pokoveni, kdyz na to pak prijde tmel a budes to strikat.. :o
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

Maxtor píše:To vcelku chapu, nicmene na co galvanicke pokoveni, kdyz na to pak prijde tmel a budes to strikat.. :o
to nebude cela case to bude iba jej spodna cast myslis si ze ju nenastriekam dobre??? :-D :-D :-D ved ostatok celej case mam galvanicky pokonenu a snou uz nic robit nebudem
Obrázek
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

No zatial je to dost slabe nho ale o par dni to naberie grady a modd bude smerovat k uspesne zvladnutej uprave case dufam:Dheh:D
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

Nove FOTO. :-D :-D :-D

Pokračujem v mode, dostal som "love".

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Uz som upravil zdroj zo stareho 350W. Nova skrinka, upravena.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Nozicky pod CASE, podobne ako na LianLii

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Na spevnenie bocnice.

Obrázek

Malickost na zaver. :-D

Obrázek
Obrázek
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

Pekne, ale :)
a) Ta mrizka ventilatoru na zdroji mi tam moc nesedi. Je moc mala, zda se mi vyboulena...a vubec, proc tam je, nebylo by to hezci uplne bez ni?
b) Ty nozicky jsou nice napad, ale proboha, dej tam jiny matky, tohle bije do oci. ;)
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

Tak to vypada zatim luxusne...nedami to ale vzdycky se mi libi hodne komponent at uz jen par vetracku, kabely a dalsi nez samotne skrine :D proste v tom vidim tu srandu to tam vzdycky davat a zjistovat kam co a jak ;) ale jen do toho at se povede ;)
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

provedeni by mohlo bejt peclivejsi :oops:
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

N_o_c_l_a_f píše:Pekne, ale :)
a) Ta mrizka ventilatoru na zdroji mi tam moc nesedi. Je moc mala, zda se mi vyboulena...a vubec, proc tam je, nebylo by to hezci uplne bez ni?
b) Ty nozicky jsou nice napad, ale proboha, dej tam jiny matky, tohle bije do oci. ;)
nozicky? to je len predbezna fotka este na nich nemam zakupene maticky takze len tak budu sa este cele kompletne striekat takze potom budu vyzerat ok

P.s. presne take iste nozicky som robil aj klimovi v jeho projekte blue flame(len on ich dal nejak inak)

a ta mriezka mne sa tak paci ono to este nie je vsetko 100% spravene mozno ju vymenim za nejaky tahokov alebo tak ale este neviem teraz mam inu robotu a to dokoncit kose pre disky z hlinikovych L profilov
Obrázek
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

Flegy píše:provedeni by mohlo bejt peclivejsi :oops:

kamo to som este len zacal :-D :-D :-D
a jak myslis to peclivejsi???
Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

:thumbsup: souhlasim, napady dobre ale provedeni nic moc ten zdroj se mi zda budto nedodelany nebo nedomysleny... Bocnice na pantech? Prakticke se mi to nezda a vzhledove taky ne.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

M4r1hu4n3 píše:
:thumbsup: souhlasim, napady dobre ale provedeni nic moc ten zdroj se mi zda budto nedodelany nebo nedomysleny... Bocnice na pantech? Prakticke se mi to nezda a vzhledove taky ne.

ale vzdit len ted som to urobil tu bocnici tam budu mit na pantech pretoze mne sa to paci urcite lepsie nez klasicke otevirani bocnice. okrem toho uz sem odrezal vsetchny stare drziaky bocnice :-D :-D :-D

a ten zdroj este neni dodelanej (a chcel bych vydet jaky mas ty :-D :-D :-D )
Obrázek
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Na zaciatok to ujde.Kvalitne fotky(created by Jerry) yeah
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ty kolecka bych sjel na soustruhu s mikro posuvem, pak na vrtacku nebo brusku filcak+pastu a vylestit, omejt v lihu a hned zalakovat :wink:
ten zdroj se mi nezda. filtr prosim, ale mohl si v tom pripade treba tu sitku vyndat z toho plechovyho lemu, zakitnout cast diry v plechu zdroje tak aby ti tam pasovala a zezadu ji tam vlepit :) to by vypadalo pekne :)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

a ten zdroj este neni dodelanej (a chcel bych vydet jaky mas ty :-D :-D :-D )
To ti jako nemuzu rict ze ten zdroj je hroznej? To se hned budes stavet do utocne pozice tim ze "ja to tak udelal a ty protoze jsi to neudelal tak do toho nemas co kecat", takze mezi slepymi jednooky kralem? Dal jsi to na forum aby te lidi vychvalovali do nebes nebo chces slyset i kritiku? :roll:
osprey
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od osprey »

take souhlasim sice panty jsou super vec ale jeste jsem je nevidel v nejakem pekne designovem provedeno, vzdycky to byli proste nasroubovane panty na case...
zdroj? pejsek a kocicka vari dort... na kruhovy otvor davat koupenou ctvercovou mrizku take neni zrovna to prave...
^_^ Q6600 :: P5Q Deluxe :: Corsair 4GB :: Samsung 1TB :: GeForce 9800GTX+ :: LCD Samsung 20''
Odpovědět

Zpět na „Projekty“