Trable s registraci na webu PCT magazinu

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
mittar

Trable s registraci na webu PCT magazinu

Příspěvek od mittar »

toto mi to hodilo, kdyz jsem se chtel zaregistrovat .. bohuzel nejakej email nebo kontakt jsem na vasich strankach nenasel, na to, ze na ne koukam uz dlouho jsem bud slepej nebo tam kontakt neni :)

Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/localhost/htdocs/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105

Warning: fsockopen(): unable to connect to :25 in /var/www/localhost/htdocs/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105

Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/localhost/htdocs/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105

Warning: fsockopen(): unable to connect to :25 in /var/www/localhost/htdocs/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105
Registrace je kompletní!

Nyní se můžete přihlásit.
Tipi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tiež mám problém

Příspěvek od Tipi »

Ja som už registrovaný, ale nefunguje mi prihlásenie. Vraj som zle zaddal login údaje. Ak si ich dám poslať tak mi síce vypíše, že údaje mi boli zaslané, ale už som to skúšal niekoľko krát a nič mi neprišlo. Ak sa chcem registrovať tak mi to píše to isté ako kolegovi vyššie. :( Už som skúšal aj IE a FF...
Takto mi to "funguje" už asi 2 mesiace - čakal som, že však sa to opraví... Ale nestalo sa :(
Abit iP35 Pro, C2D 7300@3,33GHz + freezer; 2x2GB; Gainward GF 9600GT 512MB +S1 v2; 1x200GB+1x400GB; 460W Enermax; ...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

taky musis napsat adminovi vis :roll:
rathan

Nefunguje Vam odkaz "zapomenute heslo"

Příspěvek od rathan »

Dobry den,

zkousim uz nekolik dni vypacit z Vaseho systemu nove heslo k memu uctu a nemuzu se dobrat vysledku.
Overil jsem, ze delam vse dobre tim, ze jsem zadal nejdrive nejaky nesmysl. e-mail a uzivatele a zahlasi mi to "Příslušný uživatel nenalezen".
Kdyz zadam sveho uzivatele a e-mail, pak tato hlaska nevyskoci (nevyskoci vsak ani zadne info o tom, ze bylo nove heslo odeslano), ale jsem vracen na uvodni stranku www.pctuning.cz - predpokladam tedy, ze heslo bylo odeslano.
Ovsem zadny e-mail mi nedorazi - ani slozka "Spam a viry" (seznam.cz) neobsahuje zadny e-mail z PCT webu.

Psal jiz panu Kwokovi, ale po druhem pokusu mi doslo, ze me asi opravnene ignoruje, ponevadz tato problematika asi nebu jeho parketa.

Mohl by jste se nekdo z Vas vsemocnych :evil: adminu podivat co je spatne s mym uctem? Me uzivatelske jmeno je "rathan".

Predem dekuji za reakci
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Jelikoz ma PCT webmag a forum oddelene registrace, tak zadny z nas "vsemocnych" adminu s tim nic neudela. Tento problem se tyka webmagu a muzeme maximalne urgovat napravu. Chyba nejspis vznikla pri soucasnych upravach kodu a priprave na zmenu systemu.

mj. presun do odpovidajici sekce
rathan

Dekuji za odpoved

Příspěvek od rathan »

Dekuji za odpoved ;-)

Snad se ke svemu uctu dostanu ...
msaft

Chytrolini jsou nejlepsi

Příspěvek od msaft »

A ten kontakt by nebyl? Pro prumerne zrucnou cvicenou opici se zda byt nemozne najit kontakt na nekoho zodpovedneho.
Me trapi to, ze mi ne a ne prijit slibeny mail s novym heslem (na magazin, zapomenute heslo).
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

mrknu na to... :)
Burn in hell.
randomofamber
Začátečník
Začátečník

heslo

Příspěvek od randomofamber »

Asi jsem si při změně hesla na www stránkách pctuning.cz špatně zaznamenal nové heslo. Při použití funkce "Zapomenuté heslo?" se na stránkách objeví "Nové heslo vytvořeno a zasláno!", ale nic neobdržím. Můžete mě nějak pomoci?
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D (Noctua NH-D15), MB: ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI, RAM: Kingston FURY Renegade DDR5 32GB 6400MHz (2x16),
VGA: Sapphire Radeon PULSE RX 7900 XTX, SSD sys&data: 2x Kingston Fury 1TB SSD M.2 NVMe/5R, SSD backup: Kingston NV2 1TB SSD M.2,
Case:
CoolerMaster HAF XM 922, Zdroj: Cooler Master MWE Gold V2-1250W, Monitor: LCD Monitor 31.5" GIGABYTE M32Q,
Klávesnice: Logitech G815 CZ, Myš: ZOWIE BY BENQ FK2, OS: Win 11 x64 Cz
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

na mail nic nedoslo?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
randomofamber
Začátečník
Začátečník

Anonymous píše:
beardie píše:na mail nic nedoslo?
Přesně tak.
Jé, odpověděl jsem jako anonym... nicméně odpověď platí. Vygenerované heslo nedorazí. Prosím, prosím o pomoc...
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D (Noctua NH-D15), MB: ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI, RAM: Kingston FURY Renegade DDR5 32GB 6400MHz (2x16),
VGA: Sapphire Radeon PULSE RX 7900 XTX, SSD sys&data: 2x Kingston Fury 1TB SSD M.2 NVMe/5R, SSD backup: Kingston NV2 1TB SSD M.2,
Case:
CoolerMaster HAF XM 922, Zdroj: Cooler Master MWE Gold V2-1250W, Monitor: LCD Monitor 31.5" GIGABYTE M32Q,
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

A nezadržel ti ho antispam? (v případě, že si poštu stahuješ)
randomofamber
Začátečník
Začátečník

Caderom píše:A nezadržel ti ho antispam? (v případě, že si poštu stahuješ)
Nezadržel, protože antispam by to maximálně přesunul do složky SPAM, kam padají i jiné spamy... A než se zeptáte, tak žádná vlastní pravidla filtrování/třídění pošty na dané schránce nemám. Schránka je funkční a chodí mě na ní spoustu e-mailů (včetně SPAMů).
Case:
elessar
Nováček
Nováček

Problem s prihlasovanim

Příspěvek od elessar »

Dobry den,

moj problem:
- na forum sa prihlasim - ok
- priamo na pct nie... zle heslo alebo meno...
- skusam teda vyplnit formular pre zaslanie zabudnuteho hesla - system pct mi kladne odpovie: [b]Nové heslo vytvořeno a zasláno![/b] a ja sa zacinam tesit, ze o chvilu pride na mail... :D
- mail neprichadza ani po dlhsej dobe...
- skusam teda vytvorit novy ucet na pct - narazam vsak na problem, ze na mojom emaili uz je registrovany iny uzivatel - teda ja, heslo vsak neviem a system mi ho neposle...

Dakujem.

//edit Wilik - presun ze spatne sekce zpravy od/pro adminy
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s prihlasovanim

Příspěvek od Teuzz »

Dobrý den,

napište mi, o jaký mail se jedná, pošlu na něj heslo nové.
Burn in hell.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Trable s registraci na webu PCT magazinu

Příspěvek od Lukfi »

Ahoj Teuzzi, mně se taky nejde přihlásit na PCT, opravíš to prosím?
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Ty máš ban, na tom není co opravovat...
Burn in hell.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Ale jó, určitě něco jo :mrgreen:
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Možná dostaneš při nějaké příležitosti amnestii... :lol:
Burn in hell.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Kdo je vůbec ten administrátor, kterého mám podle popup okna kontaktovat, když ne ty?
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“