Po startu nenajede disk
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Matias
- Začátečník

-
Po startu nenajede disk
Disk fungoval, normalne nabehl az do 98osmiček. Pak jsem ho odpojil protože jsem potřeboval místo v bedně. Zapojil jsem ho a bios ho už nemůže detekovat ani v tý tabulce na začátku se neobjeví. Zkoušel jsem reset biosu na default i fail safe defaults, autodetect, nic. Zkoušel jsem jinej kabel nic, jumpery: všechny kombinace vč bez jumperu zase nenaběhl. Je to starej komp cpu asi 166mhz, hdd 3,3gb takže podle toho i bios. Poraďte něco, na co jsem zapoměl nebo nevšiml, dělal jsem se stim 2 hodiny a bezůspěšně.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Po startu nenajede disk
A ten disk v jinym kompu jde?
Doufám, že si ho neodpojoval za chodu
.
Doufám, že si ho neodpojoval za chodu
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Matias
- Začátečník

-
ješte jsem ho nezkousel v jinym kompu, nakonec to asi tak dopadne. Za chodu ee, ale ruce běžne strkám do zapnutýho kompuOndraSter píše:A ten disk v jinym kompu jde?
Doufám, že si ho neodpojoval za chodu.
- NEONET
- Středně pokročilý

tak ruce tam strkam pri zapnutem stavu bezne, ale kdyby si ten disk odpojil od napajeni za chodu, teoreticky by se nemelo nic stat, neodesla ti elektronika? zkus onen jiny PC
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64