Penumbra Black Plague
Moderátor: Baneshee
- starbalde
- Začátečník

-
Penumbra Black Plague
Ahojte hrajete to nekdo?Ja muzu rict ze dobry ale nvm proc se mi najedno stalo toto http://ukazto.com/?img=2183062,penumbra.jpg .Nevedel byste nekdo co s tim?Diky
co se dá udělat hned,odlož radši fakt na zítra!!!
- Jackin
- Začátečník

- ghull
- Nováček

-
- starbalde
- Začátečník

-
taky mam HD2600Xt.Prsimte mohl by si mi se dat odkaz na to forum?thxghull píše:mam ten samej problem, je to ovladacema, hodne lidi si na to stezuje na oficialnim foru penumbry. tak doufam ze vydaj nakej patch nebo ati nakej hotfix.
Jinak mam HD2600Xt, a dela to i na 2900XT, 3870XT
- starbalde
- Začátečník

-
Jackin píše:Taky se na to chystam. Tohle vypada na ovladace grafiky, zkus novejsi, starsi, malobezne, strednebezne....
Jaka je atmosfera ? Temna ? Jeste temnejsi ?
Atmosfera je husta,temna je,ale nejsem tak daleko abych soudil zda-li je lepsi jak overture.Proste narez
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na strankach ty hry, nebo vydavatele je nejakej patch. u neho je dale uvedeno, ze chyby s texturama jsou zpusobeny ovladaci. posledni funkcni jsou pry 7.11... to plati pro radu x1xxx a i HD.
tak jsem to nasel: http://support.frictionalgames.com/entry/70/
tak jsem to nasel: http://support.frictionalgames.com/entry/70/
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- starbalde
- Začátečník

-
http://ukazto.com/?img=2183062,penumbra.jpg
problem stale pretrvava.Proto se ptam jaky ovladace tedka mate,pokud to hraje nekdo kdo ma ATI HD2600XT.Zkusel jsem 8.2 a nic,7.11 taky ne a puvodni taky ne.Tak jaky?Prosim pomoc
problem stale pretrvava.Proto se ptam jaky ovladace tedka mate,pokud to hraje nekdo kdo ma ATI HD2600XT.Zkusel jsem 8.2 a nic,7.11 taky ne a puvodni taky ne.Tak jaky?Prosim pomoc
- Thellwin
- Administrátor

- outofmoney
- Nováček

-
zdravim ludkovia
pls pomozte...zacal som hrat tuto hru a hned v prvej miestnosti neviem ako dalej....za polickou som nasiel vstup do ventilacnej sachti no ten je opatreny krytom ...celu miestnost som presiel hadam 20krat a nenasiel nic cim by som ten kryt odstranil..hlavne dvere su zamknute...vazne nevim ako von odtial..??? poradte
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Musis najit minci a tu pak vlozit do sveraku.outofmoney píše:zdravim ludkoviapls pomozte...zacal som hrat tuto hru a hned v prvej miestnosti neviem ako dalej....za polickou som nasiel vstup do ventilacnej sachti no ten je opatreny krytom ...celu miestnost som presiel hadam 20krat a nenasiel nic cim by som ten kryt odstranil..hlavne dvere su zamknute...vazne nevim ako von odtial..??? poradte
- riXo
- Začátečník

A mincou to potom odsrobovat... Len doplnam. Ale ked ti 1. miestnost robi problem, tak to budes mat tazke.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Hlavson
- Začátečník

Re: Penumbra Black Plague
Stal se mi docela nepříjemný bug. Odehrál jsem takových 10 minut hry a teď jsem v místnosti, kterou otevřete injekční stříkačkou z krve mrtvého vědce. Je tam sud s ropou (neměl by hořet).
SPOILER: A vy ho zapálíte pomocí toho, že ho strčíte pod elektrický jistič a zatáhnete za páku. Jenže on už hoří od začátku co vejdu do místnosti a požární světlo na druhé straně (jídelna) už je aktivované, takže když sud strčím pod ty hasící přístroje nic se nestane. Zkoušel jsem hrát 2x od začátku a pořád to samé
EDIT: Vyřešeno
SPOILER: A vy ho zapálíte pomocí toho, že ho strčíte pod elektrický jistič a zatáhnete za páku. Jenže on už hoří od začátku co vejdu do místnosti a požární světlo na druhé straně (jídelna) už je aktivované, takže když sud strčím pod ty hasící přístroje nic se nestane. Zkoušel jsem hrát 2x od začátku a pořád to samé
EDIT: Vyřešeno
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Penumbra Black Plague
Nazdar,
začal jsem hrát taky tuhle hru a zasekl jsem se asi v 5.(?) místnosti, kde jsem deaktivoval nějaký laserový paprsek či co a přede mnou jsou obrovské dveře "Only right blood can go on" (nebo tak nějak), napravo jsem je našel, prošel skrz ně, vešel do první místnosti, vysbíral kupu věcí, přehrál si audiozáznam a teď nevím co dál, tipuju, že to bude něco s tím elektrorozvaděčem:

Pomožte pls
// Už to mam, mě to napadlo hned, ale že se dá pravým myšítkem házet sem zapomněl.
začal jsem hrát taky tuhle hru a zasekl jsem se asi v 5.(?) místnosti, kde jsem deaktivoval nějaký laserový paprsek či co a přede mnou jsou obrovské dveře "Only right blood can go on" (nebo tak nějak), napravo jsem je našel, prošel skrz ně, vešel do první místnosti, vysbíral kupu věcí, přehrál si audiozáznam a teď nevím co dál, tipuju, že to bude něco s tím elektrorozvaděčem:

Pomožte pls
// Už to mam, mě to napadlo hned, ale že se dá pravým myšítkem házet sem zapomněl.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů