Vsechna fora jako prectena

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Vsechna fora jako prectena

Příspěvek od Sentenced »

Proc se mi pri kazdym odhlaseni oznaci vsechna fora jako prectena ??? Mam v tom pri pristi navsteve pak hroznej zmatek :(
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

U me je to celkem stejny, tez me to pekne stve, kdyz mi nahodou spadne winy ci net tak pak nevim co sem cetl a co ne.....
2Sentenced: Ja to resim tak, ze si vzdycky honem vsechno prectu a pak du brousat jinam.....ci mam pct porad otevreny....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

sakra zase !!! odejdu od compu a vsechna fora jako prectena ... to s tim vazne nejde nic delat ??? i kdyz se korektne odhlasim tak mam vsechna jako prectena pri pristi navsteve ...... :evil:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

To forum funguje tak, ze pri odhlaseni (vc. vypnuti browseru) jsou vsech fora oznacena jako prectena. Me to celkem vyhovuje. Kdyz nestihnes vse precist, tak si nech otevreny browser s forem a je to.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jiri Drak píše:To forum funguje tak, ze pri odhlaseni (vc. vypnuti browseru) jsou vsech fora oznacena jako prectena. Me to celkem vyhovuje. Kdyz nestihnes vse precist, tak si nech otevreny browser s forem a je to.
jo, treba jako do druhyho dne pres noc i se zaplym compem,jo ??? to mi teda nevyhovuje vubec.....

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

a jeste: tohle forum te odhlasi po nevim kolika minutach "nečinnosti" ... takze ani tohle by nebylo reseni.....

to admins: to se s tim vazne neda neco delat ?? nebo si to nekde nastavit... ?? treba jsem jen blbej a nikde to nevidim.... :o

Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Sentenced píše:a jeste: tohle forum te odhlasi po nevim kolika minutach "nečinnosti" ... takze ani tohle by nebylo reseni.....
Nevim, ale me neodhlasuje po x minutach necinnosti... jestli nebudes mit problem jinde...
Az se vrati XP master (ma tohle na starosti), tak se ho na to presne zeptam, ale nevim o tom, ze by tu byl nejakej casovej limit.
Sentenced píše:to admins: to se s tim vazne neda neco delat ?? nebo si to nekde nastavit... ?? treba jsem jen blbej a nikde to nevidim.... :o
Myslim, ze se s tim vazne neda nic delat. Forum automaticky oznaci vsechny prispevky po tvem odhlaseni jako prectene. Jde o to, ze by se pak musela pro kazdeho uzivatele udrzovat obrovska databaze s prispevky, ktere jeste necetl, coz skutecne neni mozne.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

O.k. nechaval bych si teda jak Drak doporucuje zapnuty okno s PCT porad (pres den to tak stejne furt mam :D ) ale me to fakt tak po pul hodince necinnosti odhlasi.......

Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Tak a ted me to zacina **** taky....protoze ted sem se dlouho k pc nedostal a za ten patek vecer sem to nestihl vsechno precist a bum....dneska sem nevedel, co sem cetl a co ne....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

S tímhle by se opravdu něco mělo udělat... Stává se mi několikrát týdně, že se během čtení PCT fóra musím odpojit (dial-up) a při příštím přihlášení (kua, samé při~) už nevím, co jsem četl a co ne. A orientovat se podle času příspěvku je dost nepřehledné a nepohodlné.
Veterán
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Spectral píše:S tímhle by se opravdu něco mělo udělat...
Pokud mas nejake rozumne reseni, ktere si nenarokuje x desitek MB na jednoho uzivatele (v podobe databaze neprectenych prispevku), tak sem s nim...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Já teda podobnej problém nemám. Možná proto, že se neodhlašuju a zůstávám jakoby připojen takže přijdu jen o "seznam nových přízpěvků od poslední návštěvy"
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

Wilik píše: Myslim, ze se s tim vazne neda nic delat. Forum automaticky oznaci vsechny prispevky po tvem odhlaseni jako prectene. Jde o to, ze by se pak musela pro kazdeho uzivatele udrzovat obrovska databaze s prispevky, ktere jeste necetl, coz skutecne neni mozne.
Sorry v PHP nebo v cem je to delane se fakt nevyznam, ale nemohl by mit kazdy tu databazi na svem PC, stacilo by neco jako volba ulozit stav a po novem prihlaseni by ji bylo mozno naloadovat?
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Wilik píše:
Spectral píše:S tímhle by se opravdu něco mělo udělat...
Pokud mas nejake rozumne reseni, ktere si nenarokuje x desitek MB na jednoho uzivatele (v podobe databaze neprectenych prispevku), tak sem s nim...
Ehm, v tomhle naprosto plavu, takže řešení neznám. Je mi líto, jestli jsem z nevědomosti plácl něco technicky (téměř) nemožného, jen jsem chtěl říct, že popisovaná vymoženost by výrazně zvýšila komfort prohlížení.
Karfovu metodu použít nemohu, mám vyplé cookies a po odpojení a následovném připojení mám jinou IP, takže nemůžu pokračovat v původním přihlášení.
A co ten UFův nápad? To by nešlo? Asi ne, že...?
Veterán
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Myslim, ze Spectralovi by pomohlo, kdy si mohl nechat zobrazit vsechna temata od datumu, ktery by si mohl sam zadat. Neco jako hledani prispevku dle datumu/casu a nic by se pak nemuselo ukladat.
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Jiri Drak píše:Myslim, ze Spectralovi by pomohlo, kdy si mohl nechat zobrazit vsechna temata od datumu, ktery by si mohl sam zadat. Neco jako hledani prispevku dle datumu/casu a nic by se pak nemuselo ukladat.
To je ďábelsky dobrý nápad! To by mi úplně stačilo, kdyby se mi jako nové zobrazovaly příspěvky ne od poslední návštěvy, ale od data a času, které si sám určím. Bomba. Tohle by šlo?
Veterán
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Ten odkaz "zobrazit nové příspěvky..." je v nějakém tvaru, zkuste ho uložit do oblíbených a odhlásit se a pak ho z oblíbených otevřít. Funguje to?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

karf píše:Ten odkaz "zobrazit nové příspěvky..." je v nějakém tvaru, zkuste ho uložit do oblíbených a odhlásit se a pak ho z oblíbených otevřít. Funguje to?
Pouzivam to a funguje to bez problemu.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Jiri Drak píše:
karf píše:Ten odkaz "zobrazit nové příspěvky..." je v nějakém tvaru, zkuste ho uložit do oblíbených a odhlásit se a pak ho z oblíbených otevřít. Funguje to?
Pouzivam to a funguje to bez problemu.
Hmmm já to zkoušel a nefunguje to :lol: :cry: :lol: :cry:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

karf píše:
Jiri Drak píše: Pouzivam to a funguje to bez problemu.
Hmmm já to zkoušel a nefunguje to :lol: :cry: :lol: :cry:
A mas v prohlizeci nastavene, aby se ti to k foru automaticky prihlasovalo, kdyz vlezes na stranky fora ? Jinak by asi hodit nemohlo.
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“