Dungeon Siege 2 - problem zobrazovania cisel v hre

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dungeon Siege 2 - problem zobrazovania cisel v hre

Příspěvek od RomanOn »

Chcel som oprasit staru gejmu a zahrat si DS2 a stve ma ze mam rosypane cisla v hodnotach charakteru aj pri itemoch vid obrazok

www.gypy.sk/moje/1/dungeon.jpg

Nevie niekto co s tym?
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungeon Siege 2 - problem zobrazovania cisel v hre

Příspěvek od IkE Blaster »

Mas primo ceskou verzi nebo si doinstalovaval cestinu jako ja? Pokud to druhe, tak si vynechal nektery patch na hru, pokud primo cesky, tak to neporadim
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

Cestinu mam nainstalovanu zvlast ale patch som nevynechal ziadny, na to som si daval pozor. Nemoze byt problem to ze hra mi pri spusteni videoconfigu napise ze nepozna moju graficku kartu a ze hra pravdepodobne nepojde spustit?
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Měl jsem s kamarádem podobný problém. On - normální, výkonný počítač se vším všudy a bez problémů. Já - kupovaná sestava s integrovanou grafikou. On mi hru nasdílel, takže jsem ji nemusel instalovat (pokud si dobře pamatuju) a měl jsem stejný problém. Nevyřešen. Ale nějaká větší snaha o vyřešení se nekonala :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“