kazdopadne http://www.xfire.com/live_video/icydead/ kdyby nekdo chtel
start 19:00
z pohledu huntera
Moderátor: Baneshee

to jo, ale z vlastni zkusenosti, ktera zkoncila pred dvouma rokama nez sem sel na ofik musim rict, ze to sem na free zazival, v par ohledech ofik prevysovalohypnotic666 píše:No hraní na free serverech není jenom warezení, ale taky to co tam člověk hraje je slabý odvar ofikuJinak ten trial je tady http://teaser.wow-europe.com/ ...

No jeste ze to nejde..kdyby to slo, ten cas bych vratil presne do ty doby

precti si prosimte jeste jednou co sem napsal a raci too smazButch píše:....
to s tema arenama je uplne normalni, na 1500 rating S3/S4 lidi...proto sem s arenama skoncil...je to uplne nonsence, blizzardi raci pvp meli nechat tak jak bylo pred datadiskem a vubec se do nej nemontovat, protoze to co z toho vzniklo je na odstrelPzKpfw VI Tiger píše:....

Abys mohol toto napisat, mal by si s niecim porovnat. Na vysokej urovni je PvP v GuildWars, urcite si si isty vysokou urovnou PvP vo WoW?james7 píše:Ale v ramci moznosti to je na dost vysoke urovni.

muj clovekWuuduu píše:Na vysokej urovni je PvP v GuildWars
Blizzardi neumi delat PvP...to co je ted pouze ukazuje jejich marne snazeni ktere vyustilo v naprostou tragedii, pocinaje arena setama, jdouci pres S3/S4 lidi na 1500 ratingu, dale prechazejici pres to ze jedna classa zacina boj s druhou kdyz ma pul hp v haji, dale kracejici pres instantni healy za behu....kdyz jeste byly PvP ranky, tzn. pred datadiskem, dishonorable killy atd., tak to melo mnohem vetsi uroven nez ted, sic byly jen BGcka, ale celkovej pohled na PvP ve wow jsem mel lepsi nez ted...neznamena ze kdyz si tam pridaj 3 arenky, 4 setiky, a spoustu dalsich blbustek ze je blizzard pvp na vysoky urovni..james7 píše:Pvp co je ted ma daleko lepsi podobu nez tomu co bylo driv

Naprosto souhlasím. Včera sem šel Botanicu heroic s S2/S3 hunterem a kdybych byl leader tak by skončil po 5 minutách v instanci. Nejenom že byl tak "imba a skilled" že neuměl používat mrazící past, navíc ničil ty moje + mágovi ovce přes svůj "cool multi-shot" s critem za 3.5k dmg, taky nějak nehleděl jestli náhodou nemá větší threat než tank, na dotaz jestli má Omena/KTM odpověděl že lidi jako on tyto addony nepotřebujou, že chyba je vždycky na straně tanka že neumí udržet aggro... Po sundání bossa bylo vždycky: "To bylo zas easy není tu něco těžšího?" Hmm to že sme občas přežili po jeho vylomeninách bylo díky 6/8 T6 priesta který to byl schopný uhealovat.Skeeter píše:dneska kazdej duhej "full pepix" a mysli jakej je masterMno nevim, nastesti pvp nedelam a jde to uplne mimo me, ale prijde mi, ze snadno dosazitelnej gear akorat kazi lidi a neni nic horsiho nez poslouchat tyhle namachrovany blbecky...

tak dneska sme si zawipovali taky na Brutalusovi 47% neni to zase tak moc easy boss jak kazdy rikaIcy_DeaD píše:DarkSajd live xfire stream raid - zacatek 19:00, akorat nevim co jdemejestli BT nebo sunwell rekillnout brutalluse
kazdopadne http://www.xfire.com/live_video/icydead/ kdyby nekdo chtel
start 19:00
z pohledu huntera