Problém s Logitech MOMO Racing
- Miika
- Nováček

-
Problém s Logitech MOMO Racing
Dobrý den, koupil jsem si volant MOMO Racing. Funguje perfektně, opravdu podařená věc, ale mám s ním jeden porblém. Když zapínám počítač nebo restartuju, tak se mi volant nevycentruje a zustane vytočen úplně vlevo a tím se rozhodí i celá kalibrace. Když ho odpojím, vytočím na střed a zapojím, tak se to zpraví nebo když v přídavném softwaru zmáčknu nějaké tlačítko, čímž se spustí force feedback, tak se osa volantu v kalibraci taky vytočí doleva a vše je OK. Přijde mi to ale divný, chtěl bych mít volant vždy vycentrovaný a ne to pokaždé odpojovat nebo nastavovat. Setkal jste se s tím prosím někdo? Nevíte co s tím? Zkoušel jsem odinstalace i jsem použil utilitu na odstranění hodnot z registru od Logitechu, ale pokaždé je volant vytočen při startu Windows úplně doleva. Moc děkuji za pomoc. S pozdravem Miika
- Deerro
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s Logitech MOMO Racing
je to bezny jav u tohoto volantu .. staci Ti jednoducho po prihlaseni do systemu pretocit volant na opacnu stranu a on sa automaticky vycentruje .. netreba nic odpajat .)
CPU: i5 2500K MB: MSI P67-GD65 RAM: Crucial 2x4GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP VGA:MSI GeForce GTX670 PE HDD: Crucial M4 256GB 7mm + Seagate 7200.10 250GB 16MB cache ST3250620AS DVD-RW: Samsung S223C Case: Fractal Design Define XL PSU: Seasonic S12II 520W Ostatné perifériá: Microsoft SideWinder X6, Logitech G5, SteelPad Qck, Dell U2412M + Samsung SyncMaster T220, AKG K 530, XBOX360 Wired Controller