Nemožnost re-inst windowsů

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
TD
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nemožnost re-inst windowsů

Příspěvek od TD »

Dobrý den,mam nepředstavitelný(ač trošku komický) problém ohledně reinstalace windowsů-Mám pučené od kámoše legální windows XP a tak mě po 30 dnech jaksi přestaly fungovat,poslední den co mi ještě šli mi přestala fungovat klávesnice,zjitil sem že se mi asi něco stalo se PS2 portem na klávesnici protože klávesnice do USB mi normálně šly.Po 30 dnech sem tedy musel reinstalovat windy,jenomže ouha,když je dam do CD-romky a načtu je přes boot menu tak chtěj potvrzení aby se spustily,pokud to neudělam tak se mi automaticky nabootuje HDD.Klávesnice do PS2 mi normálně fungovaly i když sem dal nabootovat CD,ale klávesnice do USB mi funguje jenom do volby zvolit jednotku na bootovaní a pak mi funguje až když se načtou windowsi tudíž nemůžu potvrdit aby se aktivovala instalace windowsů takže-PS2 klávesnice šla i po nabootování CD,ale teď již nejde vůbec
USB klávesnice mi funguje normálně ale nefunguje po nabootování CD.V případě nejasností pište můžu ještě dovysvětlit,budu rád za jakékoliv rady,ale radši si to přečtěte pořádně než budete něco psát.
Moje sestava-Amd athlon 3200+
Asrock 939m chipset SIS
NVidia 6600gt
1 gb ddr400
400w zdroj redstar
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nemožnost re-inst windowsů

Příspěvek od Stano K. »

To že si vypožičal legálne kúpený Windows od kamoša to ešte neznamená že ho aj ty máš legálne, a práve preto to obmedzenie na funkčnosť, tých 30 dní.

Máš dva možností

1, zakúpiť si licenciu na Windows a aktivovať.
2, odinštalovať a použiť free operačný systém

ad klávesnica: ak ti funguje s rozhraním USB tak ho používaj tak a na tú pol hodinky kým inštaluješ si vypožičaj od kamoša funkčnú klaviatúru
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Zapni legacy USB nebo něco takovýho aby se USB kláveska tvářila na adresách PS/2 portu a použili se PS/2 ovladače namísto USB HID.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Kajman
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajman »

To že si pučíš orig. windows nic nevyřešíš pohybuji že kamarád má multi licenci :wink: těch 30 dní máš na aktivaci na které bys stejně neuspěl nelze provozovat jeden OS na dvou PC
Ntb Sony Vaio Intel Core i5 430M, 15.5" 1366x768, RAM 4GB DDR3 1066 MHz, ATI Radeon HD5650 1GB, HDD 500GB, Blu-ray combo, WiFi, BlueTooth, Webkamera, HDMI, Windows 7 Home Premium 64bit
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“