DeusEx1 - zvláštny problém, prosím poraďte

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
freeman
Nováček
Nováček

DeusEx1 - zvláštny problém, prosím poraďte

Příspěvek od freeman »

Prosím, skúste poradiť. Tento problém som nal už vo win 98. V určitých častiach hry – čln pri prechode do II levelu, misia hongkong a niektoré iné mi hra vždy spadne a s hláškou „critical error“ link failed ........ ma vyhodí do Windows.
Nerobí to iba v Me ale ja by som chcel už len XP (mám kôli tomu dual) a nechcem sa s DX1 rozlúčiť. Babrem sa s tým už dlho robil som x čistých inštalácií XP a nič. Ale včera zistil som jednu zvláštnu vec. Nainštaloval som DX1 okrem Me aj pod XP a výsledok:
Deus pod XP zase spadol ale...
Po presmerovaní shortcutu na ploche na C:/ (tam je tá mileniová inštalácia DX) je zrazu hra OK a ide aj pod XP???
Ako sa to dá chápať? Ak som mal na kompe len XP – DX nešiel, a teraz pod XP ide ale len keď spúšťam miléniovú inštaláciu ktorú mám na C: , ak chcem spustiť XPčkovú inštaláciu čo mám na D: - zase starý problém. Zaujímalo by ma veľmi v čom je dočerta tá Me instal iná ako XP. :shock: Mimochodom pri spúšťaní Xpčkovej inštalácie ma vyhodí do Win s hláškou niečo ako link failed , load C:/...z čoho vyplýva že na C niečo hľadá – prečo na C ????
Prosím o radu čo stým, prípadne tipy kde môže byť chyba. Sorry za dlhý príspevok ale inak to nešlo.
Majte sa
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

...otevri soubor default.ini a tam si najdi CDpath a zadej tam umisteni DX adresare ...nevim,ja to hral na ruznejch systemech,ale tohle resilo vsechny problemy

...je to vlastne i NOCD crack,ale nikomu to nerikej ;)
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
freeman
Nováček
Nováček

Příspěvek od freeman »

dik za tip ale toto asi nerieši moj problém. Ono totiž hra na začiatku funguje korektne - odohrám celý 1 level, ale ďalej sa nedostanem..
ja si myslím že problém je možno nejaké nastavenie Windows alebo čo.. je tam nejaký konflikt...
Možno keby som vedel odpoveď na to prečo ak ma hra hodí do Windows chyba hlási že niečo nenašiel na C:/ a pritom je hra nainštalovaná na D:/. Spúšťací exe spúšťam na D:
V tomto sa teda nevyznám - čo sa môže v priebehu hry nainštalovanej na D:/ ťahať z C:/? Nejaké registre, ini súbory alebo čo??? :lol: :roll: :roll:
Nie je tu dáky odborník na Windows?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Zkus tu hru preinstalovat a nainstalovat do DEFAULTNIHO adresare, parkrat uz se stalo, že nektera hra nechtela behet jinde, nez v adresari, kterej sama doporucí pro instalaci.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

freeman
Nováček
Nováček

Příspěvek od freeman »

No, tak ako som písal v úvode, mám dual (Me+XP) a hra je nainštalovaná aj pod Me - na C:/.
V prípade že path v shortcute (pod XP) presmerujem z D: na C: – hra ide a všetko je OK. Ale vyzerá to tak že (neviem prečo) problémy v hre sa v tomto prípade nevyskytujú len preto že inštalácia na C:/ prebehla pod Me (???) a nie XP a to je môj problém. Chcel by som sa totiž už Me zbaviť.
Mal som predtým aj čisté XP, predtým 98SE a inštalácia hry bola vždy normálne na C: a vtedy problém vlastne vznikol – jednoducho som sa nedostal ďalej v hre a s „critical error“ a hláškou asi na 10 riadkov ma vyhodilo do windows.... Preto mám teraz dual. Nesnierne rád by som však mal iba XP a navyše viem že pod XP to musí ísť..... a strašne ma to štve..... :old9:
veles
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veles »

Třeba je to samozřejmost, ale nikde nezmiňuješ, že by jsi nainstaloval patch? A jakou máš konfiguraci?
Intel Core i5 650, GF GTS 450 1GB, P7H55, 12GB RAM, W7P 64b, HDD 2x 1TB Samsung
freeman
Nováček
Nováček

Příspěvek od freeman »

patch samozrejme mám, XP aj DX mám od kamaráta - ten nemá problém (ze by niečo v biose?/

zostava:
1,7 celer
matsonic 9047C+/intel
512Mb/266 apacer
Geforce 4200Ti
HDD/5400ot
freeman
Nováček
Nováček

Příspěvek od freeman »

tak uvediem ešte posledné zistenie:
Napadlo ma 8) prekopírovať z C: do D: celý adresár DX1. A skúsiť či to nezabere a ..ono to ide :shock: .

Takže záver : Inštalácia hry pod XP na D:/ - hra na D:/ má problémy
Inštalácia pod Me na C:/ - hra na C:/ je v pohode
Copy hry z C:/ do D:/ - hra ide v pohode aj z D:/(ale iba tá prekopírovaná z C:/)

Rozumiete tomu niekto???? :onfire: Naozaj by som rádvedel čo je toto za šit...
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Re: DeusEx1 - zvláštny problém, prosím poraďte

Příspěvek od blekota je boss »

rozhodl sem se, ze si po dlouhy dobe zahraju poradnou hru a zjistil sem ze cestina je jen pro verze 1.002f a 1.014f a ja mam 1.112f... nevite jak to poresit? v anglictine si to tolik neuziju :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“