Dobrý den,
mám základní desku ASUS M2N-E-SLI a nainstaloval jsem Vista64-bit. Před instalací SP1 bylo vše v pořádku, bohužel po instalaci nejenom že jsem měl problém se zvukem (musel jsem přeinstalovat ovladače), ale nyní jsem zjistil, že USB nefunguje tak, jak by mělo.
Když připojím externí HDD, flash či externí floppy nebo gamepad, vždy to po mě chce disk s ovladači (který nemám, protože o žádném nevím) pro USB. Vzhledem k tomu, že jej nemám, nemohu sloužit a tudíž system mne informuje, že zařízení nebude pracovat správně. Což je i pravda; disk nevidí, flashku nevidí, flopy nevidí, prostě prd.
Jediné co mi funguje je tiskárna a scanner (přes usb, nainstalováno ještě před SP1).
Všechny vyjmenované komponenty v pohodě připojím k notebooku s XP home.
Prosím, jde s tím něco dělat? Předem díky.
Vista a USB
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- birddy
- Nováček

-
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vista a USB
nejsou pro tvou desku k dispozici aktualizované ovladače?
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
- birddy
- Nováček

-
bohužel nejsou, tedy alespoň na stránce asusu, ten řeší pouze drivery pro C-Media a pak pro Raid (což myslím, že s USB nic společného nemá, mohu se však mýlit).
- shadow
- Středně pokročilý

Instalace SP1 proběhla v pořádku? Instaloval jsi skutečně oficiální, finální Service Pack1?
Máš systém aktuální na veškeré důležité a popř. i doporučené aktualizace přes Windows Update?
Pokud to po tobě chce ovladač, tak ho zkus vyhledat ručně s cestou C:\Windows včetně zaškrnutí podsložek.
Máš systém aktuální na veškeré důležité a popř. i doporučené aktualizace přes Windows Update?
Pokud to po tobě chce ovladač, tak ho zkus vyhledat ručně s cestou C:\Windows včetně zaškrnutí podsložek.
show must go on..