ja na pc taky pracuju a v podstate na vsechno by mi stacil celkem starsi pc... kdyz se budu zivit tvorbou grafiky tak to rozhodne nebudu delat na PC
jinak ten puvodni dotaz byl polozen s tim, ze to chce na hry a taktovat, takze d805 mi prijde jako uplnej nesmysl...
Opteron nebo Pentium D805 ?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO
- Bart_Teschen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No takze, koupil jsem D805 pres vase namitky, z 2,66 jde s boxovanym hladicem na 3,3, uvidim kolik pujde s Freezerem ....axloth píše:ja na pc taky pracuju a v podstate na vsechno by mi stacil celkem starsi pc... kdyz se budu zivit tvorbou grafiky tak to rozhodne nebudu delat na PC
jinak ten puvodni dotaz byl polozen s tim, ze to chce na hry a taktovat, takze d805 mi prijde jako uplnej nesmysl...
Kazdopadne v Benchmarcich hrave udelal Opterona 150 2,6 GHz, ktery je taky dvoujadrovy, takze jsem spokojeny.
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
a máte toBart_Teschen píše: No takze, koupil jsem D805 pres vase namitky, z 2,66 jde s boxovanym hladicem na 3,3, uvidim kolik pujde s Freezerem ....
Kazdopadne v Benchmarcich hrave udelal Opterona 150 2,6 GHz, ktery je taky dvoujadrovy, takze jsem spokojeny.
myslim, že si dobře zvolil... cos koupil za desku? jakej má chipset? z tohoto hlediska si udělal moc dobře! atlona teď brát je chujovina... je na hranici svých možností... D805 má relativně velkej potenciál a rozhodně do tý desky dáš i třeba D930... ne-li conroe jestli máš chipset i975, ale o tom se furt jenom spekuluje jestli bude podporovat nebo nebude
edit:sorry, byla řeč o opteronu, ale stejně... AMD potřebujou vydat novou sérii na novejch paticích
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- Bart_Teschen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Desku mám viz podpis ...*EasY_TarGeT* píše:a máte toBart_Teschen píše: No takze, koupil jsem D805 pres vase namitky, z 2,66 jde s boxovanym hladicem na 3,3, uvidim kolik pujde s Freezerem ....
myslim, že si dobře zvolil... cos koupil za desku? jakej má chipset? z tohoto hlediska si udělal moc dobře! atlona teď brát je chujovina... je na hranici svých možností... D805 má relativně velkej potenciál a rozhodně do tý desky dáš i třeba D930... ne-li conroe jestli máš chipset i975, ale o tom se furt jenom spekuluje jestli bude podporovat nebo nebude
edit:sorry, byla řeč o opteronu, ale stejně... AMD potřebujou vydat novou sérii na novejch paticích
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP