Obraz na EIZO T766 a Sapphire Radeon 9800Pro

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
SKladany
Nováček
Nováček

Obraz na EIZO T766 a Sapphire Radeon 9800Pro

Příspěvek od SKladany »

Dobrý den,
mám takový problém: obraz na monitoru má z pravé strany duchy (asi problém stínění vga kabelu). Monitor je nastaven optimálně dle rad výrobce na 1280x1024 32 bit. barva a frekvence obrazu 100 Hz.

Nevíte, kde by mohl být problém. osobně si myslím, že tento monitor s touto kartou by měl podávat naprosto vyvážený a hlavně ostrý obraz bez duchů.

Děkuji
Lukin
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Vypadá to na kabel. Zkus sním trochu pohybovat. Nebo zkus jiný kabel(pokud jde vyměnit)

Dále jej také může něco rušit.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
SKladany
Nováček
Nováček

Příspěvek od SKladany »

Zkoušel jsem vyměnit za různé káble ale obraz naprosto stejný. Dokonce i přes DVI redukci. Asi se budu muset obrátit na EIZO servis. Když totiž k tomuto PC připojím můj původní monitor SONY E420, obraz je naprosto perfektní.

Každopádně děkuji za odpověď
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“