multifunkčné zariadenie

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Tar-Minastir_svk
Nováček
Nováček

multifunkčné zariadenie

Příspěvek od Tar-Minastir_svk »

Zdravím, potreboval by som pomoc pri výbere multifunkného zariadenia. Cena tak do 2500 kč.
Hlavne mi ide o to, aby sa dal cartridge dopĺňať pomocou refill kitu - to je hlavné lebo niektoré tlačiarne to majú zablokované a nejde potom tlačiť. Najlepšie by bolo ak ma niekto skúsenosti s vlastným multifunkčným zariadením, ktoré dopĺňal :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: multifunkčné zariadenie

Příspěvek od Dzin »

Tar-Minastir_svk píše:Zdravím, potreboval by som pomoc pri výbere multifunkného zariadenia. Cena tak do 2500 kč.
Hlavne mi ide o to, aby sa dal cartridge dopĺňať pomocou refill kitu - to je hlavné lebo niektoré tlačiarne to majú zablokované a nejde potom tlačiť. Najlepšie by bolo ak ma niekto skúsenosti s vlastným multifunkčným zariadením, ktoré dopĺňal :)
Kup neco od Canonu ale na refil zapomen, poznáš časem...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kingie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kingie »

Pokud ma smysl se u levnych all in one zarizeni zabyvat kvalitou skenu, doporucite nejake do 2000? Me by se obcas hodila i tiskarna doma, ale hlavni pouziti by bylo cernobile i barevne skenovani(Skenery samostatne jsou docela drahe). Kdyztak piste sve zkusenosti se skenovanim na tech levnych all in one bazmekach, diky :)
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

Vezmi Canon MP520, je sice s cenou okolo 2300Kč přes limit, ale určitě se vyplatí. Nehledě na to, že dražší tiskárny mají obvykle nižší tiskové náklady.
kingie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kingie »

Zatim mam vytipovane 3 co nejlevnejsi:
Epson DX4450 objem cartridge7.5ml min spotreba 4pl; oddelene barvy
Canon Pixma MP140(210) objem cartridge 11ml min spotreba 2pl. Vsechny parametry u techto dvou tiskaren stejne, jen drobny rozdil v rychlosti-je mezi temito radami Canonu nejaky podstatnejsi nez vzhledovy rozdil?
U MP520 jsem cetl jeden ohlas ze zarizeni odmita skenovat kdyz chybi inkoust? Ja teda nikdy MF zarizeni nemel, ale snad to neni pravidlem? :?
Ekkar Zvídavý
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ekkar Zvídavý »

Mám HP Photosmart C3180 - kazety jsou černá + 3barevná, dají se doplňovat třeba dobrými refilly značky CROCODILE. Skener umí 200, 300, 600, 1200 A 2500dpi, formát A4+. A má čtečku na různé paměťové karty = umí třeba fotoprint i bez připojeného PC jen z pouhé karty. Popřemýšlej.
...nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“