Jak řešit nízkou hlasitost ???

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
bmk
Nováček
Nováček

Jak řešit nízkou hlasitost ???

Příspěvek od bmk »

Zdravím..Mám notebook Lenovo 3000 N200 a jak již napovídá titulek nejsem spokojen s hlasitostí.Je jedno, jestli to je při přehrávání filmu a nebo muziky.I 100% hlasitost je poměrně nízká.Dá se to nějak řešit , myslím zesílit.?? Díky za info..
LENOVO 3000 N200 15,4" ,Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 @ 1.66GHz 1667 Mhz, 3 GB RAM , NVIDIA GeForce 7300, W Vista Premium SP1 32bit. HDD 160GB...
Sten
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: Jak řešit nízkou hlasitost ???

Příspěvek od Sten »

a máš to všude na 100% ? ( v playeru i v "mixeru" ) jinak u mého lifebooku jde nastavit v biosu hlasitost reproduktorů na málo, středně a hodně nahlas..
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Lenova obecně jsou tišší. Kamarád má taky Lenovo 3000 N200 a vyřešil to koupí dodatečných malých repráků, takové ty notebookové. I ty jsou výrazně hlasitější jak ty integrované
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
bmk
Nováček
Nováček

Příspěvek od bmk »

Sten píše:a máš to všude na 100% ? ( v playeru i v "mixeru" ) jinak u mého lifebooku jde nastavit v biosu hlasitost reproduktorů na málo, středně a hodně nahlas..
jj, to mám..zkoumal jsem uplně vše, co se dá.akorát do biosu jsem nelezl, ale i tam se podívám..díky za info
LENOVO 3000 N200 15,4" ,Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 @ 1.66GHz 1667 Mhz, 3 GB RAM , NVIDIA GeForce 7300, W Vista Premium SP1 32bit. HDD 160GB...
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

Sice to moc nepomůže, ale např. u filmů se dá zvýšit hlasitost ještě 2 způsoby.
- některé přehrávače mají v nastavení zvuku ještě nějaký "boost" (např. wmp classic má zvýšení hlasitosti o cca 20%)
- dá se ještě zvýšit hlasitost přes kodeky (v nastavení zvuku)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“