mám menší problém. Ke konci července jsem si koupil přes HP market notebook HP6805, AMD Turion 64 X2 (TL-60), 2.00 GHz
RAM 2 GB
K němu jsem na oddílu HP Recovery dostal Win Vista Home Premium.
Problém je ten, že když počítač jde do režimu spánku(dálkovým ovladačem nebo normálně z win), tak usne, bliká dioda napájení, ale počítač nereaguje na nic včetně tlačítka napájení. Takže jediný způsob jak ho probudit je vytáhnout baterku a zapnout. Pak už reaguje. Hibernace přitom funguje správně.
Volal jsem do servisu HP kde mi řekli, že mám zkusit nahodit čistou instalaci Windows a tak jsem taky udělal, ale nepomohlo to. Na stránkách HP jsem si podle modelu PC našel HW ovladače a stáhnul jsem pro jisou nový BIOS. To ale taky nepomohlo a spánek pořád nefunguje. Už nevím co dělat a nakonec jsem se dostal k Prohlížeči událostí. V něm jsem našely chyby typu ACPI:
Kód: Vybrat vše
IRQARB: Systém ACPI BIOS neobsahuje přerušení IRQ pro zařízení v patici PCI 13 s funkcí 0. Obraťte se na prodejce systému s žádostí o odbornou pomoc.Pls poraďte, jestli víte jak na to. Chtěl jsem se mrknout i do BIOSu, ale ten se pouští jen v User modu a nejde tam nic změnit. Slyšel jsem něco o S1 a S3 ale k tomu se nikde nedostanu...