DVD k tomu nemam, drivere boli na disku a aj vista... myslim ze tam je len ked som tam mal nainstalvoane XP tak som sa k tomu nevedel dostatD00M píše:buďto jsi s ntb dostal instalační DVD a nebo tam máš recovery oddíl - recovery by mělo být popsané v dokumentaci k ntb
Vista/XP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- DTtukan
- Nováček

-
Re: Vista/XP
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já mám zkušenosti takové, že předinstalace na ntb jsou z něakého důvodu hrozně pomalé.Když jsem si u mého ntb udělal čistou instalaci, bylo to sakra znát.Nejlepší je třeba předinstalovaný norton internet security 
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- DTtukan
- Nováček

-
ono to je pravda ze su pomale a ze instalovanie XP mi zabralo zopar minut len teraz neviemsa dostat k viste...teda chcel by som zmazat XP a znovu tam nahodit Vistu...na XP niesu ovladace...petr_ píše:Já mám zkušenosti takové, že předinstalace na ntb jsou z něakého důvodu hrozně pomalé.Když jsem si u mého ntb udělal čistou instalaci, bylo to sakra znát.Nejlepší je třeba předinstalovaný norton internet security
- zombux
- Odborník PCT

tak jasně že ideální by bylo všechno si předem vybrat, ale momentálně někteří výrobci nahradili Norton další zhůvěřilostí McAffee, před jeho instalací se dá vybrat jestli opravdu nainstalovat nebo ne, defaultně je vybráno ne, a ono se to stejně nainstaluje, to je už na pěstpetr_ píše:Já mám zkušenosti takové, že předinstalace na ntb jsou z něakého důvodu hrozně pomalé.Když jsem si u mého ntb udělal čistou instalaci, bylo to sakra znát.Nejlepší je třeba předinstalovaný norton internet security
ignorelist: kremrole a dezoláti