Nechce se načist

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
aves
Nováček
Nováček

Nechce se načist

Příspěvek od aves »

Ahojte mam problem koupil sem si novej notebook HP...je bez operačního systemu uplne čistej a chci si do nej nahrat XP OS a kdyz mi najede intalacni CD napise ze mi ze nemuze najit zadny pevny disk,kdyz najedu do biosu jde manipulovat enable disble jen z floppy,cd-rom a network cosi....hardisk tam je ale je vnabidce kde nejde nic zapnout ani vypnout...vubec nevim co stim :?:
glu
Začátečník
Začátečník

Re: Nechce se načist

Příspěvek od glu »

aves
Nováček
Nováček

Příspěvek od aves »

no a jak ty ovladace mam do toho instalacniho cd dostat,ja tady vcera nasel nekoho kdo nabizi svou verzi s temi ovladacemi ale dneska uz to tu nevidim....
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Vsechno je to popsany v tom clanku krok za krokem, zjednodusene-zkopirujes instalacni cd na disk, pres soft integrujes pozadovany ovladace do ty instalacky, vytvoris bootovaci cd a vypalis.
aves
Nováček
Nováček

Příspěvek od aves »

ja sem na tohle dement,pres jaky soft kde ho stahnu? mam instalacku na disku stahnul sem pro jistotu vsechny ovladace a co ted? :sad:
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Sorry, ale kdyz mas nekde navod krok za krokem, tak co chtit vic? Jmeno toho softu je v kroku c.1 v prvni vete. Vic uz si musis poradit sam. Na to co ty potrebujes ti staci integrovat jen sata ovladac (DriverPack MassStorage). Na druhou stranu, cim vic ovladacu se ti podari integrovat, tim min prace pak budes mit s hledanim zbylych ovladacu.
aves
Nováček
Nováček

Příspěvek od aves »

dik moc uz to asi mam
aves
Nováček
Nováček

Příspěvek od aves »

mam ovladace mam porgram a kdyz si najdu cesty a chci dat slipstream tak mi to hodi hlasku

There are not yet any slipstream modules available for the selected platform!
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Body, na ktery si davej pozor: 1.instalacku kopiruj na disk i se skrytymi soubory (start-nastaveni-ovladaci panely-moznosti slozky-zobrazeni-zobrazovat skryte soubory a slozky) 2. balicky ovladacu nerozbalovat 3. balicky ovladacu umisti do slozky Driverpacks v programu Driverpacks Base (nerozbalene) 4. u kroku 4 ve članku zvol volbu MassStorage text mode zaroven se slipstream method 2 v kroku 5 . Postup v tom clanku jsem nekolikrat zkousel a vsechno funguje, myslim ze delas chybu nekde v techto 4 bodech.
aves
Nováček
Nováček

Příspěvek od aves »

ok tak sem to vse udelal vytvoril sem bootovaci cd s tim novym win xp kdyz to dam do notasu tak mi najede nejaky DR-DOS nacte se sposta blbosti a skonci to u

A:\>

a ja nevim co dal :?
aves
Nováček
Nováček

Příspěvek od aves »

tak typci meli na internetu stejny problem ze se to nenacetlo bo to cd vypalovali v neru jako bootovaci a pak ho prej jeden skusil vypalit v alcohol a uz to jde aji ostatnim tak to jdu zkusit ze bych byl po dnu u konce :roll:
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Pokud jsi v nLite jen udelal bootovatelny obraz cd a nic jinyho, tak bych to videl na chybu pri vypalovani toho obrazu (image). Vypaluj to v nejakym softu co to umi, ja to delal v Imgburn (zapsat obraz na disk), nebo v Alcoholu.

edit:clovece, zakladni znalosti a tolik chyb :)
aves
Nováček
Nováček

Příspěvek od aves »

ja nevim vubec co je nLite a bootovatelny obraz :)
sem 'laik' na tohle nez to vypalim mam jeste udelat nejaky obraz v nLite nebo to vtom primo vypalit ???? :)
aves
Nováček
Nováček

Příspěvek od aves »

proste mam slozku na plose stim upravenym win xp a stahnu si Imgburn protoze vtom alcoholu je to nejaky divny (nesel mi udelat image z pevneho disku) kdyz to nepujde tam tak ten notebook rozslapu rozbiju a pak se zabiju :D
aves
Nováček
Nováček

Příspěvek od aves »

uz to instaluju az sem t protahl tim nLite libanko dik moc :-D
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Omg, at zijou navody krok za krokem :roll:
aves
Nováček
Nováček

Příspěvek od aves »

mam dalsiproblem mam notebook HP Pavilion dv6597es a chybi mi tam ovladace na web.cam,wifi 802.11 a/b/ga

cidlo na otisk prstu atd ale to je vedlejsi nemuzuna net nevim kde stahnout na stolniim pc ovladace nevis nahodou
na hp.com je jen par ovladacu pro xp???
chtel sem si koupit driver genius profesional ale nefunguje jim platby kartou tak na to s¨prdim
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“