Výběr komponentů PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: Výběr komponentů PC
Asi problém bude vo windows, skús či nemáš náhodou infikovaný ten XP home.
- Bigwolf
- Začátečník

Mozne to samozrejme je, zalezi taky hodne na systemu v jakym je stavu, jestli tam neni spustenych zbytecne moc rezidentnich programu, defragmentovany disk, pripadne ci tam neni nejaka havet jako viry, spyware, atd...
- Radek123
- Nováček

-
Na PC je nainstalovaný AWG Free 8 a Windows Defender pokud jsem hledal zavirování i pomocí Ad-Aware tak jsem něco našel a hned jsem to i léčil, vždy to hlásilo pak že je vše vpořádku. I jsem vypnul co se dalo při spoštění systému.Je možné že tyto antyvirové programy nejsou schopny všechno odhalit?Je nějaká jiná možnost jak dohledávat viry a jinou havět'?
- Stano K.
- Středně pokročilý

No možno to je, skús CCleaner, Spybot - Search & Destroy.
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To může být vším možnýmRadek123 píše:Mám doma notebook s procesorem Intel 1.4GHz a paměť 512MB (nejsem připojen k internetu) OS Windows XP Profesionál.Cokoliv na něm dělám tak chodí poměrně rychle a svižně.A počítač s procesorem Intel 2.8GHz a pamětí 512MB (je připojen k internetu) OS Windows XP Home je dvakrát tak pomalý a na všechno musím čekat než se otevře, i obyčejné otevírání složek.Je tohle vpořádku nebo je něco špatně na PC které je dvakrát výkonější ale je dvakrát dokonce bych řek že i třikrát pomalejší?
1) Není GHz jako GHz, záleží i na technologii a architekutře procesoru a to dost.
2) Třeba nemáš nainstalované ovladače grafárny
3) Třeba máš špatný pevný disk
4) Třeba na počítači máš nainstalovaných víc programů než se tdo těch 512MB ram vejde
a takhle bych mohl ještě chvíli pokračovat.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Radek123
- Nováček

-
Prosín tě jak poznám že nemám nainstalované ovladače grafiky? Grafika je součástí desky, v rozšiřujících slotech není žádná karta.Ve správci zařízení je vše pořádku.
Také nevíte která jiná klávesa se používá pro spuštění nouzového režimu? Doma na notebooku je to F8, ale tady se mi po stisku F8 otvíra BIOS s výběrem bootování, toto bootování na notebooku spouštím klávesou F12.
Děkuji za odpovědi.
Také nevíte která jiná klávesa se používá pro spuštění nouzového režimu? Doma na notebooku je to F8, ale tady se mi po stisku F8 otvíra BIOS s výběrem bootování, toto bootování na notebooku spouštím klávesou F12.
Děkuji za odpovědi.