Zatím se jěště nikomu nepodařilo přetaktovat HD48xx na hranici 1GHz. Ani na zahraničních fórech o tak vysokých frekvencích není zmínka. Osobně pochybuju, že by jádro RV770 na tak vysokých frekvencích běželo i s Vmodem.
Rivatuner zatím neumí regulovat otáčky fanu na HD48xx
Ten BIOS má speciální features "super RV770", které BIOSy referenčních karet neobsahují. Nedokážu si představit, jak bych ho upravoval
Ta karta od PowerColoru používá 4+2 fázové digitální napájení, což referenční karty nemají
Zatím nevlastním HD4870, jak můžeš vidět v podpisu. Proto píšu, že pokud opraví ty chyby v BIOSu tak je to můj favorit
Lidicky mel bych dotaz budu si kupovat tuto kartu a budu tam urcite davat passiv Arctic-cooling Accelero S1, rev.2. Otazka zni od jakeho distributora koupit kartu ? o hru nebo tak neco me vubec nejde.
ma uz nekdo zkusenost s nejakou 48xx a k tomu nejakou gf na fyziku? na pct i na extra hardveru psali ze by to fungovat melo na kazde desce s 2ma PCI-e sloty ale na zadnem foru jsem se doposud nedocet ze to opravdu funguje...
ja mam 4870 ale nemam fyzik. kartu ale sem spokojenej sice sem mel predtim 88gt ale todle je proste neco jinyho, az se vychytaj ovladace bude to jeste vetsi kotel. ted jedu na catalyst 8.8 beta
Asus s glaciatorem je taky nechladi, tak to asi nebude tak strasny peceni. Ani 3870 na kterejch byly zalmany pameti nechladili. Navic tech par korun za pasivky...
to win: ty ji mas fakt na 940 pro jadro? to je hodne drsne az k neuvereni kdyz i v recenzi ji dostali jen na 840. ze by ty 8,8 catalysty? nebo to mas preklep a je to 840 coz je pry maximum kere sme se docet to ti muselo poradne pridat v crysis co? ja sem zvedavy jak me to pojede, a doufam ze pojede i ta fyzika pac k vuli tomu jsem neprodal moji stavajici 88gts ze ji hodim na fyziku.
NEZNALEC píše:to win: ty ji mas fakt na 940 pro jadro? to je hodne drsne az k neuvereni kdyz i v recenzi ji dostali jen na 840. ze by ty 8,8 catalysty? nebo to mas preklep a je to 840 coz je pry maximum kere sme se docet to ti muselo poradne pridat v crysis co? ja sem zvedavy jak me to pojede, a doufam ze pojede i ta fyzika pac k vuli tomu jsem neprodal moji stavajici 88gts ze ji hodim na fyziku.
jej to se omlouvam je to 790 ted sem koukal do ccc
mno to uz je lepsi a adal to uz nejde? a zvysilo se ti i tak fps ? hlavne teda v crysis? muzu vedet jak ti jede at vim na co se mam nebo nema tesit...?
NEZNALEC píše:mno to uz je lepsi a adal to uz nejde? a zvysilo se ti i tak fps ? hlavne teda v crysis? muzu vedet jak ti jede at vim na co se mam nebo nema tesit...?
dal me uz nepusti ccc, ale takle me hodne fps pridalo pretaktovani cpu, hraju to v 1440x900 vse na max (velmi vysoke) a pod 30 fps nejdu takze pohodicka. Na 8800gt se to na velmi vysoke nedalo hrat