dvě SCSI karty

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
bretee
Nováček
Nováček

dvě SCSI karty

Příspěvek od bretee »

Prosím o radu - v počítači mám dvě PCI SCSI karty /LSI 53G810 a Adaptec AIC-7850/pro ovládání samplerů, nejedou však současně - bud jedna nebo druhá. Nikde jsem nenašel nastavování ID, domnívám se, že v tom je problém. Používám XP a v nich se mi také nepodařilo nic najít.Můžete někdo poradit,kde se na kartách, nebo v szstému dá yměnit ID pro SCSI ? Díkz ya případnou radu.Bretee.
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: dvě SCSI karty

Příspěvek od NEONET »

nevim co myslis, ale na jeden port scsi karty pripojis 14 arizeni a kazda karta (skoro) ma porty 2, taky jednu pouzivam, co myslis tema samplerama
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
bretee
Nováček
Nováček

Příspěvek od bretee »

Díky za reakci.Samplery jako hudební nástroje...každý má jiný konektor,proto tohle řešení.Samplery jsou připojeny na konektory ven,nikoli plochou kšandou,jako disky.Kdybych měl možnost přes nějakou redukci vytáhnout ven připojení z druhého konektoru na kartě,udělal bych to,ale při cenách SCSI kabelů a redukcí je tohle výrazně levnější řešení.Stejně jsem nikde nenašel nastavení ID...
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

tak s timhle neporadim, na SCSI pripojuju jenom disky, a uz vim co myslis, do hudby taky delam sapler = efektor, nahravky nebo casti nejake skladby, tony a podobne kraviny pri zmene pisnicky (naptiklad)
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“