Vsechna fora jako prectena
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vsechna fora jako prectena
Proc se mi pri kazdym odhlaseni oznaci vsechna fora jako prectena ??? Mam v tom pri pristi navsteve pak hroznej zmatek 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
U me je to celkem stejny, tez me to pekne stve, kdyz mi nahodou spadne winy ci net tak pak nevim co sem cetl a co ne.....
2Sentenced: Ja to resim tak, ze si vzdycky honem vsechno prectu a pak du brousat jinam.....ci mam pct porad otevreny....
2Sentenced: Ja to resim tak, ze si vzdycky honem vsechno prectu a pak du brousat jinam.....ci mam pct porad otevreny....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
sakra zase !!! odejdu od compu a vsechna fora jako prectena ... to s tim vazne nejde nic delat ??? i kdyz se korektne odhlasim tak mam vsechna jako prectena pri pristi navsteve ...... 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
jo, treba jako do druhyho dne pres noc i se zaplym compem,jo ??? to mi teda nevyhovuje vubec.....Jiri Drak píše:To forum funguje tak, ze pri odhlaseni (vc. vypnuti browseru) jsou vsech fora oznacena jako prectena. Me to celkem vyhovuje. Kdyz nestihnes vse precist, tak si nech otevreny browser s forem a je to.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
a jeste: tohle forum te odhlasi po nevim kolika minutach "nečinnosti" ... takze ani tohle by nebylo reseni.....
to admins: to se s tim vazne neda neco delat ?? nebo si to nekde nastavit... ?? treba jsem jen blbej a nikde to nevidim....
to admins: to se s tim vazne neda neco delat ?? nebo si to nekde nastavit... ?? treba jsem jen blbej a nikde to nevidim....
- Wilik
- Administrátor

Nevim, ale me neodhlasuje po x minutach necinnosti... jestli nebudes mit problem jinde...Sentenced píše:a jeste: tohle forum te odhlasi po nevim kolika minutach "nečinnosti" ... takze ani tohle by nebylo reseni.....
Az se vrati XP master (ma tohle na starosti), tak se ho na to presne zeptam, ale nevim o tom, ze by tu byl nejakej casovej limit.
Myslim, ze se s tim vazne neda nic delat. Forum automaticky oznaci vsechny prispevky po tvem odhlaseni jako prectene. Jde o to, ze by se pak musela pro kazdeho uzivatele udrzovat obrovska databaze s prispevky, ktere jeste necetl, coz skutecne neni mozne.Sentenced píše:to admins: to se s tim vazne neda neco delat ?? nebo si to nekde nastavit... ?? treba jsem jen blbej a nikde to nevidim....
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak a ted me to zacina **** taky....protoze ted sem se dlouho k pc nedostal a za ten patek vecer sem to nestihl vsechno precist a bum....dneska sem nevedel, co sem cetl a co ne....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Spectral
- Středně pokročilý

-
- Wilik
- Administrátor

- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já teda podobnej problém nemám. Možná proto, že se neodhlašuju a zůstávám jakoby připojen takže přijdu jen o "seznam nových přízpěvků od poslední návštěvy"
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- UFo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sorry v PHP nebo v cem je to delane se fakt nevyznam, ale nemohl by mit kazdy tu databazi na svem PC, stacilo by neco jako volba ulozit stav a po novem prihlaseni by ji bylo mozno naloadovat?Wilik píše: Myslim, ze se s tim vazne neda nic delat. Forum automaticky oznaci vsechny prispevky po tvem odhlaseni jako prectene. Jde o to, ze by se pak musela pro kazdeho uzivatele udrzovat obrovska databaze s prispevky, ktere jeste necetl, coz skutecne neni mozne.
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Ehm, v tomhle naprosto plavu, takže řešení neznám. Je mi líto, jestli jsem z nevědomosti plácl něco technicky (téměř) nemožného, jen jsem chtěl říct, že popisovaná vymoženost by výrazně zvýšila komfort prohlížení.Wilik píše:Pokud mas nejake rozumne reseni, ktere si nenarokuje x desitek MB na jednoho uzivatele (v podobe databaze neprectenych prispevku), tak sem s nim...Spectral píše:S tímhle by se opravdu něco mělo udělat...
Karfovu metodu použít nemohu, mám vyplé cookies a po odpojení a následovném připojení mám jinou IP, takže nemůžu pokračovat v původním přihlášení.
A co ten UFův nápad? To by nešlo? Asi ne, že...?
Veterán
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Spectral
- Středně pokročilý

-
To je ďábelsky dobrý nápad! To by mi úplně stačilo, kdyby se mi jako nové zobrazovaly příspěvky ne od poslední návštěvy, ale od data a času, které si sám určím. Bomba. Tohle by šlo?Jiri Drak píše:Myslim, ze Spectralovi by pomohlo, kdy si mohl nechat zobrazit vsechna temata od datumu, ktery by si mohl sam zadat. Neco jako hledani prispevku dle datumu/casu a nic by se pak nemuselo ukladat.
Veterán
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ten odkaz "zobrazit nové příspěvky..." je v nějakém tvaru, zkuste ho uložit do oblíbených a odhlásit se a pak ho z oblíbených otevřít. Funguje to?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hmmm já to zkoušel a nefunguje toJiri Drak píše:Pouzivam to a funguje to bez problemu.karf píše:Ten odkaz "zobrazit nové příspěvky..." je v nějakém tvaru, zkuste ho uložit do oblíbených a odhlásit se a pak ho z oblíbených otevřít. Funguje to?
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
A mas v prohlizeci nastavene, aby se ti to k foru automaticky prihlasovalo, kdyz vlezes na stranky fora ? Jinak by asi hodit nemohlo.karf píše:Hmmm já to zkoušel a nefunguje toJiri Drak píše: Pouzivam to a funguje to bez problemu.![]()
![]()
![]()
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56