Něco pevnějšího za 15 - 18k

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco pevnějšího za 15 - 18k

Příspěvek od OndraSter »

Tak jsem tam objevil v úplně spodní řadě pixel, který pořád svítí modře :( . Psal sem na HPčko a odpověděli, že jich musí být více.

Zajímavé je, že někdy vidět je a někdy ne :? .

A taky mi jdou čím dál lehčeji panty :shock: . Už ho nemůžu vzít za víko, jako jsem mohl na začátku..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco pevnějšího za 15 - 18k

Příspěvek od OndraSter »

Takže ten pixel je opravdu pořád modrý, jen se člověk musí soustředit, aby ho viděl, ale JE TAM! :cry: :cry:

Panty jdou pořád lehčeji, má ho cenu vrátit ještě do 14ti dnů (vyprší v úterý) a vzít jiný? A pokud ano, tak který?

WSXGA+ rozlišení se mi zalíbilo, je lepší jak WXGA. Nemáte ještě nějaký tip? (Alza/CZC/cokoliv po Praze)

// Leda být svině, vrátit ho v CZC a koupit tentýž v Alze :-D .

/// Tak zřejmě mi můžou dát nový téhož typu, ale nový :shock: . Skvěle, v pondělí na ně naběhnu s krabicí a požadavkem na výměnu :D .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“