Projekt: Evolution

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Re: Projekt: Evolution

Příspěvek od Dark GunMan »

Uzasny...krasne vyrezany...a nvm zda se mi zda ale u toho "ocka" se ti to lehce spalilo ne? :D
Aspon mi to pripomina co se mi stalo u figurky na stolni fotbalek :D

Ale sem zvedav na celkovou koncepci vsech tech udelatek...ptz zatim to vypada hodne dobre ale ne u vseho si dokazu predtsavit jak to tam bdue vypadat ;)
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Dneska jsem chtěl udělat kolo bez pneu ale asi 2 minuty co sem si nachystal nářadí a začal řezat začalo tady pršet.
Takže sem hodím jenom vyřízlej obrys kola. Nakonec jsem zvolil jenom takovej jednoduchej tvar toho kola. Napřed jsem chtěl nějaký luxusní třeba RO_JA Formula1 ale bylo tvarově docela složitý a paprsky by byly moc tenký takže by to mohlo snadno prasknout proto sem zvolil takovej jednoduchej tvar. No skusím si s tím vyhrát a uvidíme. Jinak ten vnitřek bych možná dal na bílo co vy na to ?

Obrázek

Obrázek
Mám tu RO_JA teda zkusit ?
Obrázek
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

jo, Ro_Ja sou pekny

btw: neni to to Pepsi Evo? Melo modrou metlu a tyhle Ro_Ja formula co si pamatuju..
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jo je to pepsi Evo 8. Mám ho v pokoju na plakátě a každej den slintám. Proto sem taky blázen do Evolutiona 8.Tohle pepsi evo odstartovalo moji závisloslost na Evolutionech 8. A proto dělám tenhle Evo mod :wink: .
Obrázek
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

no zas tak hezky neni, obecne eva tuningem strasne kurvej, protoze kdyz na ne neco vymyslej, tak je to strasnej bastl.. delaj z toho fast and furious kary.. coz se mi moc nelibi.. spis takovej decent, pekny kola, hezka barva.. a byl bych spokojenej, jo a jednou si ho koupim :lol:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

myslim ze na mnpctechu byl navod jak vzal kolo z nejakeho modelu (musel to byt vetsi model) a pouzil ho jako mrizku na 80mm ventilator, a nebylo by lepsi udelat tuhle cast z kovu?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak sem se teď hodinu mazlil s nákresem RO_JA Formula 1. Je to 2D nákres takže nějak tak zhruba. Vypadají aspoň podobně ? No a z kovu no ... účel světí prostředky a já prostředky na zpracování 1 Cm hliníku či plechu nemám. Věř mi taky mám rád kov víc jak dřevo ale nemám doma ani blbej svěrák. Rád bych to udělal z kovu ale nemám na to vybavení a navíc by to zabralo strašně moc času - sem detailista. A takovej matroš určitě něco stojí - 1 Cm Hliník, a tabulku 13x13 mně asi nikde neprodají.

Obrázek
Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

nj, skoda ja mel 8mm silnej hlinikovej plat velikosti cca 100x30cm za dve krabicky velbloudu... jinak taky mam radsi kov nez drevo
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiří Mrázek »

Jo vypadá to na pěkný mod, Držím palce a hodně štěstí.
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak dneska jsem trošku zapracoval na tom kole. No RO_JA Formula1 to zrovna není ale nějaký základní rysy to má. Abych řek pravdu RO_JA má ty paprsky prohlý ale já budu mít to kolo rovný, žádný prohlý paprsky tam nebudou. No na tom kole budu ještě dolaďovat střed kde jsou šrouby, a kraje kde to budu tmelit, aby to splývalo s tou trubkou. Udělal jsem k tomu takovou malou "brzdu" - je hodně zjednodušená. Na tom kotoučku ještě udělám nějáký vyvrtaný díry, aby to nějak vypadalo. Jo a seříznul jsem tu trubku, tak jak je na obrázcích by měla už zůstat (výškou).

Obrázek

Obrázek
Brzda :lol: 8-)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

:wink:
Obrázek
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiří Mrázek »

Hmm jedna čest, pěkný :-)
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Teda jen co jsem uvidel prvni fotku ze me vyslo "ooouuu" proste nemam slov. Vypada to na hodne kvalitni praci. A co se mi u tebe hodne libi ze na tom vazne pracujes a fotky jsou denne maximalne obden ;) A to ocenuju.
Jinak ta brzda je pekna ;) takova nic prehnaneho proste jednocha ale pritom ucelne dobra.
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
BigOHenry
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BigOHenry »

Paradni prace. Otec je truhlar a uz nekolik let mu chodim obcas pomahat tak vim co je to za praci...GJ :!:
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz @ 3,57GHz + Noctua NH-U12P MB: Asus Rampage Formula - Intel X48 FSB 333MHz @ 420MHz RAM: Patriot DIMM 4096MB DDR II 800MHz @ 1050MHz 5-5-5-12 2,2V GFX: Sapphire HD 4870 512MB HDD1: Seagate Barracuda 7200.11 640GB SATA II HDD2: Seagate Barracuda 7200.10 320GB SATA II SOUND: Creative Labs X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-e POW: Corsair TX750 750W OS: Windows 7 Professional x64
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

homie to se este natmelis aj nabrusis a to poriadne :-D :-D tak s chutou do toho zatial dobre len neviem z dreva vsetko riesit ale spoko to vyzera :-D :-D :-D neni to moj styl hej trevo a prilis vela tvarov mam rad jednoduchost.
Obrázek
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

U té brzdy si myslím, že tohle je optimální řešení, protože na to můžeš buď něco namalovat, nebo nalepit a bude to vypadat bezva.

//EDIT: Respektive ne něco, ale obrázek reálného kotouče.
Obrázek
Obrázek
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
00Inferno00
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 00Inferno00 »

zda se mi to, nebo je to kolo krivy jak turecka savle?
ASUS ROG Strix G10DK 27L Gray = ASUS PRIME B550M-K, AMD Ryzen7 5800X undervolted, GeForce RTX 3060, 2x Kingston FURY 32GB DDR4 3200MHz CL16 + ASUS ROG STRIX LC II 120 ARGB
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

je to akokeby sa to v rychlosti rozmazavalo do jednej strany...
ano je to krive ale to tak ma byt...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

? :roll: :lol:
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

2 slavo: nvm jestli myslis brzu nebo disk, ale ta brzda je na te jedne fotce jakoby z kopecka ;) a ten disk se mi zda dobrej...
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ta brzda se bude ještě dodělávat a chtěl jsem udělat hodně podobnou té jakou sem přispěl Trinom - tu s těma drážkama. A co je křivý? To kolo má být křivý podle mně je symetricky skoro všude stejný.
Edit: Jo a ta brzda se vám zdá šišatá protože je to focený z blbýho úhlu a navíc ta brzda je v tom dřevě zastrčená. Je tam uprostřed vyřízlá škvíra a v tom je to zastrčený.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Projekty“