To novy forum je sice hezky, cely je to tu pekne nalesteny, blyska se vam to tu krasne, o tom zadna, ale takovy zasadni veci jako avatar, na to uz inzenyri nemysleli, ze? Jaktoze pulka fora avatar mit muze, muze si ho menit a vsechno, ale ja ne? Nemuzu ho smazat, zmenit, nic? Dyk diskriminace nebo co? Ja chcu taky obrazek u svyho nicku!
Snazte se s tim neco udelat, jsem z toho jakysi nervozni.
Dekuju.
Toz kua chlapi, ja chci taky avatar!
- drumax
- Začátečník
-
- myom
- Středně pokročilý
Re: Toz kua chlapi, ja chci taky avatar!
zkus taky cist 

*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom

- drumax
- Začátečník
-
Kdyby to tu bylo nekde jasne napsany, tak proc ne, to bych pocetl aji, ale ja tohle beru jako samozdrejmou vec a nechce se mi, mozna ani nemam cas na to, abych po tom badal tady nekde po foru. Me bude stacit link, kde to je, jako to maji admini a modi ve zvyku, kdyz neco nesmyslnyho zamykaji ze. Takze pockam na lock.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, že by to bylo někde zamčený, neboť, jak říkáš, půlce to jde. Mě to šlo taky. Jen jsem musel po přechodu na nový fórum tam ten avatar lupnout a nastavit mu velikost (je to tam hned vedle políčka pro načtení avataru jasně napsaný). Pokud ti nejde avatar smazat, bude to tím, že tam žádnej nemáš
.
Pokud budeš mít nějaký další (skutečný) problém s avatarem nebo čímkoliv na fóru, není nic jednoduššího, než napsat SZ někomu z wedení.

Pokud budeš mít nějaký další (skutečný) problém s avatarem nebo čímkoliv na fóru, není nic jednoduššího, než napsat SZ někomu z wedení.

- Wilik
- Administrátor
Nikdo nemusi "badat po foru" - staci si precist zdejsi tema ohledne prechodu na nove forum a nebo pouzit funkci hledat, ktera je nahore cervene zvyraznena a hned najdes - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 2#p7645822
zde lock
zde lock
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Vyřešeno...
kdo ještě máte problémy, pište Wilikovi nebo Thellwinovi na SZ.
kdo ještě máte problémy, pište Wilikovi nebo Thellwinovi na SZ.
Bathory