ja osobne vuci jakykoli ninje mam strasnou averzi... bohuzel sem mel tu cest jednu vlastnit
Scythe Ninja - Který z nich?
Moderátor: morke
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: Scythe Ninja - Který z nich?
to se prave dozvis z recenzi ze 
ja osobne vuci jakykoli ninje mam strasnou averzi... bohuzel sem mel tu cest jednu vlastnit
- barco
- Středně pokročilý

Xigmatek HDT-S1283 vďaka heat-pipe direct touch technológií dosahuje výsledky zrovnateľné aj s TR Ultra 120 eX ... Jeho veľkou výhodou je výborný pomer cena / výkon, nevýhodou zase priemerný FAN a problémová dostupnosť v ČR ...
Ninju by som bral jedine v prípade čisto pasívneho chladenia, a keďže chceš Q9300 + OC, tak to nieje moc reálne ...
Thermalright Ultra 120 eXtreme je highend, cenou aj výkonom ... Pokiaľ chceš ultimátne riešenie, tak ber TR + kvalitný FAN - Nexus, Scytche, Noctua, Papst etc.
Ninju by som bral jedine v prípade čisto pasívneho chladenia, a keďže chceš Q9300 + OC, tak to nieje moc reálne ...
Thermalright Ultra 120 eXtreme je highend, cenou aj výkonom ... Pokiaľ chceš ultimátne riešenie, tak ber TR + kvalitný FAN - Nexus, Scytche, Noctua, Papst etc.
.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
// aspon nekdo mi dal za pravdu 
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
aha no ale pcul som ze je moc hlucny^^
Neuchladil bx to ten xigmatek????
prece jen TR je rpes muj rozpocet
)
a 45nm procesory dosahujou celkem nizke teploty
Ale asi mi neostava nic ine ako pockat na buduci tyzden an tie testy s tym xigmatekom:)
Neuchladil bx to ten xigmatek????
prece jen TR je rpes muj rozpocet
a 45nm procesory dosahujou celkem nizke teploty
Ale asi mi neostava nic ine ako pockat na buduci tyzden an tie testy s tym xigmatekom:)
Nothin´
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ultra 120 extreme je jen tak hlucna, jak je hlucnej chladic na ni.... noctua je tichej fan...