Vista/XP

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
DTtukan
Nováček
Nováček

Re: Vista/XP

Příspěvek od DTtukan »

D00M píše:buďto jsi s ntb dostal instalační DVD a nebo tam máš recovery oddíl - recovery by mělo být popsané v dokumentaci k ntb
DVD k tomu nemam, drivere boli na disku a aj vista... myslim ze tam je len ked som tam mal nainstalvoane XP tak som sa k tomu nevedel dostat
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

Já mám zkušenosti takové, že předinstalace na ntb jsou z něakého důvodu hrozně pomalé.Když jsem si u mého ntb udělal čistou instalaci, bylo to sakra znát.Nejlepší je třeba předinstalovaný norton internet security :jaw:
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
DTtukan
Nováček
Nováček

Příspěvek od DTtukan »

petr_ píše:Já mám zkušenosti takové, že předinstalace na ntb jsou z něakého důvodu hrozně pomalé.Když jsem si u mého ntb udělal čistou instalaci, bylo to sakra znát.Nejlepší je třeba předinstalovaný norton internet security :jaw:
ono to je pravda ze su pomale a ze instalovanie XP mi zabralo zopar minut len teraz neviemsa dostat k viste...teda chcel by som zmazat XP a znovu tam nahodit Vistu...na XP niesu ovladace...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

petr_ píše:Já mám zkušenosti takové, že předinstalace na ntb jsou z něakého důvodu hrozně pomalé.Když jsem si u mého ntb udělal čistou instalaci, bylo to sakra znát.Nejlepší je třeba předinstalovaný norton internet security :jaw:
tak jasně že ideální by bylo všechno si předem vybrat, ale momentálně někteří výrobci nahradili Norton další zhůvěřilostí McAffee, před jeho instalací se dá vybrat jestli opravdu nainstalovat nebo ne, defaultně je vybráno ne, a ono se to stejně nainstaluje, to je už na pěst
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“