Jak vypnout kursor myši?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Pupik
- Začátečník

Jak vypnout kursor myši?
Ahoj, potreboval bych radu. Nechci mit pripojenou mys ve Windows XP Pro. Coz neni problem, ale kdyz se spusti system, tak presne uprostred obrazovky porad sviti myš. Jak se toho zbavit? Ve Windows 2000 staci vytahnout mys z konektoru a kursor zmizi a neni videt ani po restartu PC. Diky za pomoc.
- Maranov
- Mírně pokročilý

Re: Jak vypnout kursor myši?
Mno... Jestli tady někoho nenapadne lepší řešení, mohlo by se to "ofejkovat" tím, že vytvoříš naprosto průhledný kurzor (tu) a přiřadíš ho v ovládacích panelech ke všem stavům kurzoru. 
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- Pupik
- Začátečník

Maranov píše:Mno... Jestli tady někoho nenapadne lepší řešení, mohlo by se to "ofejkovat" tím, že vytvoříš naprosto průhledný kurzor (tu) a přiřadíš ho v ovládacích panelech ke všem stavům kurzoru.
Zatim ses ozval jediny. Taky jsem premyslel o tehle variante, protoze jsem se nekde docetl, ze si clovek muze udelat "mys" jakou chce. Jen mi je divny, ze ve Windows 2000, kdyz vytahnes mys z PC, tak se po restartu neukaze. Ve Windows XP je presne uprostred. Myslel jsem, ze nekdo bude vedet kde se to da osefovat v registru. Uvidime, treba nekoho neco jeste napadne. Diky za odpoved.
- zombux
- Odborník PCT

a co v XP tu myš ve správci zařízení zakázat? co se stane?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Pupik
- Začátečník

Bohuzel to nepomuze. Uz jsem zkousel.zombux píše:a co v XP tu myš ve správci zařízení zakázat? co se stane?
- iks
- Začátečník

-
tohle http://www.soft32.com/download_1671.html by nepomohlo ?
- Pupik
- Začátečník

iks píše:tohle http://www.soft32.com/download_1671.html by nepomohlo ?
Hned jak se vratim z dovolene, vyzkousim. Podle popisku to vypada nadejne, dik.